56

Анонимен

преди 2 години

Още вълни ще има. Споко! До лятото има мтооого време. И много неваксинирани.

55

Анонимен

преди 2 години

Di do4Sando ,типичен неграмотен антиваксър,сигурно живеел в гетото ?

54

Анонимен

преди 2 години

Колко типично за *** да настъпва постоянно една и съща мотика.

53

Анонимен

преди 2 години

Ситуация: Здрав си, но ти искат тест, че не си заразен. Отиваш и правиш PCR тест - резултатът е положителен. Но ти си здрав. След няколко дни изведнъж се разболяваш. Познайте от къде! Познат сценарий, нали?Държава, която е загрижена за живота на гражданите си, първо им осигурява качествени условия, които да ги ПРЕДПАЗЯТ от зараза. А не ги боде с ваксини на конвейер24031

52

анонимен

преди 2 години

Какъв е смисълът от зеления сертификат след като и вакцинираните и преболедувалите могат да се заразят пак и да разпространяват заразата.Т.е. в това си състояние те са точно толкова опасни колкото и невакцинираните.

51

до 52

преди 2 години

До Анонимен е тогава трябва да се изнесеш от БГ там над 80% са антиваксери

50

какво оговориш бе

преди 2 години

абе човек ти сега ли идваш в БГ, там всички лекари казват да НЕ се ваксинираш, аз познавам лично само един лекар който препоръчва и обеснява адекватно за ваксините, всички други те съветват да не се ваксинираш ти ми говориш някви извънземни неща, не само лекарите но и учителите са същата гмежжж. ти ми говориш за някви неща дето никой там не ги осъзнава

49

Анонимен

преди 2 години

Никой нормален вече не иска да работи ,живее или има дори минимален нконтакт с антиваксър.

48

ЦИНИК

преди 2 години

У наше селу по тва време пияни могу заразени и болни хич. От почти цяло селу е алкаш. Ридовну съ ваксанираме с ракия 55 градусува . Ядем чесън,и припечени *** ребра. Кату за капак некой удрят и по еднъ паница червено вино. Пийте ракия бря !

47

Анонимен

преди 2 години

Интересно е че точно родината на антиваксърите е една от най-хард в мерките със забрани хора над 60 да бе излизат по 4 месеца. Въобще мисля че трябва да се забрани Фейсбука в България, защото на много необразовани хора им идва в много информацията и те са толкова прости, че даже и не могат да помислят с главите си има ли логика в нещата които четат или няма. Лошото е че сега ще тръгне още по-голяма антиваксърска вълна и ще почнат и традиционните ваксини да не си бият.

46

Анонимен

преди 2 години

Антивакаъри изгледайте репортажа от К19 отделението в ВМА по БТВ и се замислете дали ще подлъгвате хората с фалшивата си пропаганда,това че рискувате да попаднете там си е лично ваш избор.

45

Ми

преди 2 години

Всеки ден стотици милиони умират от ваксината ама не го показват по-телевизията.

44

истината

преди 2 години

Всички са купени само ние сме с нашите братя ромите, Афганистан и Пакистан сме най-малко ваксинирани.За бога братя не се ваксинирайте.

43

Анонимен

преди 2 години

След като Г20 са решили да набодат 5.6 милиарда от населението на земята, много трудно ще останеме неваксинирани. Ще има още тормоз и сълзи.

42

Анонимен

преди 2 години

До38 Ние ще се гърчим а ти най вероятно ще цъфтиш?

41

Stoyanov

преди 2 години

Всяка втора дума, новина , натиск е "ВАКСИНА". Айде стига вече с тия ваксини, жив да ме одерете ваксина няма да си сложа. Прекалявате вече с тия ваксини.

40

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има това с фалшивите новини,личи си че антиваксърите не сте много умни.

39

Коментар

преди 2 години

То в тази загубена и пропаднала държавичка какво ли има освен 1 милион държавни тулопи и 3 милиона ромганайци които ние 400 хиляди работещи и произвеждащи нещо трябва да ги храним!И вируси има..!

38

Анонимен

преди 2 години

Още зимата на е дошла. Ще има още смъртоносни вълни. При тоя темп на ваксинация още дълго ще са гърчите . А антиваксърството трябва да се криминализира, да! Някакви неграмотници пишат лъжи тука и плашат народа.

37

Анонимен

преди 2 години

Относно твърдението за разпространяване на фалшиви новини от "анти ваксърите"- за разлика от други, които напоителна и безкритично изпълняват политическата директива и ще се бодат през някой месец, ние простите " анти ваксъри" още можем да мислим, пък и малко четем : в листовката за ваксината на Пфайзер, пише накрая не за хора, а как реагирали мишки на "ваксината" и то за няколко седмици. Аз миши препарат не искам!А какво е станало с мишките?