78

Анонимен

преди 2 години

Освен обичайната смъртност от старост, сърдечно-съдови, рак, злополуки , самоубийства и прочие имаш още +ковид починалите. Схващаш ли?

77

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е 6%. Доказано е. И е с 16% по-висока от на грипа. Значи искаш 180 000 души да умрат в България?

76

Факт

преди 2 години

До до 98България губи 50 000 души годишно население без епидемия!Всяка една година.И в крайна сметка по-важна е раждаемостта,а не смъртността.

75

Анонимен

преди 2 години

Не е срамно да не разбираш от всичко. Но можеш да респектираш това, което знаят учените. Защо ще вярваш на конспирациите от фейса, а не на науката? Ето затова си ***!

74

Мда

преди 2 години

До до 93Лекарства явно има,щото кой знае защо богатите НЕ умират от ковид.При това се възстановяват за броени дни.

73

до 98

преди 2 години

1% от населението на БГ е 70 хиляди души...

72

Vol'Jin

преди 2 години

И не ми приказвай, че отказа за STEM в ИСУ"Отец Паисий" Враца е случайно недоглеждане и некомпетентност. Няма човек в България дето да ти повярва, и всички знаят, че бившият учебен комплекс Авангард - който беше дело на ония зрял добре финансиран социализъм от 80-те опитал се да направи еквивалента на Баухаус ви е трън в очите от двадесет години и искате да го унищожите, изтриете, разпродадете.Намирай пари казах!

71

Факт

преди 2 години

До до 89Оцелелите преболедували са 99% от преболедувалите.

70

до 93

преди 2 години

А ти що не измисли лекарство? Имаш ли изобщо представа що е вирус? Няма нищо случайно в това, че антивирусните препарати по принцип работят слабо или никак, и само в началните стадии на репликиране на вирусите. Най-добрата защита за хората със слаб имунитет е околните да не са заразни. Пещерняците май не сте разбрали, че ваксините малко от малко свалят заразността дори при варианти, различни от заложения ухански антиген.

69

Мда

преди 2 години

Тука ми намирисва на вълна от нови измислени болести и съответно ваксини за тях...Изкуствено създаване на потребление или един нов вид робство!

68

До 87

преди 2 години

Пич, ти добре ли си? Къде ни върна при правешкия селлянндур?Че и орепращаш уж с положително.Ти си още в 20 век.Да не говорим, че ако бяхме при Тодор, щеше да ти натрядка ваксините без да те пита.

67

ЕС

преди 2 години

фармацевтичните лаборатории да поемат своята отговорност; като има предвид, че членовете на ЕП не са имали достъп до договорите по време на преговорите;

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 Защо не измислиха лекарство? Ваксината разчита на имунитета и, ако болният го няма, "ваксината не е ефективна", а точно тези болни имат нужда от помощ. Това и ние, пещерняците го разбрахме, само учЕните не са.

65

ЕС

преди 2 години

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РЕЗОЛЮЦИЯ в ЕСвнесено съгласно член 143 от Правилника за дейността относно създаването на Европейски фонд за обезщетение на жертвите на ваксините срещу COVID‑19като има предвид, че Европейската агенция по лекарствата вече изброява около един милион случая на нежелани реакции след поставянето на ваксини срещу COVID-19.Kато има предвид,че по данни на Европейската агенция по лекарствата ваксините срещу COVID-19 са имали фатален изход в Европейския съюз за около 5000 души.Европейската комисия е договорила споразуменията за закупуване и не е пожелала фармацевтичните лабора

64

до 89

преди 2 години

От преболедувалите със сигурност няма повторили, или повторилите са малко. От оцелелите преболедували е малкият детайл, който не трябва да се пропуска...

63

До 83

преди 2 години

Никой не е срещу прогреса, когато е смислен и полезен. Работя в голяма фирма. Много колеги се ваксинираха, надявайки се "нещото" да пази. Ами не- масово всички ваксинирани в момента са заразени с Ковид. Кой по-леко, кой по-тежко. От преболедувалите няма нито един. ФАКТИ.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 Не сме против всичко, ваксатроле. Правим разлика между АЕЦ и атомна бомба.

61

Анонимен

преди 2 години

Как така по времето на бай Тошо нямаше нито грипове нито ваксини за грипове. Имаше настинки които с чай аналгин и аспирин минаваха за 3 дни. Някой по сведущ по въпроса ще обясни ли.

60

Анонимен

преди 2 години

До Гергана 84 Новавакс е разрешена в Индонезия.

59

АнонимеН

преди 2 години

А ВАКСИНА СРЕЩУ ВРОДЕНАТА ПРОСТОТИЯТА ?