88

Анонимен

преди 2 години

От "ваксините" също. В кръвоносните ви съдове ще има формула 1 със съсиреци ха-ха

87

Анонимен

преди 2 години

Ако някой иска да ви избива умишлено и да ви редуцира,съвсем няма да използва двудозови ваксини,мили пр()сти конспиратири.Ако някой иска да ви изтрепи ще го направи индиректно с вирус,химическа атака,ядрена и т.н. Ще ви напръскат,ще ви отровят вода,храни,ще ви пуснат радиация.За какво му е на някой да измисля вирус,после ваксина,при това двудозова,за да ви убие.Еми извинявайте,но много сте пр()сти ! Не искам да ви обиждам,но вашето е невменяемост и супер ***.Защо ваксините са двудозови?

86

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от едностранно отразяване на ваксинациите.Само няколко примера:1. 80% ваксинирани в UK , сега отново са на вълната2. Показване на редни болести в UK3. Масово 3та доза в UK, защото първите 2 са се "справили" перфектно.4. Преди беше ваксинираните не боледуват и не пренасят, след това беше - боледуват леко, след това - не умира, сега е по-рядко умират.5. Не се споменава никъде за надписаните смъртни от ковид, които дори не са били и болни

85

Анонимен

преди 2 години

Нарича се катарзис... Съдбата си знае работата... Според мен всичко е наред. Така е трябвало да бъде и затова се случва. Жалко, че изборите са след 10 дни. Чорапът щеше да види втори мандат през крив макарон, ако бяха напролет. Избирателите му умират по над 100 на ден.

84

Теодор Кауфман

преди 2 години

С какво искат да стерилизират германците в Germany must perish?? Не сме я чели - разкажи.

83

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС: СПОКОЙНО АЗ ЩЕ ВИ СПАСЯ ДЕЦА МОИ!!! Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ ТАТКО, ДА ВИ ВАКСИНАРАМ СЛАДКО СЛАДКО!/ КЪДЕ СИ ТАТКО , КЪДЕ СИ ТАТКО, ДА НИ ВАКСИНИРАШ СЛАДКО СЛАДКО!

82

Ваксермен

преди 2 години

Това важи и за ваксината

81

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да питам ваксините дето ги бият в другите страни същите ли са, защото ми се струва, че в някой държави са си натриев хлорид. Някои богоизбрани де.

80

Пак пруфесур

преди 2 години

ТРОМБОЗИ МОГАТ ДА СЕ ПОЛУЧАТ ОТ ХИЛЯДА БОЛЕСТИ МЕ САМО ОТ КОВИД ДРАГИ ПРУФЕСУРЕ АМАН

79

Анонимен

преди 2 години

Друг вирус може да предизвиква тез тромбози образувани по химико-механичен начин с последици от движението им в кръвоносно-съдовата система до всички органи в организма предизвикващи следващи болести със симптоми-болезнени състояния,които разглеждани в биоинженерни изследвания са в резултат на векторни движения по направления в посоки на вируси и всеки си има свои,и всяко изменение на всеки от тях до достигане на резултат до крайни състояния зависи от другите по химико-физични свойства изчислени

78

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАз твърдя,че е точно обратното.Не ваксинираните се срахуват от ваксинираните.

77

Свят

преди 2 години

Има една книга "Германия трябва да загине" на Теодор Кауфман, в нея пише за масова стерилизация на германското население от 14 до 60 години, познайте с какво?

76

АнонимеН

преди 2 години

ДОКАТО ХОРАТА СЕ ПЛАШАТ С ЕДНА ТРОМБОЗА, ТЕ СЕ НАХЕНДРВАТ НА ДРУГА ВАКСИ ТРОМБОЗА ! НЯМА ДА СЕ МИРЯСА ДОКАТО СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ ПАДНЕ ОКОЛО 10 ПЪТИ!

75

Що бе

преди 2 години

Всички, които са го преболедували доброволно и неваксинирани са горди че са безсмъртни. Другото не си го признават.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Естественият имунитет не само е по-добър, той е единствен. Ваксината също разчита на него, като го активира предварително. Но, ако липсва, ваксината не може да го създаде. Затова ви казват, че ваксината не е на 100 % ефективна. А тя е най-нужна точно на тези, които нямат имунитет, поради заболяванията си. Лекарство трябва, а не - ваксина.

73

Анонимен

преди 2 години

Вижда се ясно кои групи хора умират най-много в болницата. Изобщо не ми пука за тези т'ъпаци-дъртаци... . И без това са живели достатъчно дълго... Да се бяха ваксинирали... Аз го изкарах отдавна.

72

АнонимеН

преди 2 години

ЗА 69/ КАПИТАЛИСТ И КОМУНИСТ СА БЛИЗКИ ПОНЯТИЯ :D КОМУНИЗМА Е ТОЧНО КАПИТАЛИЗЪМ САМО, ЧЕ ЗА МАЛКА ГРУПА ХОРА ДОКАТО ДРУГИТЕ ПОЛУЧАВАТ ОГРИЗКИТЕ!

71

Анонимен

преди 2 години

Въпроса трябва да е , защо ваксинираните се страхуват толкова от не ваксинираните? Ваксината не действа ли ??? За един приятел питам ...

70

Невидим

преди 2 години

Невидимото правителство на паричната мощ знае, че колкото по-дълга е една война, толкова по-добре за банкерите.

69

Анонимен

преди 2 години

До ИНФО+ Много полезна информация. Благодаря!