27

Анонимен

преди 2 години

каква закуска бев освиенциум да не е имало закускавсички са били стегнати и иизпънатис тея тестове таман ще отслабнат децатато бай гейтс го е измислил

26

Анонимен

преди 2 години

С училищни автобуси пътуват безплатно децата на един привелигирован етнос у нас. Останалите са предимно с безопасният градски транспорт. В тази работа единствената полза е за доставчика на тестовете.

25

И така

преди 2 години

ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ТОЗИ АБСУРД.....Родителите да пазят децата си...Да не ги предават доброволно за ОПИТНИ МИШКИ, защото след "тестовете" идват "отровните препарати"...Западът не е добър пример за подражание....Навсякъде по света хората протестират и се борят за свободата и достойството си...

24

Анонимен

преди 2 години

По инструкция от производителят са необходими 15-20 минути след като капка от слюнката е капната върху плочката за тестване. Времето за пробонабиране преди това не е уточнено. Време за дезинфекция и проветрение също неуточнено. Време за тестване на 25-30 деца неизвестно, в училище са средно 4-5 паралелки от всеки клас. Как няма да се смесват класовете, докато се дезинфекцира и проветрява отново е неизвестно. Кога ще закусят децата и къде? Децата за да учат ли ще ходят или да за тестване?

23

Анонимен

преди 2 години

Плюни баба тенкю

22

Анонимен

преди 2 години

Започва голямото плюнчене. И който не е болен, и той ще се разболее. Безхаберниците сътвориха голямо недоразумение.

21

Анонимен

преди 2 години

Сутрин рано, всеки понеделник и четвъртък, целия МС да дава пример как става! Всички дружно да плюят в ефир и министър Денков да им събира контейнерчета...

20

Анонимен

преди 2 години

Къде е Здравния Инспектор на Републиката Кунчев? С 3 дози вяаксинирани лежи болен в болница какъв е с мисъла от препаратите? явно друг бил гейтс и сцо знаят обаче българина не е балъкк да го преметнеш лесно!

19

Люба

преди 2 години

Виждаме какво съзнание имат родителите в България, а и цялото ни общество. Как да им се довери човек, ако правят сами тестовете вкъщи?

18

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен 5 Ами ние,учителите,себе си уважаваме.Затова 87% от нас не искаме ние да тестваме децата,това не влиза в нашата длъжностна характеристика.Искам да попитам министъра тези загубени часове в понеделник и четвъртък как точно ще ги компенсираме?Или по тях децата ще са на самоподготовка?Отначало смятах министър Денков за адекватен,особено на фона на Рашков,Кацаров и Комитова.Но и той се оказа дренка от същия дол.

17

МилИонерче

преди 2 години

Начи 13 милиона има за тестове на здрави деца може, а за линеки събираме капачки! *амка ви неадекватна!

16

Venom

преди 2 години

За това ли ги правихте тези деца, за да ги дадете на демоните? Изправете се! Вие сте по Негов образ и подобие! Страх ли ви е!?

15

Анонимен

преди 2 години

Сиромашко лято е много по интересен от милан-интер

14

Анонимен

преди 2 години

Милан - Интер започват.

13

Леша

преди 2 години

"не е възможно да не дойдат съблазни, ала горко ономува, чрез когото дохождат, за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето, нежели да съблазни едного от тия, малките"

12

Анонимен

преди 2 години

При толкова много компромиси от родителите - по добре поне един от училището - тестовете вкъщи - както е в Германия.

11

Анонимен

преди 2 години

Глупвати тестове, преследващи "цифра", а не реални знания и развитие.

10

Анонимен

преди 2 години

Голямо плюене ще падне!

9

Хахаха

преди 2 години

Медицинските работници отказват в класните стаи да правят тестове, но иначе няма проблем!!!! Ще ги призная ако министрите се включат да тестват те по 25 деца да плюят на гладно и после до обяд да е в същата стая с тях!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ясно, моите деца няма да бъдат тествани! Казах!