26

Solar Power

преди 2 години

Като за начало първо да се съркати администрацията с 50% и после да се вдигне средната заплата с 20%. Така съм напълно съгласен. Освен това здравната осигуровка трябва да бъде еднаква или ако ще е различна то този който плаща повече би трябвало да получава и повече :)

25

До22

преди 2 години

Предполагам,че всеки един от"робите" служителите на индивиди като тоя,ще се насочат много по лесно където и да е в борба за своето препитание,отколкото той и неговите дружки претендиращи да са "бизнесмени",които нямат никакъв шанс да развиват подобен бизнес с Такова възнаграждение в Европа!

24

развивайте се

преди 2 години

Истината е проста. Има хора, които не вършат работа дори за 700 лева. Има и малки бизнеси в отделни райони, които нямат пари да дават повече, тъй като печалбата им е незначителна, някои са и на загуба в кризата. Ако те фалират, хората по тези места ще имат нулев доход и ще трябва да мигрират.

23

До 24

преди 2 години

Ами да ти кажа за олиото щото явно нищо не разбираш :) слънчоглед цена 35 Ст олио 1,5лв , 90ст около 3лв. А производителноста не я повишава работника а шефа. Иновации, Инвестиции, обучение на персонала и т.н. Тез пари от ЕС ви ги даваха за това ама вие си накупихте джипове, джетове и ся ревете ..

22

Не се стърпях

преди 2 години

Какъв бизнес бе робовладелец мръсен!!! Преди месец му намалиха тока, днес му смъкнаха цената на газа. И не иска да даде нормални заплати на ХОРАТА вече 30 години, а всичките им шмекерлъци изброени по-горе и такива дето не знаем ще платим ние ХОРАТА!

21

Анонимен

преди 2 години

Предполагам,че в предприятията които се водят"собственост"на тоя очилат червен индивид,служителите получават доста над сегашната МРЗ? Какъв е тогава тоя непрестанен рев от негова страна,щом стане на въпрос за нейното вдигане?Тая инфлация която затисна людете през последните шест месеца трябва да бъде поне отчасти компенсирана от бизнеса с вдигането на МРЗ и оттам и на средната която получават служителите!Ако не се случи това на някой"бизнеси"ще им се наложи да минат в небитието!

20

До 22

преди 2 години

Защо еврпейкия бизнес може вие не можете? Данъците ли са ни по-високи? Сурвините? Заплатите на работниците ли?

19

Ром'с

преди 2 години

Щом ще се вдигат заплатите и минималката, то и цените на продуктите ще скачат, а и не само на тях.Поскъпването на продуктите, услугите....което сега хората изпитват на гърба си Е и от увеличаването на минималката на 640 или... А КАТО стане над 700,то баничката Ви ще стане 2 лв, а олиото 5лв... А производителността трябва ли да се увеличава на българина?

18

Ss

преди 2 години

Винаги съм се чудил как цените в родината ни са европейските, а българските бизнесмени все нямат, все фалират и т.н. а европейските не.

17

Анонимен

преди 2 години

Най интересното е как работници говорят за бизнес. Ако толкова ги разбираха нещата, нямаше да са на някаква минималка а щяха пари да изкарват. Нямало да отидат на работа, ами не отивайте, да видим колко ще изкарате. Неразбрахте ли че бизнеса е диригента. Мене не ми пречи още утре затварям, аз ще се оправя, ама всичките работници ще ги питам. Ще си свалям аз печалбата, дообре. Всеки бизнесмен смята каква норма на печалба би имал и ако тя не е достатъчна се насочва към нещо с по висока норма.....

16

Анонимен

преди 2 години

Евахти работодателя дето не може да извади 700 заплата По-добре такива тарикати да изчезнат от пазара.

15

Анонимен

преди 2 години

Стига сте наричали някакво НПО "бизнесът". Нищо общо нямат.

14

Анонимен

преди 2 години

Кризата е такава и предприятията са на загуба, щото управляват леви, а те нищо не разбират от икономика, само от помпозно планиране и преразпределение на нищо! На всичкото отгоре са и некадърни и поставени с една цел - разруха! Никога повече РадеФ и други Фисти!

13

Фактите !

преди 2 години

Защо се наричаха , ''независими'' синдикати , ами защото НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЯХ !

12

НЕ СИНДИКАТИ , А ...

преди 2 години

ТИКВЕНИ ЛАКЕИ ... верно са лакеи !Къде се криха 30 години ?

11

Анонимен

преди 2 години

Ех,Велев ама колко удобно ти беше когато искаше от държавата да помогне за високите сметки на електроенергията,наглец си ти Велев а не "бизнесмен"

10

а, помислете !

преди 2 години

Естествено е че ще има фалити , нали ако се вдигне мин. раб. заплата , то и ОСИГУРОВКИТЕ ще се вдигнат , това натоварва работодателите .Вие ако сте работодател , какво ще направите / предприемете/ , естествено ---СЪКРАЩЕНИЯ !??

9

Гост

преди 2 години

На този крайно време е да му се види сметката. Короната и той е корумпиран у нас, щом такива не ги ликвидира.

8

Ken

преди 2 години

А защо работещите не напускат бизнеса, който не им плаща нормално ?

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 - Ама в коста или в цента. Не ти разбирам ундъстендинга ...