51

Анонимен

преди 2 години

Истина е колкото и К-19

50

Я, па Я

преди 2 години

До FEДревните хора точно с подръчни материали и математика са разбрали, че Земята е сфера и грешката им е била само 800 м. от радиуса, който е приблизително 6378 км. вече не помня точно. Това не е било нищо необичайно за цивилизациите от преди 2000 г. Но след като единобожието (религията на простите, глупавите и фанатиците) взима надмощие се връщаме назад като цивилизация повече от 1700 г. Явно простотията и фанатизма са неунищожими.

49

кескьосе

преди 2 години

Според мен, извънземни има, но просто не им се занимава с *** като хората на тази планета.

48

Я, па Я

преди 2 години

До Flat EarthТи пак не си си пил хаповете, изтървали са те и си напипал компа на главния докторз. Надраскай си глупостите по бързо, че ще дойдат ония с белитепрестилки и всичко ще свърши. Давай бързо ...

47

ПроСоТо

преди 2 години

..по едно време зеленото изчезна,остана само "червено-тъмно" ..После пак се появи..След десетина секунди "звездата" тръгна обратно...И започна да се спуска надолу докато не се скри от дърветата и сградите..Та:-Според мен,има неща ОТ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ,които НЕ могат да се материализират в нашето и за това ги възприемаме като.."светлини"..За съжаление,още не съм имал късмета да видя разни "чинии","вилици",или..други летящи "обекти"..

46

.

преди 2 години

Совите не са това, което са!

45

ПроСоТо

преди 2 години

Сега...Понеже стана дума:..-Има неща и явления,които НЕ можем да си обясним,защото НЕ можем да ги разберем..За това и се пръкват "конспиративните теории"..Нопр.:-Аз ПЕТ пъти съм наблюдавал "НЛО"..До преди два дни,когато видях шестото:..-Под ниската слоеста облачност се появи нещо като .."звезда",която светеше сменяйки цвета /рязко" от рубинено червено до изумрудено зелено..С интервал от около секунда и половина..Беше неподвижна..после бавно се премести на югоизток и отново спря..По едно време зе

44

FE

преди 2 години

До просото: видно е, че си с високо IQ, затова ти отделям време да ти пиша. Но е вероятно да си нетърпелив - често срещана комбинация с висока интелигентност. Доказателствата за това, че живеем на плоска, релефна повърхност са абсолютно навсякъде около нас. Математиката е като Божието слово - никога не лъже. Погледнато реципрочно, няма абсолютно нито едно доказателство, че живеем на въртяща се със скорост 1600 км/ч около оста си топка. Be humble, open minded and seek the truth.

43

Max

преди 2 години

Един учен го обясни много просто и каза:"Ако имат технологията да дойдат от друг свят до тук, значи са толкова напреднали, че ние неможем да направим нищо"

42

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..може и да не е "от силните ми страни" мисленето,но по упоритостта,с която се влачиш след коментарите ми личи,че ЗЛОБАТА и ЗАВИСТТА са ОТ ТВОИТЕ "силни страни"..

41

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо-мисленето НЕ Е от силните ти страни!

40

холивуд си го казва

преди 2 години

Помните ли един малък детайл от филма "Денят на независимостта"?! Някакъв дърт евреин се репчи на президента,че не са се подготвили за Инвазия,след като още от 1947 г. са знаели за Розуел...а Президента покровителствено се обръща към евреина и му казва.."Хм, няма такива неща ...като зона 51..или подобно" Тогава един от "съветниците"..малко смутено му пошепва.." Амии.не е точно така.." И на очудения въпрос на Президента ..:"защо не знаех"..следва:" За далъжете по-убедително".

39

ПроСоТо

преди 2 години

До Flat Earth...Съжалявам,но май не си ме разбрал..Аз ИСКАМ да знам ИСТИНАТА!..Но тя /истината/ се ДОКАЗВА с ФАКТИ и БЕЗСПОРНИ доказателства...ТОВА е което аз търся..НО НЕ НАМИРАМ...Що се отнася до "търпението,интелигентността и интуицията" ми,само ще спомена "Ай-Кю"-то ми:..: 139..И това по никакъв начин НЕ може да се възприеме като "хвалба"!!!..Просто е такова!..А ако смяташ че е недостатъчно,препоръчай ми мнението на некой когото познаваш,но да е с "ай-кю" не повече от 80..Може би той ще ме

38

Flat Earth

преди 2 години

Просото, разбрах те. Да се проумеят тези неща се изисква търпение, интелигентност и интуиция. Ако тръгнеш с Гугъл и ютуб да ги попиташ дали Земята е плоска, отговорите и материалите, които ще ти бъдат предложени едва ли ще бъдат обективната истина, защото Алфабет са машина за таргетирано пропагандиране. В крайна сметка, това не е за всеки и не е леко, но щом си си изяснил нещата сам за себе си и си в душевно равновесие с въртящата се, препускаща във Вселената Земя - лошо няма. В правото си си!

37

Забравих,

преди 2 години

Волен не пиян в ефира на бнт.

36

ПроСоТо

преди 2 години

До Flat Earth...Знаеш ли,от чисто любопитство прегледах доста видеа в които се твърди,че Земята е плоска...НИТО ЕДИН "довод" или "аргумент" така и не ме накара да приема тая версия,а иначе аз съм с отворено съзнание..Но си обяснявам залитането по тая "плоска Земя"..:-То се дължи на ФАКТА,че "факторите",които би трябвало да ни информират за истината или искат да ни държат в неведение,или просто допускат груби грешки в "информацията",която ни поднасят..Мисля,че е първия вариант..

35

Анонимен

преди 2 години

Най-великото прецакване първо в САЩ после в останалия свят. А и още нещо, никога няма да признаят съществуването на извънземни, защото ще трябва да отговарят за затварянето на очите относно отвличанията.

34

Не е вярно!

преди 2 години

Боко не е мутра. Десните не са евреи. Слави не е станист. Лупи е честен човек. Корнелия не играй с герб. В България шуробаджанащина няма. Бтв и нова не манипулират простия човечец. И т. Н....

33

Не конспирация

преди 2 години

Да сте чували за напреднали технологии на DARPA - 50 години напред, има много секретни технологии за манипулиране на хора вкл. политици !

32

Анонимен

преди 2 години

От всичко казано и написано става ясно само едно.И то е,че в САЩ,казано образно,всъщност "дясната ръка не знае какво върши лявата."Затова и има конспираций,по правдоподобни и от битието ни.А това разбира се "развинтва"фантазиите на хората и те подпомогнати от писатели фантасти,вярват на всякакви теории и конспирации,които си противоречат и самоизключват,но както се казва:-кучетата си лаят а кервана си върви.Стига да падат пари.Вика му се шоу.То в САЩ всичко вече е шоу.Така ще е и у нас