358

Ужасена

преди 2 години

До БЕЗРАБОТЕН ОТ КОВИДВ грешка си. Бяхме до 1989 година под руско-комунистическо робство.

357

БЕЗРАБОТЕН ОТ КОВИД

преди 2 години

Осъзнайте се- Всички които са ни управлявали последните 32 години мислят как да втежнят положението на народа.

356

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

Генерал Радев остава един /1/ час , до дебата за който си поканен от проф.Герджиков във Хасково? Ако не се явиш те разжалвам във редник Радев !Кой съм ?- От тези дето чакат фалшифицирането на резултатите от изборите! От тези дето са служили в армията и могат да боравят с всички средства, същитите които ще скочат срещу ЛЪЖАТА, МАНИПУЛАЦИЯТА , ОТНЕМАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА , НАСАЖДАНЕТО НА ОМРАЗА ,ТЕЗИ КОИТО СМЕ СРЕЩУ ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ПОДМЯНАТА!Помня срещата октомври 1989година в село Лисово!

355

до протестърите

преди 2 години

ако си мислите, че другите докато гладуват, стоят на тъмно и на студено, а вие сте си вдигнали краката на някое бюро и отпивате 12 до 16-годишно уиски и хрупвате ядки... НЕ Е ВЪЗМОЖНО, защото хунтата на рундю ще фалира държавата, вече се е случвало два пъти и няма КОЙ да плаща данъци и за вас ще има само голспрът

354

ЧУДЕСНО

преди 2 години

До Дамаджана. А ще може ли да вземеш със себе си още поддръжници на крадците и престъпниците, които вилняха 12г

353

Много кандудат бе

преди 2 години

Няма съмнение, че Радев ще бъде избран за втори мандат. Но заради многото кандидати на първият тур гласовете ще се разпилеят и ще трябва да се дават пари и за балотаж. И Марешки кандидат-президент, и някаква шоуменка или нещо подобно, нямам думи.

352

Анонимен

преди 2 години

448: ти ще заминеш, но от летището те товарят на самолета и обратно. Там се работи и им трябват не осъждани. Не ставаш, стой си на село.

351

Време за промяна

преди 2 години

Президентът Радев олицетворява обединението на българският народ срещу некадърното и корумпирано управление на Бойко и дружинката му. И затова ще го изберем за втори мандат.

350

Нищо ново

преди 2 години

Сега излезе наяве, че Герджиков е бил зам. министър в правителството на НДСВ от квотата на ДПС. Така изглежда се обясняват приказките му по това време, че турско робство не е имало, а това било измислица на комунистическата пропаганда. Точно се вписва в образът на днешният Кириак Стефчов

349

Малко за политика

преди 2 години

Герджиков през 2001 - 2003 г. е зам. министър на образованието от квотата на ... ДПС! Сега е обединяващата фигура между ГЕРБ и ДПС.

348

Дамаджана

преди 2 години

Ако това мракобесие, което вилнее в момента продължи ще замина за Канада.

347

Анонимен

преди 2 години

Има само едни президент и това е Румен Радев. Моят президент, и ще издуха бузките като самолет на форсаж.

346

Нищо ново

преди 2 години

Поредни напъни за о'плюване на президента Радев. Всичкото гербаджийски *** е на бойна нога. Но всичко е на вятъра. От Герджиков президент няма да излезе.

345

Хер оберщурмбанфюрер

преди 2 години

(по военному майор от СС), не виждаш ли, че военните от служебния кабинет Янев-3 и *** си дадоха на американците, а гол Петко с продънени *** гласува заедно с Германия, Франция,Нидерландия срещу Северен поток-2 и против добива на каменни въглища? В чужбина ни се смеят, че гласуваме срещу това, което го имаме и срещу руския газ.Сега фрицовете решиха ЕС да изчака с решението си за СП до май, когато зимата е преминала.Заедно стях ще мръзнем и ние,защото цената на газа стана тройно по-висока

344

Shark

преди 2 години

До 436. Ако спечели Герджика- печели Бойко и ГЕРБ и кражбите продължават. Тогава вече наистина ще имаме фигурант за президент, по-зле и от Плевнелиев! Хора, мислете!

343

ОФ-ето

преди 2 години

да му мислят тези на които бащите и майките им ДОКАРАХА на влест правителството на Жан Виденов, горе-долу със същите надежди и мотиви, после плакаха горчиво, защото нямаха пенсии да си купят храна, загубиха спестяванията и 1/3 от работниците останаха на улицата...СЕГА ще бъде същото, ако радевата хунта остане на власт

342

Време за промяна

преди 2 години

Преизбирането на Радев е сигурно, лошото е, че заради многото кандидати гласовете се разпиляват и ще трябва да има и втори тур. Вината за това е най-вече на ДБ. За какво им беше Лозан Панов за кандидат така и не стана ясно. Но все пак има и нещо положително. За пръв път ще бъде избран президент без гласовете на ДПС.

341

избирател

преди 2 години

Моето усещание е че Фигуранта ще спечели на първи тур с 99,98%. Просто всички с които говоря са дълбоко убедени че Т си знаят работата.

340

Анонимен

преди 2 години

Балотажът е вероятен, но на ген.Радев му трябват само 2% до 50%, а на латинеца професор - цели 21% да го настигне. Как става тая?

339

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Стамболов --- Г-н Стамболов, гладът още не е настъпил, но *** на вратата. Радевистите ще отворят Кутията на Пандора, защото продължават да мечтаят за катастрофиралите СИВ, Варшавски договор, СеСеСеРе и отнемане възможността на свободното предвижване на българите. Надали някога в България е имало толкова прости, наивни и ограничени хора, които да гласуват за собственото си унищожение, но фактите говорят, че нещата отиват в тази посока.