20

Анонимен

преди 2 години

Васко, знаем се с тебе много добре. И сме си говорили за тези неща. Верно че се промениха много неща. Като например че се отвориха границите- и се нароиха нагъзимчета. Но че и комунистите и ченгетата си запазиха цялата икономическа и политическа власт също е истина. А и вече комунизма пак броди по европа и се затварят граници за несъгласните с партийната линия или без партийна книжка.

19

Анонимен

преди 2 години

За каква демокрация става дума с тези генерали, джипки, самолети,пилоти. Не виждате ли, че сте под авторитарна военна диктатура? Демокрацията е цивилна власт, няма такива севернокорейски работи.

18

Анонимен

преди 2 години

Светът просто се върти в развитието си, преди гледах ме в взездите сега повечото гледат в пръста дето така и така ще ни засипе, тук няма бели черни или жълти просто дупка в еволюцията.p.s. и аз мразя различното, просто сега няма нищо какво да ни обединява.

17

Един от Юг

преди 2 години

До Анонимен 17 Ами това е резултатът от 45 годишното управление на простащината, то вече е станало манталитет на българина!

16

b

преди 2 години

По кой "бял" свят сме "хукнали" ? Този, където белите са по-малобройни от пришълците?

15

Анонимен

преди 2 години

Не го харесвам на времето след като изпя една песен "че нямало бира" и му купих цяка каса защо то ми беше кеф тоя реагира толкова тъпо дори не разбра за кво става въпрос, а на мен ми бяха платили касата уж купон да има, ама сигурно си е мислил че винаги ще е така, тоя не-става просто е втора цигулка на една игра дето загубиха първата цигулка, ***

14

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе Васко,що се правиш на луд бе! Нали знаеш, че тия пари дето ти ги дадоха Димитър Луджев и И.Костов,за да свириш пиян с китарката по митингите бяха от Луканов?Седесар нескопосан -нали знаеш, че СДС е рожба на Партията и ДС.Знаеш ама не щеш да си признаеш, че те използваха.Човешко е да се греши, ама ако беше пичччага щеше да кажеш"Ей хора-бях наивен и ме подведоха".Ама на теб добре ти се отрази демокрацията, че иначе с твоя "талант" още щеше да сменяш накладки автомонтьоре.Колко песни имаш бе?

13

Анонимен

преди 2 години

Почти всички след 10.11 са наместници на запада(имаше и на Русия през 90-те) за награда си затвориха очите за чистотата на тези пари, когато ги влагаха там.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Още ли не си разбрал ,че вече си в новото подтисническо време ? Само дето сопата е подменена със лицемерни закони ,алинеи ,звучащи благо и мазно и някакви митични демократични ценности .

11

Фен

преди 2 години

Да вярно е брато промени се но за лошо а ,е за някой е гот и аз така си подскачах по площадите тогава и изобщо не си мислех ,че ще я докараме до това дередже, кофти огледай се и виж от лошо по лошо, за повечето хора а иначе има и малко доволни от цялата тази ИЗМАМА!! Ама свиркай си както се казва - ще поживеем - ще видим! Сега имало свобода на словото ами ,че говори си де какво от това?

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли да го дозакърпи някой.

9

Анонимен

преди 2 години

САЩ преди 30 години също бяха по-добре да има нови технологии, но като стандартът им пада, а средната класа намалява.

8

Анонимен

преди 2 години

За съжаление масово хората живеят по-зле. Да има банани, 100 вида чипс в магазина и може да идеш емигрант навсякъде.Но - здравеопазването е по-зле в сравнение със социализма, образованието също е по-зле. Престъпността е по-висока. За ценности в обществото се говори много малко и т.н.Истината е такава - не винаги по-лъскавото е по-хубаво.

7

Анонимен

преди 2 години

Стонове и вопли се носят из България ,а не мрънкане. Подлизурко .

6

Анонимен

преди 2 години

До 6 Това до кога ще ни разришат да пътуваме и да живеем свободно като нормални хора зависи само от нас от никой друг. Или се държим като свободни нормални хора зачитащи правото на всеки уважаващи закона или се връщаме в онова сиво подтисническо време в което сопата беше най важният закон ние трябва сами да направим своят избор.

5

Ай Сиктир

преди 2 години

"Ей тая ограда виждаш ли я? Цялата аз съм я направил. Сам съм я заварявал. Не мога да заварявам, ама обичам.". What else?

4

до 4

преди 2 години

До станаха много неша точно така иначе ние можем си говорим и пътуваме и пеем СВОБОДНО само дето да видим до КОГА ще ни позволят

3

Анонимен

преди 2 години

Браво братле много добре казано, нека нещастниците си стоят затворени в боркана за лютеница и да не си подават главите, че много ги е страх от животът и свободата на ума браво Васко нека има много повече свободолюбиво мислещи хора като теб !!!!!!!!

2

станаха много неша

преди 2 години

комунистите и техните наследници вместо да бъдат осъдени, затворени и избити взеха парите и бизнесите на държавата и сега те ПАК дерибействат, ей тва стана на 10.11

1

Васко Кръпката

преди 2 години

който се пише стожер на демокрацията, подкрепя Чекмеджето, който до ден днешен е член на БКП!!! Каква държава изградена от крепостни селяни и шизофреници!