29

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

28

Алекс

преди 2 години

Др.Нинова остави ДДС и АЕЦ Белене.Най-напред трябва да отмениш несправедливия плосък данък,който вие въведохте.Или там не смееш да пипаш,защото олигарсите лошо бият през ръцете.

27

Асан

преди 2 години

Искаме та на село марш у Крушовица :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Тея от 30 години го строят това Белене. Незнам колко балъка останаха да им се връзват на приказките преди всеки избори.

25

Диана

преди 2 години

Където се появи БСП почва криза. Единственото решение е БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА

24

Анонимен

преди 2 години

ОПОМНИ СЕ НИНОВА, РАДЕВ ТЕ ИЗПАРЗАЛЯ И БСП ЩЕ ОТИДЕ В 5-ТА ГЛУХА. НЕГОВИТЕ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ КИРЧО И АСЕНЧО ЩЕ ТЕ ИЗМЕСТЯТ. КУКЛОВОДЪТ Е ТВОЯТ ВРАГ ГЕРГОВ, А ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ РАДЕВ Е МАШАТА В РЪЦЕТЕ МУ.

23

Анонимен

преди 2 години

Пък аз искам кликата, дето я оглавяваш, така да се смали, че да изчезне напълно. Заедно с тумора ДПС - двете изчадия на КГБ. Не се наядохте... не се науправлявахте. Туй властта е най-големият наркотик.

22

Анонимен

преди 2 години

След преброяването което установи че българите сме 5,9 милиона трябва броя на депутатите да се намали на 100, броя на съдиите на 200, броя на милиционерите на 300 и на военните на 400 и на чиновниците на 500 и ще има пари за всичко

21

Анонимен

преди 2 години

Само да припомня . Точно БСП спря строителството на Белене по времето на Станишев. Царя подписа с Росатом за блоковете но след него дойде Станишев и спря проекта.БСП са само на думи за Белене . Не се лъжете пак.Точно те трябваше да започнат проекта а го спряха.Освен това АЕЦ а няма да реши проблема защото пазара е общ освен това американците вече почти завършват АЕЦ черна вода.Трябваше да ги изпреварим за да има по добри цени и по бързо да се изплати.Сега само напускане на ЕС може да свали ценат

20

Анонимен

преди 2 години

'Аз пък искам премахване на дискриминационния сертификат, който ми отнема правото да работя.' ---- робите нямат права

19

Анонимен

преди 2 години

За да стане това трябва или ченгеджиста да не се пенсионира 50 г. с 20 заплати или ,,бизнеса,, до почне да плаща данъци а не 10 % като в банановите републики. В Европа никога идеята не е била да са ниски данъците а точно обратното . Да са по високи ама да е по чисто и с по високи доходи.

18

Анонимен

преди 2 години

Лъжкиньова лъжкиньова, вашите Пламен Узунов и Петко Петков избраха ли нов подарък за Радев? Може би нов чифт зелени чорапи? Или уиски за да удави мъката от предстоящото президентско поражение на изборите?

17

Анонимен

преди 2 години

намалете броя на депутатите от 240 на 90, въведете изисквания и всичко ще бъде наред, защото тази няма да е в парламента, няма да се среща с хората и т.н.

16

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам премахване на дискриминационния сертификат, който ми отнема правото да работя.

15

Алоуу

преди 2 години

Нинова, спри да искаш ***. Вземи да даваш, нали сега вие от БСПто управлявате с Радев. Престани да се правиш на света вода ненапита.

14

Анонимен

преди 2 години

Гледай я тази ми ти Нинова, тя искала. Но както знаете това да искаш не значи че е възможно. Нека някой първо помисли как ще напълни бюджета с какви пари .Защото ако няма бюджет няма държава. и тогава нито ток нито каквото и да е ще има значение вече. да не говорим че намалението на ДДс- то се компенсира от производителя с по - висока основна цена на продукта,Значи трябва да се увеличи данък печалба. Тогава за какво са тия заврънгачки? Предизборни тъпни, както винаги.

13

Анонимен

преди 2 години

Тая все искала.Защо не ги направихте като управлявахте,а сега искате ????

12

Анонимен

преди 2 години

Нинова твоя възлюбен зелен чорап къде скри парите на държавата? Тежка Радева зима иде. Червени крадци подли. Мястото ви е в затвора!

11

Анонимен

преди 2 години

Другарката Нинова е рецепта за загуба.

10

Асан

преди 2 години

Аз пък искам 1 лв. партийна субсидия за *** :)))