47

до 62

преди 2 години

Че какво им е на ЕS6 класовете?

46

до Програмист

преди 2 години

А защо, след като концепцията е да се строи ооп бекенд, са заложили на JS ? Не че е проблем, ама рядко се среща такава комбинация.

45

До Програмист

преди 2 години

Честно казано, все повече предпочитам ванилата :)

44

до 54

преди 2 години

Дъни се яко и на react и на node и нa angular и на vue нон-стоп. И няма тенденция това да спре скоро.

43

Анонимен

преди 2 години

До до 18"Всеки според чергата си. Аз като студент изкарвах 5000 и ми стигаха. Днес не ми стигат и повече от двойно. - И къде ги изкара бе, мухъл? Като студент, ако реално си бил студент, ще знаеш, че никоя комапния няма да те вземе на повече от 20 часа на седмица. И кво? Изкара се, че взимаш 62.5 лева на час? В коя компания? Няой чичо да не те нае, каео key employee?

42

до 51

преди 2 години

Е то всеки уеб-аджии знае JS. Пък и да не знае, се прехвърля много лесно от други езици. Там хватката са многото frameworks и да можеш да се ориентираш в манджата с грозде, дето се получава накрая :)

41

Анонимен

преди 2 години

До Програмист - реакт, ноуд ... Алоо, това 2018-а ли е?

40

Анонимен

преди 2 години

До Dev - Това е навсякъде. Ако не растеш в компанията, като позиция или не си директно отговорен за разработната на нови продукти и продажбите им, препоръклата ми е, да си смениш работата.

39

до Програмист

преди 2 години

Трябва да разгледам концепциите на SF, че така и така от Node не можеш да избягаш, поне да си струва парата :)

38

Анонимен

преди 2 години

До Програмист - Докато станеш адеквате на JS, може и да е късно вече ....

37

анонимен

преди 2 години

Интересно какво търсят програмисти през работно време в този пенсионерски сайт.

36

realfc

преди 2 години

Аз на държавна работа работя и такава заплата не съм виждал никога. А не е като да нямам стаж.

35

до 45

преди 2 години

SalesForce не е работа за програмист. Вярно, че има добри пари, но не е моето.

34

до 44

преди 2 години

Има обяви за уеб с python. Вярно, че не са много, ама с Джанго и/или Фласк и опит в уеб на други технологии ще те вземат веднага.

33

до 43

преди 2 години

Гот е пайтъна. Обаче специализацията ми е уеб, а там гледам не се търси толкова много в страната. Не ми се занимава с data science, където са повечкото обяви.

32

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на пайтън и на кафка с 9К. Фул стек са на 7К.

31

Dev

преди 2 години

Само дето никой не вдига заплатата. През 2017-а получавах 4500лв нето като бекенд дев, сега през 2021 пак получавам толкова. Да сметнем какво можех да си позволя преди 4 години и какво сега. На практика заплатата ми е намаляла с 30%. Не ми се занимава да сменям фирмата, а и на повечето хора над 35 годишна възраст не им се занимава.

30

Пич

преди 2 години

"Ду.*** знае 2 и 200"

29

Потребителска нощниц

преди 2 години

Ако КНСБ може да изчисли как семейството си е купило 70 кв.м. "собствен дом" с 1100лв заплата, могат да се конкурират и с професор Витанов по развинтено въображение.

28

Анонимен

преди 2 години

Стийв Шерцман, BlackStone. В крайна сметка ще се стигне до реален дифицит на енергия, и това означава мащабен ръст на цените. Ще се появят нещастни и бедни по целия свят, и тогава ще видите какво е реален хаос. Нефтените компании все по-трудно намират средства да финансират скъпия добив, а без нов добив обемите ще падат. Абсолютно неясно е как от днешната сиуация ще подаднем в дивния зелен свят на соларните панели и вятърните мелници при зеления преход.