395

Маньосване

преди 2 години

Преди години Борисов цитира баба си, че любимата й работа била "да намира на някого или на нещо мана", т. е. да търси и говори за недостатъците (мними или реални) на другия. Е, доказа се като достоен внук на баба си - все критикува и се оправдава с грешки на другите.

394

Анонимен

преди 2 години

За престъпната мутра и помагачите му веднага локдаун с решетки.

393

Ха!!!!!

преди 2 години

Боце трябва по-добре да се информира за световната практика. Не само в Израел, но сега и в Ирландия с 99,7% напълно ваксинирани. Waterford city district has States highest rate of Covid-19 infectionsCounty also has highest rate of vaccination take-up in the Republic(99%)-THE IRISH TIMES...ама такива новини само с "конгратюлашон" познания, няма как да прочете

392

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

На концлагерите пише работата ще ви направи свободни, на ваксините пише, че те ще ви направят свободни така,че всеки да си прави изводите

391

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Бойко Борисов и другитем трябваше да са в затвора още преди 2-32 години, ама не са

390

Анонимен

преди 2 години

ПАК е ПРАВ.

389

ББ

преди 2 години

мали не прочели книга...гледал винету 11 пъти,ограбил и раздал България...на авери купуващи му гласове...не прочели и книга,не можещи да пишат...каращи баварци,с парите от гората ни,от водата ни,отживотите на децата ни...приодължава да върви против България...и Бог,ще съдим внуцитети бре,ще им отнемем ограбеното от нашите от теб и аверите ти!прочети Историята на Народа ми...нямаш шанс!изърши грях против Народа ни...и децата ти ще го плащат!...парите не са ценност...Шипка е!!!еднокнижнико!

388

Анонимен

преди 2 години

Що не го каза преди 2 седмици.

387

Дон корлеоне

преди 2 години

Ако не бях прочел , че е баце щях да помисля , че е излязла новата част на - кръстникьт

386

Фатмака.

преди 2 години

Захапа дръвчето,и Путин не може да го измъкне

385

обективен

преди 2 години

Възраждане в НС е спасението от геноцида

384

Семейство ГЕРБерян

преди 2 години

Баце е голем и едър, като Ахилес Богоравний и по начин на мислене изпреварва дори Сократ. Бацевистичната реторика е в унисон с начина на мислене на повечето българи, което прави Бойко Борисов всенароден герой и дори Светец чрез неговата скромност в изказа и извършени велики дела в името на Майка България. Господ здраве да му дава и още два мандата, като Мин.Пред на Република България узурпирана в момента от зеленочораповата Военна хунта.

383

!

преди 2 години

АЗ вярвам на г-н Борисов нашият лидер човека доказал се в битките срещу комунизма.

382

обективен

преди 2 години

Само Костадин Костадинов с номер 5

381

Анонимен

преди 2 години

Радев и служебното правителство все едно са дошли от времето на соца. Архаизъм, напомнящ на милиционерските времена.

380

Анонимен

преди 2 години

*** на ГЕРБ платени с откраднатите от нас пари се опитват да създадът впечатлението в онлайн мрежата, че целия народ обича и копнее Баце да се върне на власт, а че Президента Радев е мразен.Действителността е друга. Баце не смее да се покаже на площада дори в не голям град, защото ще бъде освиркан и оплют и живее само по Севда ТВ сред много отбрана герберска сгхан,а в същото време Президента Радев продължава да се разхожда свободно и радва на обичтта на народа от първо лице сред хората.

379

toti

преди 2 години

Тоя става за журналист,,,,само бърбори!

378

Каналин

преди 2 години

Понеже Боко затваряше и отваряше точно на време. Моите спомени са точно противоположни. Затваря ще се йогата нямаше нужда, после Ноември когато вече бяхме в пик а хората мреха по стълбите (най високата обща смъртност до сега),. Зимното затваряне никой го не спазваше (кръчмите и фитнесите в провинцията бачкаха нелегално) и в ранна пролет отворихме по не медицински причини. А сега се натиска пак да ни оправя.. ред в хаоса :)

377

а ти реши ли за кого

преди 2 години

Цялата технология тоя да ни локдаунизира спочива в мечтите му всички да се пропием от мъка и натръшкаме по мазетата сред бездомните котки а той и неговите спокойно да завършат газовите тръбопроводи, АКЦИИТЕ:Всеки камък на въглен;Атобани без дупки, Пенсионери без гаранции,Здравеопазване без ваксинации и др и други, което го прави най първият Държавник който сам от самосебе си тръгна срещу себе си. Този живот е за смелите. Ще гласувам за него, А ти?

376

Анонимен

преди 2 години

е тиквата нали искаше директоритена болници да взимат по 100 хи заплата на месец докторите по 1000. нали шефовете на болници в републиката на лаянарските мутри са най великите бизнесмени на света и напълно заслужено заслужават заплати като истински милионери а поданиците на тиквата събират капачки за линейки и ръкопляскат на лаянар мутра по команда