28

Анонимен

преди 2 години

аре стига с тия констатации само бе!трябват глоби и затвор за виновните!държавата дреме !!!!

27

дo 24

преди 2 години

Е как не можеш да разбереш?За да разбереш трябва да си зададеш правилните въпроси.Кой внася зеленчуци и плодове?Кой ако произвежда в България му пречи и защо са все по-малко производителите?А то не е само за плодове и зеленчуци с месото е същото.С всичко е същото.Защо над 32 години няма капитализъм,но ти внушават,че има?Защо има монопол във всички бизнеси и конкуренция не се допуска?

26

Благодарен

преди 2 години

Сигурен сьм , че предпазва от ковид и за това е поставенСлед като ваксинацията се провали

25

шопендар

преди 2 години

много приказки-и нищо конкретно,трябва да се посочат конкретни продукти.колкото за фермрскят пазар ще споделя опит.две години пазарувах от фермер на този пазар,веднъж отидох на борсата за чушки на едро,и изненада,познатият фермер пълнеше микробуса със зеленчуци от борсата,и повече не стъпих на фермерският пазар.

24

Анонимен

преди 2 години

До 24Кое не разбираш? Защото е еФтини))

23

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да рзбера защо все още се внасят плодове и зеленчуци от Турция, при положение, че постоянно използват забранени химикали, нямаме български чушки, нали ? Или пилета от Полша, също си нямаме български ?

22

до 21

преди 2 години

До :)............. А теб пък неграмотността ще те Обие, не радиЯцията.

21

:)

преди 2 години

това е едно от малките неща, капка в океана, а още колко има ... вие за една ваксина дигате шум. Защо не скачате на Русия за чернобил... Ако не ви обие чернобил ще е фукошима (рибата от там). Преди да кажете че греша прочетете че радияцията обива след години даже 20 - 30 г

20

Типичния българин

преди 2 години

До Анонимен 9 Сигурен съм, че е от вирус. Ти си вярвай в каквото искаш.

19

Ами

преди 2 години

Забравете храните и продукти на големите рибоци,произвеждащи в промишлени количества, големите вериги и лъскавите опаковки ! Мамини убавци! Ще се усетите!

18

до 17

преди 2 години

До Анонимен...Ама то и ваксините за източния блок са същите като храните. Да не мислиш, че на някой му дреме за нашето здраве!?

17

Анонимен

преди 2 години

Важно е да се ваксинираме! Въобще не е важно с какво ни тъпчат от 30 години насам. Нито какво пием и дишаме.

16

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да се публикува лист на чистите храни-ако има такива.Иначе листа на тези е дълъг...

15

Анонимен

преди 2 години

Първи по умрели от ковид, катастрофи, сърдечни болести, рак, най-бързо изчезващата нация, но наще управляващи нищо не правят, за да подобрят контрола в държавата, заради което се случва това. Не го правят, за да не търкат наровете за всичките им грехове.

14

Анонимен

преди 2 години

Купуваме от бабите и дядовците на пазара и това е...От една страна по този начин помагаме на хората, от друга си купуваме стоката от едно време, а не сегашните лъскави опаковки, които ни привличат и вътре гуми и какво ли не, а след това, защо толкова много смъртност на хора, не стигнали още години до пенсия......

13

1212

преди 2 години

До Анонимен 7...Ти пък много знаеш на фермерския пазар с кви отрови са продуктите. По селата ръсят тор и контрабанди препарати на поразия и хич не им дреме нито за "гражданята", нито за себе си. А и проверки не им правят.

12

Анонимен

преди 2 години

То хубаво да отидеш на пазар фермерски,ама цените там са зверски.

11

Само питам

преди 2 години

А КОЙ ГИ РАЗПРОСТРАНЯВА НЯМА ЛИ ДА НИ КАЖЕТЕ? Или нека първо да си продаде стоката че да не е на загуба нашия човек . Пък после да внесе нещо дето още не е в "опасния" списък.

10

Анонимен

преди 2 години

И в бързите тестове го има.

9

Анонимен

преди 2 години

До Типичния българин 6 А сигурно ли е, че ковидните не са жертви на тази отрова, предвид, че "поразява белите дробове"?