33

Анонимен

преди 2 години

Кога Боко ви затвори не наривахте. Сега играете и се оплаквате.Имям сертификат, но няма да дойда на представление. Писна ми от псевдоартисти .

32

асан кюмюря

преди 2 години

Кат не му аресва, да стане фурнаджия, да види отде излазя ляба.

31

Асан

преди 2 години

Овчари много се търсят и овчо :)))

30

Ую

преди 2 години

Бюрото по труда и преквалификация

29

Анонимен

преди 2 години

Скоро въобще няма да играете като ви затворят, със 6000 заразани и 300 умрели

28

Анонимен

преди 2 години

Минете на един душ на предозадно биде и може 10 зрителя да останат да ви гледат трътките и уриноарите

27

Анонимен

преди 2 години

Така е, не е нормално, но циркът не е свършил, юргюн чекчен и октай от файз1р не са приключили

26

xaxsasбв

преди 2 години

До 34 - В Португалия наркотиците са легални и хората, органите на реда и политиците са в приятелски отношения. Тук въпроса не е в качеството на ваксината, а в качеството на управляващите. Социалните отговорности ходят ръка за ръка със социалните свободи. Когато на един народ му биват отнети свободите той определено няма никакво желание да играе по свирката на диригента. Нека ми легализират тревата и ще се ваксинирам. До тогава не участвам в развлекателните програми на хора с изостанало мислене.

25

Бил Гейтс

преди 2 години

Ами да се ваксинират 80-90% и ще приключи. В Португалия при 90% ваксинирани днес има 1 смъртен случай. В България има 310. Антиваксърите са също толкова вредни, колкото корумпираните политици и чиновници.310 бе ей, това е един цял влак с хора.

24

Анонимен

преди 2 години

"Актьори: Играем 10 души, а в салона има 20, не е нормално"------------Ами ваксинираната интелигенция е по кръчмите, които отчитат процент посетители, отговарящ на този на ваксинираните.

23

Анонимен

преди 2 години

Когато не заставате твърдо против зеления сертификат така е. Не всеки да се скатава и да си мисли, че щом е ваксиниран, работата му е вързана. Доколкото си спомням театъра и изкуството се обявиха за ваксинирането (т.е. в полза на управляващите). Ето до какво води зеления фашистикат.

22

Анонимен

преди 2 години

Татралната държава България предлага невиждани досега постановки с генералитетни изпълнители, клакьори, политически шушумиги, пажове и дзверове. ДНЕС това е театърът. Останалото - слаба ичкия. Тетър "България" весели целия свят. Всички останали представления бледнеят.

21

Актьоръ

преди 2 години

Ми що не калесат Чорапа, неговата Първа дама, Бацко и свръх интелектуалните Маи, Бабикяни, техните друзя и... салонът е пълен.

20

Анонимен

преди 2 години

няма да се ваксинирам няма да ви пълня джобовите

19

Анонимен

преди 2 години

Толкова имат по принцип.

18

Опера-Русе

преди 2 години

В салона са 8 пенсионера, през зимата се увеличават, че да изкарат някой час на топличко, но върви реклама по русенско радио по три пъти на час. Платена реклама. После задълженията ни били над 12 милиона лева към днешна дата.

17

Анонимен

преди 2 години

Вакс-зомбита. Като ви надупчат още няколко пъти, ще заиграете без пари в празна зала и няма да ви пречи.

16

Пепи Костов

преди 2 години

Вашата истеричният и примитивност на жалки, малки, доморасли фашистчета само подкрепя моята правота, а и увереността ми никога и на никаква цена да не се ваксинирам с експерименталния пенкилер на световните мизантропи, самообявили се за филантропи.

15

Анонимен

преди 2 години

"Аз след двете дози ваксина се заразих на снимки с Христо Стоичков, събличахме се всички в един фургон, но го изкарах много леко. 10 дни взимах лекарства и не излизах, но почти не го усетих"... психично болни хора... Без "ваксина" го изкарах за 3-4 дни и почти не го усетих... Тая денонощна пропаганда ви превърна в зомбита бе... Само ВАКСИНАТА ВАКСИНАТА МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ВАКСИНА ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ВАКСИНАВАКСИ... Иначе всички ще умрете всеки момент... От вирус, който под 60 годишна възраст е лек грип

14

Анонимен

преди 2 години

Всички актьори ли са печенеги?не искат на тях да им е добре а на другите да им е зле.