21

МНЕНИЕ

преди 2 години

Сърбия не си оставя магарето в калта - БЮРМ (сега РМС) , Б+Х - упорито се опитва да се сбие със съседите - искат излаз на Море .

20

Анонимен

преди 2 години

До 22 АнонименЗабил го е някъде намамито ти та си са пръкнал таков недуисносен

19

Анонимен

преди 2 години

Сърбите пак в основата на война на Балканите. Косово е Българско, а не сръбско.

18

Анонимен

преди 2 години

Закривай!

17

Не!

преди 2 години

Защо просто не се разделят (християните Херцеговина, хървати) към Хърватия и потурчените помюсюлманчени сърби и хървати в отделна държава?

16

Анонимен

преди 2 години

" Зозо" Лично искам,да ти избелят кафявата точка! Чрез много опити,все ще се получи!-:))) Да пробваме а?-:))))

15

Зозо

преди 2 години

На долните сърби май пак им се е доял обеднен уран. Пак ще плачат в скоро време.

14

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на ваксинирана Германия спадна тази година с 10%, до максималното ниво на най-острата фаза ковид-19 пандемията 2020 година. 10% това е твърде много.

13

Анонимен

преди 2 години

Скоро ЕС ще заприличат на астронавтите на Елон Мъск от high-tech ракетите SpaceX - ще се давят в собствените си изпpaжнeния. Какво става с град като Берлин, или Лондон когато спре тока и канализацията не работи! Французите и белгийците поне имат АЕЦове, но другите ще си дишат фeкалиитe.

12

Анонимен

преди 2 години

Eнергетическият преход на Зелената сделка може да се извърши само в случай на съгласие от страна на Русия, и само на условията на Русия.

11

Анонимен

преди 2 години

След призива на COP26 за намаляване на CO2 емисиите, Китай обяви построяването на най-малко 150 ядрени рекатора за зледващите 15 г. - повече отколкото в целия свят за последните 35 г., и ще задмине САЩ по ядрена електроенергия. Ядрената енергия не отделя CO2 емисии, Китай става въгеродно неутрален. Това е масова енергийна трансформация за която западните демократи с техните ограничени бюджети, политическа воля и обществено мнение за вятърни мелници могат само да мечтаят.

10

не

преди 2 години

Няма да има. Русия не позволява.

9

Анонимен

преди 2 години

Точно това цени ФАЩ. Замислете се дали има нещо обиденено? Няма, само разцепване, отделяне, разпадане

8

БАНКЯНСКИ КРИМИНОГЕН

преди 2 години

ГОВЕД ооооо,, Г о ВЕДЕНЦЕЕЕЕ само 4акуаме АР *** ГЕ АТТА и КАЛАШНИЦИТЕ ша хвър4ите с сиг анската си БАНДА КАТо ВИЕТНАМЦИ В КАРАУЛКА ,, винаги съсм се надявал на този ден

7

реалнафантазия

преди 2 години

Постигна се целта да няма силна икономически и независима Европа, а света се тресе от конфликти.И ВСВ не са вярва ли, че ще има след разрушителната първа... не знам, не знам. :)

6

123

преди 2 години

Вари го , печи го- все си е сръбски боkлук, шовенист и мегаломан.Пожелавам им на тия лакоми гaдове да загубят и косово, и войводина и да не вземат и метър земя повече от никой.

5

Помнещ

преди 2 години

И защо трябва да има непременно " война"? Що за интриги се насаждат тук? При изкуствено създадени " държави и общности" след 1989 г като Косово ,Босна и Херцеговина и други,е съвсем нормално да има сътресения! Някой тук,пак ли намеква НАТО да се " намесва"? Този " сценарий" както със Сърбия Приключи! НАТО няма кой да му позволи,да" бомби" която и да е Балканска държава!-:) Костов отдавна не е на власт и това няма да го позволим България!-:))) Така че без интриги от " медиите" ни Моля!-:)))

4

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

БАНКЯНСКОТо ГОВЯДО е едно ОТ ПРОВОДНИЦИЕТ АН СРЪБСКАТА СИГАНИЯ,,, слуша и до днес СРЪБСКО!!!!

3

SS

преди 2 години

Нас българите това какво ни засяга ? Лошото е ,че ще има бежанциГледайте тук да не стане !

2

Анонимен

преди 2 години

Нямам думи - как пък се паднахме по средата между най-кофти държавите - Сърбия, Русия и Турция. Отврат.