59

Ха ха!!!

преди 2 години

Пишещите тук в полза на ББ - или не са илизали от селото си да видят 'магистрала' още повече не са бии някъде из Европа или Света да видят какво е истинска магистрала! Или са просто на надница за - глупав пост в мрежата...

58

.!.

преди 2 години

Епа то беше ясно даже на най разпраните герберасти, че тези милиарди левове дето ги дадохме преди вече 4 години, еми НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ! Те отидоха в едни долапи в едни чекмеджета в едни къщи в Барселона и по други знайни и незнайни места! И сега какво имаме имаме дадени милиарди левове! Преи години още! Магистрала НЯМАМЕ и НЯМА И ДА ИМАМЕ при положение, че парите ги НЯМА! Но имаме едни "инхауси" дето стачкуват в центъра на София и викат дайте парите! Еми искайте си ги от ТИКВАТА!

57

Реалист

преди 2 години

Радев и Кокорчо обраха парите заделени за Хемус , и има ли някой който се съмнява, че сега ще искат да умножат цената по .. три! Другарите ги умеят тези работи! Като за всичко ще са им виновни... Борисов и ГЕРБ! Питайте троловете! Затова хората да мислят на 14!

56

Анонимен

преди 2 години

И "Хемус", и всички други обекти, дадени по "ин хаус", са проблем и предизвикателство пред нас", каза тя. (рабира се "новите") - ... - Обаче за Борисов не беше предизвикателство, той беше сигурен в завършването на АМ "Хемус"! Да се чудят сега, как да излизат от това положение!

55

Анонимен

преди 2 години

До Калекото Да не искаш да кажеш, че са заровили чувалите на клошарите под асфалта? Щото иначе няма как да са ги вложили тези пари. Между другото, две от мулетата са активист на ДПС и такъв на Евророма. Биволци им изкараха имената.

54

Анонимен

преди 2 години

До от пътния бранш. Прав си. Винаги е имало връщане на подкуп. Обаче да се изнесат примерно 80% от парите през схема с клошари е нямало. Този път е стигнато до висините на наглостта. Подобни сценки може би има в страни като Зимбабве. Даже Путин сигурно се чуди как пък поне малко не са поприкрили зулума.

53

Анонимен

преди 2 години

Национализация на всичко откраднато и крадците - там където им е мястото !

52

Анонимен

преди 2 години

До 62 Сериозно ли питаш? Заповед за арест над 24 часа може да мине само през едно ведомство и един по неговите думи *** организатор на това да се зареди тоалетна хартия в това ведомство. Както знаем, нищо не може за накара закупчика да си по неговите думи "причиня такива неща".

51

Анонимен

преди 2 години

Шлявеното на Бойко излиза наяве. Въпроса е ЗАЩО не е арестуван главния Крадец от Банкя?!?!Какво чакат още?!?!?!

50

Балтиев

преди 2 години

Ха-ха, ей много елемнтарно разсъждавате бе - като бил бойко уж се крадяло , *** имало пари за всичко. Ми то така беше и при тройната коалиция на станишоглу ефенди - пенсиите и заплтите също растяха тогава и то с по-големи темпове от цените. Сега ръста на цените изядоха увеличенията на тиквата, а още по елементарно е да смятате че инфлацията се дължи на сегашното управление - сигурно заради него са се вдигнали цените в европа, америка и най-вече китай.

49

Фастер

преди 2 години

Харвардските кокорчовци ,барабар с колегите си от кабинета дето съсипаха държавата за има ,няма 6 месеца,да връщат парите ВЕДНАГА!Не се знае кой ще е на власт след седмица,месец ,година !Преди 6 месеца имаше пари за всеки проект и стабилен ценови стандарт!Нжва луканово и виденово време няма да търпим и ше мъстим!Аман от червени кхмери !Баси гнусните лъжци,намело с гадев и рошков!

48

От пътния бранш

преди 2 години

Ако мислите че може да се строят пътища без да се снася на управляващата партия(която и да е тя) сте в пълно заблуждение. В този ред на мисли приказките за чекмеджета и сакове с пачки, колкото и елементарни да ви се струват , всъщност отразяват самата действителност.

47

Анонимен

преди 2 години

След 6 месеца тази отговаря,ЧЕ две три имат банкова гаранция! КАК НЕ МОЖА ДА УСТАНОВИЩ ДВЕ ЛИ СА ИЛИ ТРИ!ТОВА СА ПРИКАЗКИ ЗА КАФЕНЕТО!КАКВО ПРАВИШ ПОЛОВИН ГОДИНА! ИЗЛИЗАШ ДА ГОВОРИШ ПРЕД ЦЯЛ НАРОД И НЯМАШ ТОЧНИ ДАННИ!ЗАЩО НЕ СА ИЗИСКАЛИ И ОТ ФИРМИТЕ ПО ДОГОВОРА ДА ПРЕДСТАВЯТ СПРАВКА ЗА КАКВИ КОЛИЧЕСТВА МАТЕРИАЛИ ИМАТ СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ С ДОСТАВЧИЦИ!ПРЕДИЗБОРНИ РАШКОВЧЕНИ АЛА КУТЕВ

46

Анонимен

преди 2 години

радев ,мутро съсипа държавата!

45

Монката

преди 2 години

Като беше Бойко се крадяло!Но имаше пари за строителство заплати ,осигуровки и всичко.Сега уж не се краде ,а няма пари за строене ,заплати и тн..радев изтегли 2млр. За 2мес.!!! Къде са тези пари и за какво?открадна и 1.5млр.от хемус ,метрото и язовирите ! Тези пари къде потънаха?В пликовете на радев и тоалетните на рашков.

44

Анонимен

преди 2 години

Къде са парите които открадна Киро язовиро?

43

Калеко Алеко

преди 2 години

До До Калеко Алеко ... сакове, куфари, чекмиджета, вили в Испания, острови в Гърция и так далее, ги има само в мокрите сънища на имотни граждани като рашкоФ, особено когато преди това са надигнали дамаджаната ... има ги и в главата на Офшорното ленче, заедно с вилите за гости в с.Велика и офшорките на Вирдижините ... има ги и във фейковете на радевите стратегически съветници - бивши кадри на ДС...битуват и под шапката на самият радеФ под влияние на листчетата които му дават да срича и декламира

42

До Калеко А(на)л-еко

преди 2 години

кинтите добри ли са? стигат ли за закуски?

41

радеФ

преди 2 години

До Калеко Алеко ... милиардите с един дрон ги стъкмих в чекмеджето на Борисов, не бива да се нарушават традициите , нали?

40

До Калеко Алеко

преди 2 години

За някои се знае - в сакове! За други тепърва ще се разбере!