13

до 15

преди 2 години

Аха така е! Ти сигурно си с ваксина, щом пишеш така. А когато има достатъчно ваксини, ще си слагаш бустер. И "добрата" новина за теб, е че защитата от ваксината всъщност трае едва четири месеца. Въпроса е докога ще ти издържи имунитета на издевателството?

12

Анонимен

преди 2 години

Черния антирекорд си беше тук, не е следствие. А там където ваксинацията постигна "успех" са или отново с мерки, или ще ги въвеждат отново, защо така?.....То се вижда колко са жертвите в Англия и колко в МунюленДА! Само че трябва груювчанина да има понятие от математика, а точно там груювчанина е умен колкото *** на Румен!:))))))))

11

Анонимен

преди 2 години

Айдеее и там останаха без персонал, пациентите, ще почнат да скачат от прозорците от добро обгрижване, като у нас!....Само че това е Англия, не е Мунюленддд на великите български хронични груювчани! :))))))))))

10

:)

преди 2 години

Ама чакайте малко... защо се налага да "биете по главите" медицинските специалисти, за да се набодат? Да не би ваксините да не са читави и те да знаят това в качеството си на експерти? Затова ли и 99% от българските лекари и сестри не щат и да чуят за ваксиниране? Виж ти, виж ти....

9

до 9

преди 2 години

Черния антирекорд си беше тук, не е следствие. А там където ваксинацията постигна "успех" са или отново с мерки, или ще ги въвеждат отново, защо така?

8

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги бием по главите, просто ще ги задължим". Явно това е модерния начин на убеждаване. И ако още не са убедени, какво следва?..... Умните видяха какво следва, черен антирекорд! Останалото е въпрос на време!

7

Анонимен

преди 2 години

100000 българи работят в здравните им заведения!? Глей кво чуди е!......Айде пак балканизми, работят по малко от хиляда българи в ЕнЕйЧз! Повечето, да не кажа всичките са напълно ваксинирани!

6

брееебреее

преди 2 години

100000 българи работят в здравните им заведения!? Глей кво чуди е!

5

Анонимен

преди 2 години

Е как!? Движението CMF (Colonial Monkeys First) ще реши всички проблеми в държавата. Работил съм в NHS-England и мога да кажа, че толкова мързеливи и пр0сти хора не съм виждал. Вече са започнали приоритетно да отпускат квоти на цветни в Кеймбридж и си спомням за някакъв английски математик преподавател в миналото, който катерил дърветата до университета преди лекции.

4

Оксиморон

преди 2 години

"Няма да ги бием по главите, просто ще ги задължим". Явно това е модерния начин на убеждаване. И ако още не са убедени, какво следва?

3

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са толкова убави, че много хора биха се ваксинирали само пред дулото на оръжие.

2

Анонимен

преди 2 години

То в една страна като пробият и после емват всички останали

1

Анонимен

преди 2 години

класически вид престъпност