147

Чоко

преди 2 години

Медицинският фашизъм продължава. Ваксиниран, неваксиниран , под ножа. Трябва да се разбере, че този вирус ще премине през всички и няма какво да си заравяме главата в пясъка. Дори и с ваксина пак ще го пипнеш , дано по-леко да го изкараш.

146

Криштиану Роналду

преди 2 години

До Анонимен Ами какво да кажем за Португалия...дето вече нямало кого да ваксинират..щото всички били набодени!!! Гледайте какво ще стане там!!!!! Само гледайте!

145

Бисмиллях

преди 2 години

Колко сляп трябва да си,,за не видиш и признаеш,че там,където са "най-набодени"....има взрив на заболеваемостта. И така ще бъде,защото целта е не ваксинацията,,а "бустеризацията"..с 3-4-5-6-7...доза,докато от т.н. "коренно",западняшко общество остане само....спомена. Накратко..там дето е на почит Корана...няма Корона. И съвсем скоро над Кьолнската катедрала ще се пристрои минаре..от което по 5 пъти на ден ще се чува Аллах акбар.Тогава няма да има никакъв ковид!!!!!

144

ДДРОнег

преди 2 години

Значи и там ваксините не действат така, както обещаваха !!!___Статистически в Бъглария ваксините помагат на около 50% от ваксинираните, което не е никак малко, с оглед на пробитата ни здравна система !!!___Но според мен ваксинирането трябва да е въпрос на избор, не на ограничения, и на информираност !!!

143

реалист

преди 2 години

Колко още вълни трябва да минат, за да стане ясно на всеки, че това беше целта! Набоцкани, затворени, маскирани..... Добре дошли в новото време !

142

Анонимен

преди 2 години

Тези пари за тестването на децата можеше да се дадът за лекуване на болни деца в чужбина. Те нагушиха една фирма и тях си покрай нея и откриха 5 сополиви деца,на които и без тест са им дали кърпички, защото родителите им са виждили, че носовете им са се подмокрили. Все пак трябва да се имитира, че нещо се прави за да може да се краде яко.

141

Анонимен

преди 2 години

Сравнително информативна статия, ама интересно как % в Саксония и Тюрингия е над 400 )))

140

noFreeman

преди 2 години

чета и си мисля че по-голяма измама и геноцид не е имало никога по земята...

139

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да обясни парадокса, че при две поставени ваксини човек не е предпазен, затова ще слага и трета, от нещо, което очевидно не работи?Какъв е смисъла от ваксина, след като държави с 80 % и повече ваксинирано население имат бум на болните ?

138

ж

преди 2 години

А баш сега нещо ми се губи оня Кунчев - да ми разяснява...

137

В.

преди 2 години

83% с "успешно въвеждане на ваксината" но пак има пик. Що бе некадърници.

136

Анонимен

преди 2 години

За вчера бяха подложени на тестване за К-19 - 37832 ученици и само 5 проби са положителни. Тествани са и близо 1100 души педагогически и помощен персонал и само 3 проби са положителни. Сега внимавайте! Всичките, които са били тествани са не ваксинирани, ще рече, че не притежават никакъв сертификат. Утре тези близо 40000 теста няма да фигурират в официалните бюлетини. Още по-интересно щеше да стане, ако бяха тествани и ваксинираните учители? А "математиците" - децата ги направиха на пух и прах :)

135

Уха

преди 2 години

В началото всички бяхме уплашени - факт. После полека-лека прогледнахме. Към днешна дата ми се струва нереално, че все още има чак толкова наивни хора/ макар и все по-малко/, дето си мислят, че цялата тая извратения има някакъв смисъл! Колко още фалирали фирми, хора загубили работата си и деца без детство трябва да видим, за да се спре това безумие?

134

Галактика

преди 2 години

Ваксите не стават и за *** за зеле - осъзнайте го най-накрая! До кога ще отваряме и затваряме?! Вирусът и сам ще заглъхне, както е ставало с всички вируси до сега в човешката история!

133

Антиваксър

преди 2 години

Абе, вярващите в "науката", как станатакаче ние простите "***" познахме че така ще стане? Не се ли тревожите че и по-мрачните ни предсказания, като например инфаркти на деца, могат да почнат да се сбъдват?

132

kris

преди 2 години

Накрая всички ще паднете на Мангъровия, че целия цирк вече 2 години няма никаъв смисъл....

131

Анонимен

преди 2 години

Истината си излезе - нито сертификати, нито инжекции решават проблема. Докато човекът не узрее, че през подобни пандемии просто се минава и е въпрос на оцеляване на силния организъм, което е и природно логично, все ще търпи ограничения и насилие и то без какъвто и да било смисъл. Няма по-голямо безумие от това, вместо да се съсредоточиш да лекуваш болните, което у нас се установи, че въобще не се прави, да ограничаваш и тормозиш здравите. Това е изключително безумно.

130

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Четох четох коментари и ми се доплака за бахамите.

129

Анонимен

преди 2 години

Пак им лъснаха ЛЪЖИТЕ. Нали при 70% ваксинирани постигаме имунитет и спира пЛандемията? Нали такава беше мантрата на глобалистите? Забравиха ли я само след 4-5 месеца?

128

МмАаНн

преди 2 години

До 1И така "ваксина" на всеки 6 месеца до живот. След ков "игла" естественият имунитет на човека ще се срине окончателно и ще почне да умира от най-обикновена хрема? Или ще открият и ваксина срещу хремата?