526

До Morski

преди 2 години

Сайтът се следи от ДАНС! :)

525

Анонимен

преди 2 години

То голямата пресконференция,Рашков Манипулатора Лъжец.Поставени лица вързали за свидетели и разиграват медийни циркове.Чували,банки разкрития,остава и да е "вярно".Рашков обслужва Черепа и подсъдимите олигарси,неистова искат да ни сготвят,тези го-ве-да и пробутват Чорапа насила.И всичко за да овладеят прокуратурата и да станем аборигени на тези въш.льовци.Отврат.Държавата потъва,а те некадърните хляб и зрелища.

524

НА ПЪРВА ЛИНИЯ...

преди 2 години

ЗАДКУЛИСИЕТО СЕ ОСВЕТИ-ГЕНЕРАЛСКИ КРЪГ-.. РАДЕВ, РАШКОВ, ЯНЕВ, ЧЕРЕПА....

523

Анонимен

преди 2 години

Поредния кьорфишек на дамаджаната за отвличане на вниманието.Толкова гнусна кир.лива подла муцуна ,всеки ден бълва лъжи,не е за вярване,а сега предизборно луд за връзване.Разпитали били "свидетели",те ще са от тези като на Манолова,да си прави пиар.Една от фирмите каза,че всичко инсценировка.Тази напаст Фигуранта и такива кре.тени психично увредини като Рашков не е за вярване.Съсипаха магистрала Хемус и оставиха на самотек да се руши недостроеното.Това са престъпници,които вече не знаят къде са

522

Анонимен

преди 2 години

Тоя някой взима ли го насериозно все още? Толкова приказки а едно, едничко доказателство, йок!

521

Morski

преди 2 години

До 594 "Внимание Гербери" - това, че следите сайта и не харесвате и на казвате друго мислещите доказва само едно... Нищо не сте научили след 1989! Комуниста кожата си мени, но нрава никога... Бали така другарЮ патрашков(нарочно с малка буква)!

520

Sadiata

преди 2 години

Бойко като беше на власт 4 милиарда изнесоха с самолет и на другия ден КТБ фалира то небеше уж рекламни пари после казаха че са за уноштожаване на другия ден приеха закон който пише зло за банките казаха че ще ги съдят имаше един мъж от Русе Чикагото той светна хората че КТБ ще бъде ограбена и на другия ден се случи грабежа че човека избяга в Америка защото издаде Бойко за фрабежаъ на банката и това беше само преди 4 години и кога го забравихте този голям грабеж че вврватеъ на Боко тиквата жалко

519

Анонимен

преди 2 години

Рашков, наздраве! Затова те уввважжжавам. Най-добре се напивам докато ти чета гл..... пардон, умнотиите.

518

ВНИМАНИЕ, ГЕРБЕРИ!

преди 2 години

Срив ще има, ама на вашата партия. Много внимавайте с обидите, подигравките и недоказаните ви обвинения срещу президента и вътрешният министър. Сайтът се следи. Да не останете неприятно изненадани.

517

Morski

преди 2 години

Еех Чашков, Чашков.... Паника те тресе с тази преднина на ГЕРБ, пак! То не бяха подслушвания-още чакаме доказателствата! То не беше канибализъм, Барселони, Кюлчета, евра... Абе Патрашков, като има банка Бойко що му са Кюлчета и пачки в спалнята? РАДЕФ, САМО ЛУДИ СА ТИ МИНИСТРИТЕ-КОМИТКОВА, ПАТРАШКОВ, КАЦОВ, ОНЗИ КЪРЛИНГЧИЯТА НА СПОРТА, ТРАНСПОРТНИЯ ВЕРА СУ, КИРО МЕНТАТА, КОКОРЧО.... СПИСЪКА Е ДЪЛЪГ!

516

Анонимен

преди 2 години

От Рашков много неща чухме, но доказателство още не сме видяли. Та, чувалите и саковете, къде ги открихте, и кога, и как разбрахте, някой ви разказа? Една жена?

515

Анонимен

преди 2 години

Чували, сакове, куфарчета, кюлчета злато.. архетипи от 90-те. Рашков от професията си помни само как ги е разнасял от тоя за оня, затова толкова може да измисли.

514

ало бе?

преди 2 години

Другарю динозавър милиционер.Сега сме в 21-ви век и не носят пари в чували както преди окрадохте държавата.С пари в брой и кола не можеш да купиш,трябва да мине през банка плащането.

513

Анонимен

преди 2 години

На Рашков - "имотния милионер с парите на жена си" и на една дума не му вярвам.

512

Анонимен

преди 2 години

Рашков показа една схема как са прехвърляни пари на кухи фирми, точно както Спецов е прехвърлил своята фирма със задължения към НАП на безимотен пияница.

511

Анонимен

преди 2 години

Кой е видял тези пари да се изнасят в чували и сакове? Митничари ли са ? Какво направиха?

510

Анонимен

преди 2 години

Пари изнесени в чували.....Това правителство съвсем се оля. Този изказ е с цел бомбите да са мнооого големи. Поне да бяха казали, че са изнесени В КУФАРЧЕТА. Този процес поне ни е познат.

509

До 533

преди 2 години

Ама ти наистина ли се върза на тези глупости? Още една седмица до изборите и кой знае какви щуротии още ще слушаме.

508

Анализатор

преди 2 години

Бойко се ошлайфа за 12 години. Евала! Видимо е за какво са изхарчени част от парите в саковете и чекмеджетата - за платени *** пишещи простотии по сайтовете.

507

Петър

преди 2 години

Милиционерите се завръщат!