135

Анонимен

преди 2 години

Не живея в България, а в Северна Америка и там ми прави впечатление, че в големите хранителни магазини съотношението между гръцки и турски стоки е 5:1 в полза на гръцките. При авточастите турските стоки не се набиват на очи с количество. Гръцки няма. Гърците не произвеждат военна продукция, но могат да си позволят първокачествена вносно, която винаги ще превъзхожда турската собствено производство. Гръцката диаспора е много активна и обиграна, което компенсира много други предимства, които има Т

134

Who Cares

преди 2 години

До Ястребител TFXАйде, обуздай туркофилията. А туркието както се пъне, ако се наложи ще яде здрава руска хурка.

133

Who Cares

преди 2 години

Тя си е. Въпросът е какво правим ние със свалените *** и великите съюзници.

132

Ястребител ТFX

преди 2 години

Що се касае за "несръчния софизъм" на турския вънвен министър Чавушоолу, пак бръщолевини. Когато той каза, че ако турско оръжие е закупено от украинците, то вече не трябва да се споменава като турско, а украинско. И добави - Еллке, пълно Фнимание тука момияе! "При нашите операции срещу терористите залавяме оръжия, доставени им от различни държави, включително и от Русия. Но ние не обвиняваме Русия, че това е руско оръжие." На дипломатически език казва на Русия "На крива дюпка, крив тчееп!"

131

Ястребител TFX

преди 2 години

В момента в Турция се работи върху повече от 780 различни военни проекта, като над половината от тях са една педя и четири пръста над супер-секретни. Благодарение на санкциите, наложени от западните държави турският военно-промишлен комплекс се отприщи. Не знам откъде е довлякла този "анализ" нашата Еллка, но явно само е подочула някои неща. Гърция не е в класата на Турция в нито една категория. Няма никаква промишленост, освен пивоварни за Узо и няколко ателиета за производство на страпони.

130

.

преди 2 години

Тя вече Е такава!

129

Сюлейман паша

преди 2 години

До 96 ! ,,...купих си турски чехли за 10 лв..."Ами,ти какво очакваш-да ги носиш 100 г.ли?Сама си казваш,че си дала 10лв! Моите са за 43 лв и си ги нося 3-та година и наистина са от истинска кожа! Като сте такива отворени всичките ще има още дьлго да ядете невкусни домати и да носите чехли и маратонки от изкуствена кожа!Няма истинска кожа за 10лв! Свьрши авантата от тошово време-истински кашкавал за 1.20лв и автобусен билет за 6 ст!!За хубавото се плаща!

128

Сюлейман паша

преди 2 години

Това да си турчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на nрocт човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен.

127

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман пашаАбе европа щели да превземат завалиите, те половинта турци у немско са станали разглезени леката,а немеца само да усети пуска сирийците които ви имат зъб и почва да пече пуканките и да гледа сеир. За тва, че 90% от спецслужбите масово в европа са крайни националисти и са лакоми за кръвта на *** кат тебе е друга тема за друг ден.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен114Ако лирата беше колкото лева щеше да е по-скъпо ;)

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А качеството на турските лекарства, като на Москов турските ваксини за децата ли са? Щяха да изтровят децата.

124

Анонимен

преди 2 години

Купувам си животоспасяващи лекарства от Турция щото в България вече не ги изписват безплатно за заболяването ми. Купени от Турция ми излизат 650 евро за година а купени в България 1400 евро.

123

От бореца

преди 2 години

Откъде ще е чувал сюлман безумни, като чуе понт се сеща за баба си - пун та - мара потурчената!

122

Читател

преди 2 години

Добра статия браво

121

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Дьонмета малко по - активно, ше ви барна из анаватаната и ще се наказваме! Ко кат съм беден важното е, че съм прооост!

120

Сюлейман паша

преди 2 години

А бе,ние Европа се готвим да превземем, тия бг стратези спорят коя е по голяма сила!Обиждате ни,дУргари ,като ни сравнявате с гьрците !При евентуална война те ще ни са като десерт! А вие...вие ще сте джуджета невидимки между зьбите ни! Язьк ще е за клечките за зьби само!

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 -- Арменците хич не са цвете за мирисане още повече малко беззащитно дете.

118

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман пашаСамата дума "Понт" е старославянска и старобългарска дума за ''път''(поуньтъ) и не е гръцка дума изобщо, а е славянска, означава ''път'', тъй като в древността, пътищата са били предимно водни, а не сухоземни, а и самите хора тогава, са изграждали селищата си покрай сладководни източници. Затова и старото име на Черно море е "Понтийско море" , морето на пътя,пътищата

117

Анонимен

преди 2 години

Спорът между Гърция и Турция са островите в Егейско море. Както България е ощетена с Ньойския договор след Първата световна война, така и Турция губи всичките острови в Егейско море които насилствено са отнети от Турция и предадени на Гърция като наказание за Турция след загубата и в Първата световна. Сега има острови които се виждат с просто око от турския бряг но са гръцки. Великите сили знаят много добре за какво става въпрос но си пасуват щото да не се карат с Гърция.

116

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА Изказваш се като едра мутра, нападнала малко беззащитно дете, като Армения. И се радваш, на нещастието на тези беззащитни хора, просто нямам думи!