11

xaxsasбв

преди 2 години

До 6 - Не е от горенето. Израснал съм в София и такъв смог нямаше никъде до преди 20 години. Лятото има по-малко движение по улиците - много хора включително ученици и студенти почиват или се изнизват по чужбина и провинцията. Шоуто започва Септември с началото на учебната година. Даже ако обърнеш внимание климата през уикендите е съвсем различен от това което е през седмицата. Сега, климата е добър заради короната, иначе беше пълна леш до преди 2 години.

10

до 9

преди 2 години

Магазините се зареждат от нови Евро 6 автомобили. Поне по-модерните и популярните. Не разбирам какво злобееш. Колко струва една нова баничарка за един бизнес? Стотинки.

9

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА цени на храната по 20 пъти ще ти хареса ли ?Какво ще зареждат магазините ? Конски впрягове?

8

xaxsasбв

преди 2 години

До 2 - Няма смисъл от безплатен градски транспорт. В момента цената е нормална. Хубаво ще е да се работи повече с бизнеса и да се стимулира издаването на карти с намаление за работещи. Но общината не може да контролира всеки. Трябва и лична отговорност. До ден днешен не разбирам как някой работещ в Младост си наема апартамент в Стрелбище, Слатина, Дружба или Бъкстон и предпочита да пътува всеки ден. Безотговорно е спрямо него и спрямо обществото.

7

Анонимен

преди 2 години

Първо забранявате тотално всякакви кошници без Евро 6 да се движат по улиците. Нямаш ли пари за Евро 6 кола, не знам какво правиш в София и не би следвало изобщо да можеш да си позволиш автомобил. Второ, качвате им данъците 20 пъти. Трето- забранявате тотално продажбата на твърдо гориво. Толкова ли е сложно? Да, най-простите и най-бедните провинциалисти, наводнили София ще излязат на протест има няма 1000 души. Те не носят нищо положиетелно на общество и икономика.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо няма смог през лятото а само есента и зимата? Та нали автомобилите горят едно и също и зиме и лете.Май проблемът са печките на твърдо гориво в които се гори всичко от парцали до автомобилни гуми.Проблемът е че индианците са към 200 хиляди само в София и всяка година стават все повече.Друг проблем е че в София зелените площи непрекъснато намаляват за сметка на строителството.Тези два проблема са от такава величина че на никого не му се занимава реално с тях.

5

Анонимен

преди 2 години

Понеже живея на високо място с пряка видимост към свърталищата на бойковия електорат и летището,мога да поканя в къщи десетина *** от различни породи,да видят как следобед след пет димът от катакомбите на любимците им,започва да се стеле над града и поглъща всичко.

4

xaxsasбв

преди 2 години

А дано се събудят малко хората. ;} За мен основен замърсител са автомобилите. Все още не мога да проумея как половината квартал шофира нон-стоп и не осъзнава колко лесен, здравословен и полезен за обществото е живота без автомобил. Вече 7-8 години не съм шофирал, много е приятно!

3

е, и

преди 2 години

Като не ги достигне след една година, какво?

2

Анонимен

преди 2 години

Какви 5 години бе Фъндъчка? Всичко може да се оправи за 1 месец. Налагаш такса за преминаване с автомобил в центъра, както е в Лондон, безплатен градски транспорт както в Талин, увеличаване на данъците за дизелови автомобили и намаляване на и без това прекалено многото таксита.

1

Асан

преди 2 години

Оставка и импийчмънт на Фандъка 10 години краде с Тиквата :)))