40

Анонимен

преди 2 години

Малка поправка понеже редакторчето спи - Тръмп не е загубил изборите през 2020, изборите бяха фалшифицирани и откраднати от сатанинстаката либерастична мафия.

39

Анонимен

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНОТО ПЪЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ,КОЕТО БАЙДЪН МОЖЕ ДА СВЪРЖЕ, Е КОГАТО ГОВОРИ НА МАЛКИ МОМИЧЕНЦА

38

Анонимен

преди 2 години

Вирджиния е отново свободна и празнува цяла вечер,а писъците на бити като койоти третополови неолиберали още ехтят из прерията.Сорос реже вени.

37

Анонимен

преди 2 години

БАЙДЪН ИЗГЛЕЖДА ПО-ОБЪРКАН ОТ ХАМЕЛЕОН ПРЕД ДЖЕНДЪРСКИ ФЛАГ.

36

Анонимен

преди 2 години

Демонратите спечелиха мощен шут в наркоманските муцуни!Само преди 10 месеца те имаха 10 процента преднина във Вирджиния.Няма каунти в този щат,в който да не губят огромно количество гласове.Нито едно.В демонратското Ню Джърси един шофьор на камион за малко да не обърне Шорошкото стадо с краката нагоре,добре че пилигримите излязоха от гробовете тази вечер и спасиха с по-малко от процент идеологията на Барак Обонго и Слипи Джо.

35

Анонимен

преди 2 години

Що че правим? Че се ваксинираме ли?

34

Вчера

преди 2 години

Се проведоха частични избори в САЩ, републиканците спечелиха във Верджиния губернатор ,заместник губернатор и главен прокурор и то само с 2% преднина ,1 място за сената в Охайо и 1 във Флорида . Факт е че всички останали печелят демократите . Всички кметове от вчерашните избори без изключение печелят демократите , губернаторското място в Ню Джърси и дори място в камерата от афроамериканка от Охайо. Републиканците загубиха много спонсори и доверието на хората.

33

Анонимен

преди 2 години

Байдън "спечели" най-фалшифицираните избори в цялата американска история, а дори и в СССР сигурно са били по-честни изборите... Световните кукловоди трябваше да сложат своята марионетка Байдън на всяка цена, защото ако беше останал Тръмп, ПЛАН-демията приключваше и всичките им усилия отиваха по дяволите! Не случайно републиканските щати са като малки острови на свободата, и там живота тече нормално и вирус все едно няма

32

Асан

преди 2 години

2024 бай Дони може да е при свети Петър президент :)))

31

Асан

преди 2 години

Шумкари фанаха гората обират мандри :)))

30

Анонимен

преди 2 години

***, ти била ли си в Айдахо? Защото аз живея в Айдахо. И никой не е чувал за такива филми. Ама ти си пиши, де.....

29

КЮРДА при ТУНьО

преди 2 години

КОМУНИСТ Взима и Дава Власт Само с КРЪВ не с ИЗБОРИ ! ГЛАСУВАНЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ИЗБОРИТЕ НЕЗАКОННИ ! Който Гласува на Задунайски Избори е К..О..П..Е..Л..Е ! Който Работи и Плаща Задунайски Данъци е К..У..Р..В..А ! Гласувайки Вие Признавате и Легитимирате НЕЗАКОННА 75 Годишна Комунистическа Власт ! Вместо Бюлетини Трябва да се Броят ТРУПОВЕ ! Всяка Избирателна Секция Трябва да Стане Масова ГРОБНИЦА !

28

Ясно е!

преди 2 години

Това конфедериране тече отдавна и не е заради нормалните американци или Тръмп, а заради марксическата прегръдка на педофилите от ДП и фашистките им методи. Отдавна хората се местят от синините щати в тези управлявани от нормални хора. Колко дълго ще продължи това и дали САЩ ще се разпадне зависи от това, кога и дали ще успеят американците да изритат марксическата фашистка върхушка изхранвана от Китай.А ККК и сегашнота расово напрежение са продукт на ДП.

27

КЮРДА при ТУНьО

преди 2 години

главният бос-какпо ди тути капи контролиращ заедно с ЦРУ милиардните потоци на хероина, кокаина идващи от афганистан и южна америка, и на произведената синтетична дрога в заводите на гангстера Кирил Домусчиев в посока Турция, арабският пазар, виновника за провала на стратегическите енергийни мегапроекти, южен поток, бургас-александруполис и АЕЦ Белене нанесли многомилиардни загуби за България през следващите 50 години, довел народа до крайна бедност и първа място по самоизгаряния, бесения, хвърляне от високи сгради и под влакове. Това е Боко банкянската т.и.к.в..а, още известен като агент Буда

26

Ха!!!!!

преди 2 години

До 26 "казвам понеже живея в този район." =Живееш в страната на Алиса или в санаториум. Този дето слечели във Вирджиния,- без кампания точно с политиката на Тръмп и без неговия електорат, щеше да спечели на кукуво лято. И спечели не с 2% а поне 10%, просто фалшификациите на демократите не им достигнаха щото нямаше масово гласуване по пощата както в НюДжърси, където могат да се развихрят. Я кажи кое от политиките и извършеното от Тръмп, е за срам? Или комунистическата преса ти е промила мозъка?

25

Русский ковчег

преди 2 години

21 век. Краят на Европа. Русия мecти столицата в Сибир. Зачем Шойгу поручили построить новую Столицу в Сибири и еще 5 городов "Русский ковчег" youtube . c o m/watch?v=_zYFjntU9vI

24

Анонимен

преди 2 години

Полша излиза от ЕС. Но няма къде да ходи! Атакувана и от изток, и от запад.

23

Хаха

преди 2 години

100-200? , ти вярно не си в ред ,но дори няма смисъл да обяснявам.Само ще спомена ,че в Русия като гастарбайтери живеят около 11 млн.души от средноазиатските републики на бившия СССР. Почти всички дейности в строителството и обслужването се вършат от тях ,щото руснаците не искат.

22

Анонимен

преди 2 години

До do 23 - Ти не се грижи за Русия, гледай си жалката умираща държавичка България, която е първа по смъртност в света и след 20 години няма да я има.

21

do 23

преди 2 години

До Анонимен руснаците и сега се изселват с космническа скорост от путинския рай, явно не познаваш много руснаци за да пишеш глупости или някой ти бута девалвирали рублички в джобчето. в русия се живее изключително зле с 100-200 европ заплата и около 70-80 евро пенсия, само приближените на олигарсите са добре имат си бизнеси не плащат данъци милицията ги пази. путин направи нещо осредно между сталинизъм и крепостничество, вземи *** малко там да видиш вместо да плещиш