19

Анонимен

преди 2 години

"Нашият донесе ковида у дома от училище"_____ Как не ви е срам да изречете подобно нещо!? Откъде и как изобщо можете да сте сигурни в това? Такова нещо може да твърдите само и единствено, ако: 1.вие никъде по никое време не сте излизали от къщи и 2.детето ви по някакъв чудодеен начин се телепортира от вкъщи в училище и обратно и също никъде другаде не пребивава никога. И тъй като на практика това е невъзможно, мантрата, която повтаряте като папагали, щото ви я набиват от медиите, е просто срамна

18

Анонимен

преди 2 години

"родителите на деца от 1-ви до 4-ти клас в 119-о СУ "Акад. Михаил Арнаудов" са заявили желание обучението да се провежда присъствено">>>>>>Не е желание, а принуда. Когато ти поставят условие за тестове, нямаш особен избор след като практически е невъзможно да си едновременно на работа и вкъщи с детето.

17

Анонимен

преди 2 години

При 67% достоверност на закупените тестове и то само в активната фаза на заболяването столицата ще удари неприсъстващата в плана им черна зона до две седмици

16

Анонимен

преди 2 години

Нашият донесе ковида у дома от училище. Слава на Бога и признателност на Токуда- прескочих трапа. Не виня децата, възрастните. Две години се опазихма - този път ни заразиха...

15

Баце,

преди 2 години

тебе като ти каже шефа-правиш това- и ти сигурно ще му кажеш, майната ти аз имам конституционни права? Къде ще идеш, след една минута си на улицата и то в държава дето има интерес да си умрял!

14

Анонимен

преди 2 години

Заглавието, а самата статия са пълен фейк нюз. Вeceлинче, пълен позор си!

13

Анонимен

преди 2 години

учителите при на, цел ден активно агитирха децата. Останах изключително изненадан - с какво толкова са ги натиснали, но най ме е яд на мен, че съм поверил децата си на такива дребни душици, податливи на внушения и изнудване.

12

Анонимен

преди 2 години

Броят на смъртните случаи на седмична база продължава да се увеличава, те ще се надплюват по два пъти седмично, защото за учене време няма да остава в тези дни, особено в 119, където паралелките са по 25-28 деца.

11

Преди дни

преди 2 години

Интервю преди дни с Диян Стаматов "Тестът е крайно неподходящ за малките ученици, разочаровани сме от Кацаров" -----статията е тук ...https://trud.bg/ За 4 дни си промени рабиранията

10

Анонимен

преди 2 години

9 процента ще се борят докрай, може децата им да останат неграмотни но няма да спазват нищо няма да носят маски, няма да се тестват, няма да се ваксинират. Само ще пият ракия .

9

Анонимен

преди 2 години

Еййй мъррршшшииии журналистическиии Сатаната да ви прибере още утре заради това фалшиво заглавие! 91% в еди кое си даскало пълно с ***, а не както е най-отгоре да го четат заглавието. Ще дойде ден да бъдете съдени!

8

Нали имаме

преди 2 години

здравеопазване дето на 1 минута 100 лева не харесва!Нали са медици, да ходят да тестват децата, даскалите ли ще им вършат работата?Сигурно те ще им карат часовете!?!

7

Анонимен

преди 2 години

Днеска имаше протести на родителите дето не видях тука статия :))

6

Анонимен

преди 2 години

Супер! Тъкмо ще се вдигне общата заболеваемост и като цъфнат положителните тестове ще карантинират и родителите. Един път завинаги ще се види реално колко заразени има и се укриват заради частните фирми, в които работят и се осигуряват на минимална заплата. Заради това не искат болнични. Но с тестовете ще лъснат като прани гащии.

5

А тези

преди 2 години

които въобще не са попълнили декларация в кой процент са....въобще не ми говорете че понеделник от 8 до 12 са отговорили всички

4

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Нашето дете не е присъствено. В неговото училище са по 4 класа от випуск и няма да ходят присъствено. Чак пък ние само да сме нацелили... никой вече не вярва на медиите. И има защо.

3

Анонимен

преди 2 години

Една гарга пролет не прави. Заглавието всеобхватно, а в текста само малките ученици от само едно училище.

2

мда

преди 2 години

Гадовете ще изнудват родителите да боцкат децата. Теста е изнудване да се боцкаш. После ще искат и децата да са инжектиране.

1

Анонимен

преди 2 години

В Раковски нула процента са съгласни за тестовете.