71

Поп

преди 2 години

Поздравявам колегите лекари с песента на хисарския поп: Леко си отиде!

70

Поп

преди 2 години

Ми така им било писано! И ние имаме много работа.

69

Анонимен

преди 2 години

Като се замисли човек България на книга България разполага с около 350 болници,с около 30 хиляди лекари,с около 50 медицински сестри и незнаен брой санитари и помощен персонал,с бюджет за здравеопазване около Пет милиарда лева плюс поне още толкова доплащане от хората,бюджет съвсем приличен на база останалият свят и като погледне какво се случва е повече от ясно,че всичко е една ОГРОМНА БУТАФОРИЯ!

68

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУмират не щото не са ваксинирани а от неадекватно лечение. А то е неадекватно, защото лечение за К19 все още няма. Никой никъде не знае с какво да лекува. Ваксината не е лекарство. А и толкова дори е и ваксина. Никой не знае с какво да лекува и всеки прави каквото му дойде на акъла. Белите престилки ревът да се ваксинират хората, точно защото не знаят как да ги лекуват и се надяват да им се размине отиването в болница. Обаче ваксината не е лекарство. Тя не лекува. Неадекватно лечение

67

Анонимен

преди 2 години

Пренебрежително малко !! Нямам думи

66

Шаши

преди 2 години

Значи, нашите лекари не могат да интубират. Може би, даже няма и кой да им покаже. Защо в Щатите оцеляват 70% а тук 10%?

65

Анонимен

преди 2 години

Ако в реанимацията на Пирогов умират 9 от 10,уволнение и съд за цялото ръководство.Ефективни присъди,такава статистика в Африка няма!....Умират защото не са ваксинирани, навсякъде по света е така, всички лекари го казват и доказват! *** умира от ума си, никой не му е крив!

64

Не че нещо

преди 2 години

Ама "реанимация" всъщност си е място за умиране, колкото и цинично да звучи. Колко инсулта след реанимация се връщат към живот? А колко инфаркта?

63

Анонимен

преди 2 години

9 от 20-БЛАГОДАРИМ ТИ Радев

62

Анонимен

преди 2 години

Ако в реанимацията на Пирогов умират 9 от 10,уволнение и съд за цялото ръководство.Ефективни присъди,такава статистика в Африка няма!

61

До Истината

преди 2 години

Ти докога ще грачиш глупости?Няма ли да ти го проумее куФата главица,че който и да управлява тоя разграден двор ефектът ще е същият?

60

Пепи

преди 2 години

Снощи бях с моя близка болна от Ковид в Пирогов. Не пожелаха да я прегледат и да и направят снимка. Казаха ни да идем в ДКЦ. А предишния ден от 8 ДКЦ и 24 ДКЦ ни препратиха към Пирогов.

59

Анонимен

преди 2 години

Щом в Пирогов,девет от десет реанимирани се принасят в отвъдното,какво ли остава да е положението в провинцията?

58

истина

преди 2 години

Девет от десет умират в Пирогов благодарение на теб- президентски назначен. Продължавай в същия дух на изчетъркане и ще постигнеш 10 от 10.

57

Анонимен

преди 2 години

Които му се живее да се маха от България, като измрат всичките простаци ще се върнат нормалните хора, ще съборят всички руини от соца и ще се построят нови болници по американски модел, пълни с немска техника и доктори учили в щатите,германия,швейцария.Стига с това няма доктори, държавниците да вкарат от чужбина за това плащаме, само плащаме данъци и осигуровки!При такива цифри на смъртност 90 процента...Детска смъртност два пъти по голяма от тази в ЕС

56

анонимен

преди 2 години

Кажете какъв процент от реанимираните умират в други страни.Да не излезе,че тук просто или не могат или не искат да лекуват както трябва.Оставят всичко в ръцете на Създателя-който оцелее-оцелее.

55

Анонимен

преди 2 години

Директор казал че 90% от пациентите в реанимацията му умират, моментално трябва да бъде уволнен и съден за създаване на психоза.,престъпление срещу Националната сигурност!Първо- на доста хора сега близките им са в тази реанимация.Той ги срива психически.Второ-ако с такъв успех работи тази реанимация то цялото й ръководство трябва да бъде сменено,явно несправяне с работата!Трето-господина може би лъже със статистиката,за да рекламира ваксините,това обаче не омаловажава моралните и ментални щети

54

Duchess of Cringe

преди 2 години

Народе, без лекари бихме имали голям проблем. Имайте мярка и срам. Не може все другите да са виновни. Лекарите правят каквото могат. Без тях сме загинали, а и без това са останали малко.

53

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно всички ще преминат през тоя вирус или ще се ваксинират,за жалост той обаче пак ще си е тук,интересно ще бъде как нашето скопенооо здравеопазване ще се оправдава тогава?

52

Анонимен

преди 2 години

При 9 от 10, излагацията ви като лекари е голяма и не е ковид проблема, щото в Германия е друго, избирайте между мълзел и некомпетентност