100

Анонимен

преди 2 години

закахърили сме се за глада в КНДР...

99

Евроатлантик

преди 2 години

Е нали черни лебеди щяха да ядат в Северна Корея?

98

Сега разбрахте ли

преди 2 години

Създава се атмосфера на страх, затова, че се налагат строги наказания за кражби. Това според нас е много лошо, а у нас-добре, защото хайдутите нямат никакъв страх и задръжки. Сега разбрахте ли защо е толкова лоша тая Северна Корея и ръководителите и.

97

антигей

преди 2 години

До 165 Ето накъде смеБрей , че рано в понеделника си се надрусал брей ! А вазможно ли а *** е от ваксината , а ?

96

Ето накъде сме

преди 2 години

тръгнали ако бандюгите от мафията столетница се докопат отново до властта или оставим служебното на зелените чорапи и Радев да дерибействат

95

шопендар

преди 2 години

гладуват ама си имат любим вожд и любима партия

94

Алоу, Нинова

преди 2 години

Там комунизъма и социализъма, вече победи, а ти се бавиш с нашата Партия ?!

93

българин

преди 2 години

Пропаганда!

92

Анонимен

преди 2 години

То в нахранения Запад започнах да фалират корпорации с милиарди, те за С.Корея ми се загрижили!?

91

Поредната глупост

преди 2 години

"Дезертьори, живеещи в Южна Корея, твърдят, че семействата им в КНДР гладуват" А как точно се свързват тези "дезертьори със семействата си, след като границата е напълно затворена? С гълъби? Или си викат през оградата? И, как така семействата на тези същите не са в лагери, разстреляни или разкъсани? Да се чуди човек!

90

Анонимен

преди 2 години

ЕТО КЪДЕ ИЛЪН МЪСК, КОЙТО СЕ ЧУДЕШЕ КАК ДА ПОХАРЧИ 6 МЛРД ДОЛАРА МОЖЕ ДА ПРОЯВИ АЛТРУИЗМА СИ - ДА ИМ ЗАКАРА 50 МИЛИОНА ЧУВАЛА С ОРИЗ!!...

89

Марин

преди 2 години

Не ги слушайте. Животът в С Корея е рай, точно както беше в НРБ. Събирайте си версиите и бягайте в СКорея. Откажете се от бг гражданство и повече не се връщайте.

88

пецата

преди 2 години

Гладът в южна корея е много по голям , но не е прието да се пише за страна която е в демократична система, но хубаво че има ютуб и филми, можете да гледате последния шедьовър на южнокорейското кино Игра на калмари и в него се описва много точно живота в ЮК , бедност, всички са заборчени с по няколко кредита , продават си бъбреците и т.н., в ютуб напишете poverty in south korea

87

Стига глупости

преди 2 години

Сега, то наистина че на северна Корея и се падна по планинската част от полуострова и си имат проблеми с оризищата, които се наводняват от време на време ама някак все си остават в ТОП 10 на износителите на плодове /малко след Испания/. Колко ли пък гладни да са. Обща граница с Китай /най големия производител на свинско/ и Русия /най големия производител на пшеница/. А имат с какво да си плащат. В планините им има ресурси за трилиони. Мислете бе хора.

86

Анонимен

преди 2 години

НИКАКВА ПРОПАГАНДА- В КОРЕЯ БОГОТВОРЯТ КИМ ЧЕН ТУК РУМ АДЕВ- И ТОЙ НИ СЕ КАНИ ДА НИ ПОДРЕДИ КАТО ДР КИМ- 40% ЦЕНИ НА ХРАНИ И 4 ПЪТИ ПО ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ТОК - ХА НАЗДАРОВЯ ДРУГАРИ.

85

Анонимен

преди 2 години

152- МНОГО ЛЕСНО ИЗБИРАМЕ ДРУГАРИТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ И РАДЕВ И ТЕ НИ ПОДРЕЖДАТ КАТО ДРУГАРИТЕ ВИДЕНОВ И ГЕЧЕВ- КОМУ Е НУЖЕН БОГАТ И СВОБОДЕН НАРОД?

84

Путин е руска свня

преди 2 години

Пак ли е империалистическа пропаганда бре, тавариши?

83

Анонимен

преди 2 години

Пишат ги тия неща, че народът да си каже - виж какво става там, значи ние cме много добре; Само че тази зима пенсионерите как ще си платят отоплението, без да гладуват, аз не знам

82

Киро

преди 2 години

Да правят каквото искат, ние да си гледаме нашата държава.Че сме последните по всички показатели... Е, без смъртност.

81

Зозо

преди 2 години

Мда, а в БГ на ден мрът по 300 пенсионери при мъдрото ръководство но Рундю - катастрофата.