98

Ямболски цървул

преди 2 години

.....съм ви в пилотите,професорите....щом предавате собственият си народ,значи сте-.....,а от това следва,че ви обявявам война.

97

Ямболски цървул

преди 2 години

Радев и Каруцаров...зеленият сертификат си го заврете в ... ....

96

Ямболски цървул

преди 2 години

Загубен Радев и Стойчо Каруцаров са престъпници, които погазиха ВЪРХОВНИЯТ ЗАКОН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ....

95

Ха!!!!!

преди 2 години

До Програмиран- Продължаваш да пропускаш основния си коз за аргументирана дискусия: "плоската земя", С него щеше да ме довършиш. Иначе за "5г връзката" гледам си получл ъпдейт в програмата си.

94

Ямболски цървул

преди 2 години

Загубен Радев и Стойчо Каруцаров да ми ядат ***

93

Теб

преди 2 години

До Мен - разликата е, че едното доказана ваксина създаваща истински имунитет, а този бъркоч сега дори не е ваксина и не отговаря на дефиницията за ваксина. Да не говорим че още няма пълно одобрение.

92

Ха!!!!!

преди 2 години

До Живеещ в Швеция- Живееш на МВГъ! Маските бяха само препоръчителни и почти никой никога не е носил, освен наплашени чужденци . Училища никога не са затваряни, само студенти за кратко минаха онлайн когато имаше пик. Нищо културно или спортно не е било спирано и в най-големия пик, освен бройката за посетители. Между 50 и 300 човека. В старч. домове и поликлиники- да имало е маски, и това трябва да е винаги там и не заради ковид. Но както очаквах ви пуснаха спешно да разводявате с лъжи.

91

Мен

преди 2 години

До сега без ваксина не може да посещаваш нито детска градина нито училище.Каква е разликата със сегашната ваксинация? Не се ваксинираш - седиш си в къщи. Това е! Приказките, че васкинити биле вредни са приказки от 1001 нощ.

90

до 114

преди 2 години

По коментара ти ясно си личи че вече си се свързал:)

89

Живеещ в Швеция

преди 2 години

В Швеция децата учиха он лайн 1,5 години. Маски носеха в обществения транспорт в пикове часове, и в болници и поликлиники. Всички спортни и културни занимания бяха спрени, и за децата. Не знам защо постоянно спрягате Швеция.

88

Ха!!!!!

преди 2 години

До Програмирания- Пропусна да кажеш че вярваме в плоската земя. Това не са ли ти го програмирали, че го пропусна?

87

Анонимен

преди 2 години

Сега пък човешките им права били нарушени на тези тапонгери. Какво стана с 5Г-то? Пуснаха го във всички градове вече, още нямам връзка със сателита. Айде няма време, графена ще се скапе.

86

Ха!!!!!

преди 2 години

До Програмирания-- Къде видя в предния ми пост 91 да рекламирам Швеция? Никого не съм карал да имигрира там, не че много студенти от ЕС на онлайн не се преместиха там да избегнат фашизма . Дадох пример със Швеция само, че не са тормозели никога децата си, не са ги душили с маски, не са им отнемали детството, училището, игрите, спорта, не са ги депресирали с тестове- и това няма нищо общо с %та на ваксани там... А ти си програмиран да пропагандираш терор с фашистки методи и геноцид.

85

Анонимен

преди 2 години

Търпят комунизъм 45 години и тикви 30 години, затворят им мол-а - протестират. Нищо че тия само у хоремага са пазарували и на заведение, освен бараката с казана за ракия, не са ходили.

84

Анонимен

преди 2 години

Църквата защо мълчи. *** там е казано че Волята е свободна но как. Именно свободната воля определя божественото начало на хората. Защо се отнема изконното човешко право на избор. Как да се защитим като трябва да живеем. В православието сме отговорни много повече от останалите деноминации.

83

неандерталец

преди 2 години

Пет протестиращи - закривай!

82

До 103 програмиран

преди 2 години

Наистина, имаш нужда от психиатър! Под всичките ти коментари почти веднага излиза един плюс, а на тези срещу глупостите ти един минус.... Толкова си и остават. Явно сам си ги цъкаш и се харесваш - не е нормално за психично здрави хора!

81

Анонимен

преди 2 години

Програмиста е кравар ама нейсе, поне тук може да се вживява на компетентен

80

До 99

преди 2 години

Няма по-голяма обида от това да се имаш за "по-умен" от хора, които не познаваш! Интелекта ти е 0 /нула/, но до това води скотския живот, когато не се срещаш с хора!

79

Анонимен

преди 2 години

Когато Бил Гейтс инсталира ваксинационен чип в българска глава:"Error. Brain not found. Please install brain and reset Ganio"