33

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново "Търси лична облага? Не допускаш ли, че може да защитава убежденията си. Ако защитаваше личният си интерес, как щеше да бъде толкова популярен." Лична облага, да. Тоя е прибрал маса хонорари от "идеите" си. Популярен е даже в корена на думата "популист". Играе по най-примитивните чувства на хората, затова е "популярен". Това не е критерий за това дали всъщност работи в интереса на обществото. Едва ли е в интерес на обществото да радикализира 1/8 от населението на Франция.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 ""Той смята, че ако Франция не спре имиграцията, ще се превърне в "ислямска република"Прав е Земур, изисква се голяма смелост да о кажш публично." Не се изисква никаква смелост. Изисква си да си перде, което не се интересува, че така разбива обществото. Не е никакъв героизъм да рушиш.

31

1

преди 2 години

Неграмотните не разбират, че е МНОГО ЛЕСНО да се руши и да се разделя, и МНОГО ТРУДНО да се гради и да се преодоляват пречки. Всички популисти си падат по лесното, щото трудно не могат. ***, които си играят на важни, но карат по най-ниското съпротивление. Крайния резултат е разруха, разделяне, конфликти, мизерия. Погледнете на какво приличат всички страни заложили на примитивните постулати: бедно и неграмотно население, мачкано от шепа диктатори и авторитарни лидери със силови методи и т.н.

30

Анонимен

преди 2 години

"Той смята, че ако Франция не спре имиграцията, ще се превърне в "ислямска република"Прав е Земур, изисква се голяма смелост да о кажш публично.

29

Бил грозен ?

преди 2 години

Понеже Бай дън и баба Мер кел са Ален Делон и Скарлет Йохансон .

28

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 32: Търси лична облага? Не допускаш ли, че може да защитава убежденията си. Ако защитаваше личният си интерес, как щеше да бъде толкова популярен. Явно казва нещо, с което много хора във Франция са съгласни.

27

123

преди 2 години

Едното око зад него казва че е човек на Илюминати.

26

Не!

преди 2 години

До Анонимен 26Грешиш! Не 20-30 години, най-много 10-15...

25

Анонимен

преди 2 години

,,По добре африканци отколкото българи ,, - Макрон . ,, ЕС е също толкова вреден колкото и Китай ,само дето е по малък ,, - Тръмп . Слушайте Макрон и Тръмп а не българските евро - популистки партии .

24

Анонимен

преди 2 години

Поредния популист, който търси лична облага като си играе с чувствителни за обществото теми.

23

dobyr den

преди 2 години

Tq veche islqmski xalifat

22

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

Галя Дачкова газ пикае....

21

Факт

преди 2 години

Франция вече е загинала...

20

Анонимен

преди 2 години

"Той е Ерик Земур, френски полемист, политически журналист и есеист. Казва, че Франция е застрашена от "голямата подмяна" - процес, в който коренното бяло християнско население е изтласквано от прииждащите в страната араби и африканци."-------------Не знам кой е, но вече ме кефи :)

19

Анонимен

преди 2 години

И аз от 15 години казвам, че , АКО не се обуздае ВЕДНАГА ромската раждаемост България до 20 -30 години най - много ще стане иднийска република!! Казвам, ама ония ром от Банкя не му пука!

18

Ива

преди 2 години

защо от всички, които говорят по-тази тема и други партии, той най-добре седи там , е че е евреин и няма как медиите да го представят като нов хитлер...

17

До 6

преди 2 години

Това не е вярно. Поздрави от Марсилия :/

16

Анонимен

преди 2 години

никакъв рептил не типичен южнашки французин , казва да спрат ЕС с шантажа спрямо Полша и Унгария , защото тези страни само като върнат митото тогава германските и френски заводи ще закъсат и за нас важи да излизаме от това ес да си връщаме митата и по добре ще сме и по лесно ще ги контролираме нашите гламурковци , така все оправдават с ес

15

Анонимен

преди 2 години

И за тоя ще се говори много от медиите, все едно им е златна кокошка и накрая ще спечели колосалните 8% подкрепа в най-добрия за него случай.

14

Анонимен

преди 2 години

Мари Люпен започна да увърта за референдум за напускане на ЕС затова губи . Глобалистките идеи на ЕС са тежко против дребния и средния бизнес и средната класа въобще . Ако се предложи ясен план за напускане на ЕС в полза на дребния и среден буржоа може да ги спечели . Иначе на края ще останат само черните. Опита от Хаити и ЮАР показва че дори арабите нямат шанс . Според мен накрая ще останат само черните и азиатците .