48

Анонимен

преди 2 години

Какви вредни последици, че ще знаят хората , че ги бодат с шишенца на които пише срок на годност септември 2021 година, но производителя казал, няма страшно ползвайте ги още 3 месеца. Ами по тази логика може и производителите на риба, месо , яйца , да си удължават сроковете и в магазина ще си купувате такива, удължени от производителя .

47

Обяснявам

преди 2 години

Какво значение има? Бийте си там нещо, каквото и да е, важното е да ви дадат сертификат! Сертификатът е важен - имаш сертификат, ядеш кюфтета, нямаш сертификат, не ядеш кюфтета.

46

Анонимен

преди 2 години

Това е по-лошо и от претоплена манджа.

45

Анонимен

преди 2 години

Във време когато това нещо коси наред и хората са на кръстопът дали да се ваксинират или не,Невярното твърдение,че в България се използват ваксини с изтекъл срок на годност,изречено от устата на лидерът на една от големите партии в България ГЕРБ,бивш министър председател и кандидат бъдещ такъв,носи ЗНАЧИТЕЛНИ ВРЕДНИ ПОСЛЕДИЦИ!

44

Анонимен

преди 2 години

Да ги бият на кандидатите депутатчета на ДПС и ГЕРБ )

43

Анонимен

преди 2 години

Четох предни коментари, че чорапа и кацата ще бракуват 200 хиляди ваксини за 8 милиона, ама сметките не са точно такива, защото има още 550 хиляди които са купени от българските данъкоплатци и дарени. Защо не ги дарихме на страни , които могат да ни дарят примерно петролец или газ . . . ПП - Пълен провал

42

Анонимен

преди 2 години

Защо не бяхме информирани за удължения срок на годност на Пфайзер ????? Щях да избера друга ваксина. Имунизирах се през октомври с Пфайзер. Гадове сте, от където и да ви погледна.

41

До35

преди 2 години

Във Всяка една държава има ваксини на които срокът е изтекъл и те не влизат в употреба,тук Става въпрос за Такива на които производителят Pfizer обяви,че могат да се използват три месеца след отпечатаната дата за годност,това нещо беше одобрено от EMA и FDA.Какво още неясно има?Относно СЛУХОВЕТЕ те СА!На 24.10.2021 година лицето Борисов публично заяви:"В България ваксинират хората с ваксини с изтекъл срок на годност"

40

Анонимен

преди 2 години

"Той добави, че в момента се поставят дози от флакон, на който пише срок на годност 6 месеца, но те реално вече са ефективни до декември." - за да осъзнаете колко безумно звучи това, просто заменете думата "ваксина" с всяка друга: "Той добави, че в момента се яде салам, на който пише срок на годност 6 месеца, той реално вече е ефективен до декември."; "Той добави, че в момента се пие компот, на който пише срок на годност 6 месеца, той реално вече е ефективен до декември.";

39

Анонимен

преди 2 години

Ще свьршат като топьл хляб

38

Анонимен

преди 2 години

Вчера в заведение за бързо хранене бургер кинг имаше само две набодени животни вътре,ако не друго ще има и някви ползи от тия сертификати,всички такива чужди компании да фалират и да се изнесат час по скоро..

37

Анонимен

преди 2 години

Може да са като виното колкото по отлежали толкова по добре пазят

36

Анонимен

преди 2 години

После бизнесмена казал на оФците, че утре кат дойдат на работа, ще почне да ги беси! Само една оФца се осмелила да попита, дали въжетата от вкъщи да си ги носят, или той, ще им ги раздава?!

35

Анонимен

преди 2 години

Нали оня другият се кълнеше, че няма ваксини с изтекъл срок на годност? Нещо шикалкавят, явно мислят да ги боднат на хората, за да няма загуби.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "Време е Лоестият наглец да си плати и да потърка наровете,за неверните слухове които разпространява в националните ефир:" Какви "слухове"? Шефа на ИАЛ потвърждава, че има 200 хил броя ваксини, които са безвъзвратно с изтекъл срок на годност, които ще бъдат бракувани. За какви слухове говориш? Я цитирай.

33

Анонимен

преди 2 години

Време е Лоестият наглец да си плати и да потърка наровете,за неверните слухове които разпространява в националните ефир:Член 326 ал.1 и ал.2 от НК.Ако от деянието по ал.1 са настъпили значителни вредни последици,наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба от десет хиляди до петдесет хиляди лева.

32

Анонимен

преди 2 години

Ще ги препакетират. Фантастико и Кауфланд го правят всеки ден, пък фармацията ли ще се затрудни.

31

Анонимен

преди 2 години

До Надблюдател "200 хиляди бракувани ваксини, ама изчисленията за загубите щели да ги правят "по-късно"? Ами извикайте едно дете от четвърти клас да ви ги сметне, или ще изчакате да минат изборите!" Сметката е ясна: 200 хил средно по 20 евро на борйка е 4 милиона евро или 8 милиона лева. И ще стават все повече. Иначе радевчетата обясняват какви финансови факири са. Сигурно, в "изчезването" на пари.

30

До 20

преди 2 години

Ваксърите са се ваксинирали до сега! Тези са за такива като теб ,като усетят ,,коравия",или загубят някой близък! Примери непрекъснато бол!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова една доза или 10 все тая даже с 10 сигурно ставаш безсмъртен. Файзер иска кинти двайте за да докажете, че сте модерни.