17

Men

преди 2 години

Като звънни на Лукашенко а не на Тихановска може и да реши проблеми те .а забравих първо трябва да си признае че са го излъгали че Тихановска е президентът а може би има опита за преврат в Беларус

16

Анонимен

преди 2 години

Хайде да се правим на демократи за чужда сметка: Мистър Мазоветски, съборете тази Полска стена. Хората искат свобода. Вие сте диктатор, който спира свободното вдижение на свободните хора. Режимът на Мазоветски мачка жени и деца, бягащи от диктатори. .........................Станахме велики декократи и политици като Рейгън и Тачър...............

15

мак

преди 2 години

Сигурно всички европейски държави, особено пък Германия, се готвят да завардят границите си. Тия ще идват, докато ясно не им се каже, че край на молби за убежище и кинти раздавани на калпак. Макар че и за това вече е късно и продължават да атакуват Европа от всички страни.

14

ЕС се разпада

преди 2 години

Полша отказа да плаща ежедневни милионни глоби на ЕС. Каквото и да направи Полша сега и каквото и да се случи в отношенията между Брюксел и Варшава, резултатът ще бъде отрицателен за Европейския съюз.

13

ЕС се разпада

преди 2 години

Ако натискът върху Полша от европейските бюрократични структури се засили, тогава поляците очевидно са готови да напуснат Европейския съюз, защото не получиха това, което очакваха от обединението. И тук вече възниква въпросът на кого това ще причини повече щети, на Полша или на Европейския съюз, след като тогава може да последва ефект на доминото от излизане на европейски държави от тази структура.

12

Анонимен

преди 2 години

Кой унищожи Сирия? Западна Европа я унищожи. Васалите на Западна Европа от Източна Европа подкрепяха своите господари от Обединена Германия. Берлинската стена беше великогермански проект за Завладяване на Изтока, нов хитлеристки Поход на Изток............А Източна Европа беше жертвата и плячката на Обединена Германия.

11

Натовеца

преди 2 години

Луката ви направи шах с пешката!Като скачахте срещу Беларус така е ,който сам копае гроб други му сам пада в него!

10

Анонимен

преди 2 години

Защо не обвини САЩ и ЕС, които съсипаха държавите от където тези бягат.

9

Анонимен

преди 2 години

Белорусия е съвършено изолирана и под жестоки санкции наложени от ЕС. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението и на хранителните продукти.

8

Анонимен

преди 2 години

Да не би Белорус да бомбардира Ирак, Сирия, Афганистан? Кой съсипа тези държави?

7

SS

преди 2 години

Мигрантския поток няма да спре докато не почне да се стреля .Обаче нека обърнем монетата от другата страна.Колко иконом.емигранти има от България ? Никой не бяга защото му е хубаво. Пчелата не бяга от меда .

6

Анонимен

преди 2 години

Полша не пуска бягащите от тоталитарния режим на Лукашенко, бягащите от талибаните и от диктатора Асад. Полските фашисти не пускат хората да преминат през Берлинската стена, която уж била паднала. Европейският съюз да призове Полша да отвори границите си, както Рейгън преди 32 години призова Горбачов: Мистър Горбачов, съборете тази стена.....................Мазоветски, съборете тази Полска стена!

5

баба мара

преди 2 години

какво общо има беларус в цялата история кои държави са в сирия и ирак и гонятхората с танкове кои покани арабите в германия разби им живота и сегалукашенко бил виновен полша литва и останалите защо не скочиха на меркел ида я спрат с неините прос-то-тии гласуват санкции срещу този и онзи и сега кои ми----- в гащите хаиде баста

4

Минск

преди 2 години

Слава на Беларусь! Като не щат мира на им секира! И съм сигурен, че това не е всичко, което им е подготвил Лукашенко. Мисля, че тепърва интересното предстои.

3

Анонимен

преди 2 години

е нали много харесваха чеченци поляците и паметници им издигнаха, то чеченец афганистанец все едно, мюслиита

2

КЬОРЧО

преди 2 години

ПОЛЯЦИТЕ СПОКО ТЕСА ТРЪГНАЛИ ПРИ БАБА МЕРКЕЛ

1

Асан

преди 2 години

За Родину вперьод :)))