349

Тихо ма

преди 2 години

Тихо мaоу, Бойке.

348

Анонимен

преди 2 години

БСП да подкрепят Киро и Радев, за да имат висок резултат на изборите, иначе не се знае!

347

ББ

преди 2 години

"България сега цяла нази гледа,тоя връх висок е:тя ще ни съзре,ако би бегали:да мрем по-добре!..................................И днес йош Балканът,щом буря зафаща....Братя,съдбата на България е в нашите ръце...нека не предаваме предците си жертвали се да ни има,нека не предаваме децата си...никога повече мафията дпс-гроб и обслужващите ги!Бог да пази България!

346

...

преди 2 години

Мечти тиквооо проста

345

ББ

преди 2 години

до чуждопоклонниците...мафията дпс-гроб и обръчите сте от 30 г. бре,Народа ни оцеля 500 г османско...клан...клан като животни,децата на предците ни превръщани в ен.ча.е...България идва за мафията дпс-гроб...бягайте...няма американци...няма руснаци...няма пари...Свобода или Смърт!Бог да пази България!

344

Анонимен

преди 2 години

Мале,мале ! Каква истерия ,ръмжене ,скърцане със зъби ,оплювки ,паталогични лъжи и Делян Добрев ,с митичната диплома от Артколежа ,където никаго не е имало студент с такова име . Това е нивото на партииците от Червената шайка на БКП - ГЕРБ

343

дядо Ванго

преди 2 години

Баце не бързай Баце , Народът ще реши ! А него знай че никой не може да го излъже !

342

Ние

преди 2 години

До Събуждане Ние пък ,ще се ще се събудим с черни чорапки .

341

ГЕРБ-БКП

преди 2 години

До Найденов А защо в европейската партия на БКП- ГЕРБ са и милионери и милиардери ?

340

ББ

преди 2 години

До Защо ?Защо...морални подбуди!да служиш на еднокнижник продал Народа ни,съсипал Държавата ни,прогонил Братята ни в робство в 21,разделил майки от децата им...и Вонно-Въздушен АС..спечелил уважението на Въздушните на САЩ,жертвал живота си безброй пъти в пазене небето ни и домовете ни..няма начин...ако бе приел...би предал и унизил Българите...Моят Президент!Българският Президент!

339

Онзи

преди 2 години

Тулупа пак е шизофренясал, отново бръщолеви безсмислици.

338

Анонимен

преди 2 години

След 4 април всичко си дойде на мястото. Аз съм доволен. Вдигнаха се пенсии и заплати с 34%. Горивата и стоките спаднаха. Живеем осезателно по-добре (някой). Просто всички сме много напред, не е като при "лошия".

337

Найденов

преди 2 години

Ей тия БСП за де се докопат до голямата пара ще направят всичко. Най-интересно е защо всички в ръководството на СОЦИАЛНАТА партия са милионери?

336

СОФИЯ

преди 2 години

Аууу колко сме много от третия пол. ДБ

335

Анонимен

преди 2 години

Последен напън,на Групировката ГЕРБ! Видите ли новите "демократични партии" не можаха да съставят правителство и върнете ни И веднага ще сътворим такова!Ами Не! Нито ще ви върнем крадци от ГЕРБ! Нито ви искаме вече! Гледаме на пред и ГЕРБ не я виждаме за в бъдещото управление на България! Новото я изхвърли зад борда!-:)))

334

Бареков

преди 2 години

Баце незнам защо го мислите за глупав. Май е бил преподавател в университет няколко години и мин. председател няколко. А шапкара май е карал самолета 15 пъти и е учил в школата на НАТО 2 месеца.А да и президент от БСП и ДПС 5 години

333

Защо ?

преди 2 години

Защо Радев се страхува и отказва срещи с опонентите си проф. Герджиков и Л. Панов?

332

Анонимен

преди 2 години

Мисля че тактиката на хората които дърпат конците в България ще е отново да няма редовно правителство.

331

ББ

преди 2 години

До Радеф за смях...и от кога..."професорите" започнаха да служат на еднокнижници?...нечовешка симбиоза...пари и служби са в главата на прехваленият ви "професор"

330

Анонимен

преди 2 години

Тиквата, която се опитваше да бъде Винету, но... просто толкова си можеше.