26

Извод:

преди 2 години

Гарван ,гарвану око не вади...!Ша плюе,ша маже ама Кире лъжецо е наше момче и е чист кат Момина сълза...

25

Малиеее...

преди 2 години

Тая ми напомня за Матросов на амбразурата....

24

мдаааа..

преди 2 години

Това е "почтеност" към Кире Лъжецо...

23

Тия всичките

преди 2 години

се хвърлиха като матросовци на амбразурата да бранят Кире Лъжеца. Айде бе - нали сте почтении поне за пред хората се възмутете от лъжата под клетва! Сами си плюете на лицето.

22

Анонимен

преди 2 години

Съответно, не бидейки никога министър, всички актове на Петков като министър, какъвто така и не е станал, са нищожни поради липса на компетентност.

21

Анонимен

преди 2 години

Следователно, налице във всички случаи е пълна некомпетентност на органа да издаде съответния административен акт, поради което същият е нищожен. Нищожността е такъв порок на акта, който препятства същият изобщо да произведе правни последици (за разлика от унищожаемостта, при която правни последици възникват, но могат да отпаднат). Поради тази причина актът за назначаване на Петков, бидейки нищожен, никога не е произвел желаните правни последици и Петков никога не е станал министър.

20

Анонимен

преди 2 години

АКТовете не са нищожни но Кирчо е нищожен.

19

Анонимен

преди 2 години

Да ама са атакуеми в съда и всеки, който ги атакува ще спечели делото, защото Кирил е противоконституционен министър. Факт.

18

Анонимен

преди 2 години

Всичките актове, подписани от Петков са нищожни, без изключение. Това е така, тъй като тези актове са издадени в качеството му на министър. С решението на КС обаче недвусмислено става ясно, че Петков така и не е станал министър поради нищожност на административния акт за назначението му. Актът за назначаване е нищожен на основание противоречие на закона (в случая даже на основния закон - Конституцията) - по. 146, т. 4 от Административнопроцесуалния кодекс.

17

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим колко милиони обезщетения ще плати данъкоплатеца заради нищожните актове на Кирчо. Да видим колко ще ни струва желанието му да си начеше харвардската краста.

16

Анонимен

преди 2 години

Абе стига с тоя лъжец.Той е ясен.Кажете нещо за офшорките на ортака му Кокорчо.

15

Анонимен

преди 2 години

Председателят на Софийския градски съд - Алексей Трифонов, няма БЪЛГАРСКО гражданство! Това се потвърди и се заглуши! Как този човек счита себе си за човек на правото и справедливостта, изобщо не ми е ясно! Как правораздава, ако изобщо го прави, щото тия председатели на съдилищата я си разпределят едно-две дела на година, докато заливат редовните им колеги с куп дела!

14

Хазарта

преди 2 години

Па и нагли, навсичкото отгоре.

13

Баба Яга

преди 2 години

Кирил Петков да бъде така добър да върне парите от заплати и да се извини пред целокупния български народ.

12

безочие

преди 2 години

И тази е в кюпа защото е от същото котило на фигуранта.

11

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може да преиздаде госпожата. Съдът ще възстанови на длъжност уволнените, ако те искат това, а оттам всеки опит за промяна ще се атакува в съда от тях и като започнат да излизат далаверите на зеленочорапчетата, жална им майка!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен АлкохоликЩо ГЕРБ бе.Кой те излъга,че като няма да гласуваме за измамниците Тръпчинко и Кокорчо сме гербаджии.

9

Анонимен

преди 2 години

Напротив, има българско гражданство. Спекулират, че то му е дадено незаконно, защото е роден в СССР, родители българи и служебно вписан, като гражданин на СССР.

8

Анонимен

преди 2 години

На Кирил Петков,по известен като Кирчо Лъжеца,баща му е работил в първи отдел на ДС.Случайности,нали.

7

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Голям страх тресе *** Герб. Изливат жлъч на всякъде и смао обвиняват. И това от хората, които най-много съсипаха държавата ни с помощта на калинки и ***. Предпочитам канадец пред бивш комунист, доносник, мутра или затворник в Чехия