249

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power - Какви конспиратори бе? Знаеш ли какво значи конспиратор? В какви точно тайни заговори участват хората, които подозират БИГ ФАРМА в измама и правителствата в алчност? Конспираторите сте вие и тези, които подкрепят тези безумия и ги прикриват.

248

Какви 7 ДЕНА БЕ !

преди 2 години

Тукаа първите 7-дена се лекуваш сам ,а след 15 ден си експирементален матрял някъде !Па ако не си ваксиниран те пращат при св. Петър и веднага те пишат във всички медии ,а- дано някой се уплаши и се ваксинира ! Леле па ако си без осигуровки , ау,,ау,,,,

247

Анонимен

преди 2 години

Аз си купих Зелен С---кат.250 лева е тарифата.Така че аз съм ваксиниран.

246

Мдаа

преди 2 години

Това казва и нашата чистачка от училището по хигиена , бьлгарският клонПредлагам да се даде мнение и на представител от училището по дьрворезба известно като дьрвото по татово време

245

Solar Power

преди 2 години

По някой път конспираторите толкова се оплитат в глупостите си .... като трафиканти на дрога ..... че и по зле ... даже замирисва на деби лщина :) Нормално ... прозстотията ходи при прозсти хора.

244

Solar Power

преди 2 години

Извода от статистиката е ясен ... колкото повече ваксинирани по малко смърт и по малко в болниците. Разбира се ако както написах наш Стефчо не се договаря с премиерите на още 200 държави нощем тайно по сигнал колко да напишат ,че са умрели от ковид. Естествено после Стефчо трябва да предаде инфото на Кацаров .. той пък да спусне по болниците колко да бъдат написани умрели от ковид за да пасне статистиката в световен мащаб :)

243

Solar Power

преди 2 години

Пропуснал съм населението на Русия - 144 милиона :)

242

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен до 227: Те не вярват на числата от НСИ. Ами нека тогава вземем крос статистика между държавите: САЩ: ваксинирани 59%, починали 1594, население 329 милиона, Русия: ваксинирани 33%, починали 1123, България: ваксинирани 21%, починали 154, население 6.5 милиона. Един тук който не вярвал на статистиката се опитва да ме убеди,че нашия Стефчо всяка вечер звъни на Байдън и Путин по сигнал да се уговорят колко починали от Ковид да напишат така :) Числата говорят ! Ваксинация = по малко смърт

241

полу-аномимен

преди 2 години

До Анонимен 252 ----Прав си. Да се ваксинираш само защото ти го искат в работата, вместо да го направиш за да намалиш сериозно риска от непредсказуема болест, е наистина глупаво.

240

Алекс

преди 2 години

Тази прогноза може и да не се сбъдне.В момента всекидневно се ваксинират по над 20 000 човека.Ваксинираните бързо се увеличават.

239

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

УМРЕЛИТЕ СЕГА СА ПО 100 И ЩЕЛИ ДА СТАНАТ ПО 700 НА ДЕН ЛИ ? БРАВО НА РАДЕВ! 2.5 МИЛИОНА ГО ИЗБРАХА И ТОЙ ИМ СЕ ОТПЛАЩА? СЪСИПА И БСП - НИНОВА НИ ГО НАТРАПИ? КАКВО НИ ОСТАВА, ДА ЧАКАМЕ И ДА БРОИМ?

238

Анонимен

преди 2 години

При 4670 новозаразени на ден, както е в последните дни, след две седмици починалите ще са около 230. Като скочат на над 10000 средно на ден, починалите малко след това ще са по около 450-500 на ден. Така е в неваксиниран България.

237

Анонимен

преди 2 години

Тия, дето са се ваксинирали понеже работното им място го изисква са най-големите ***! Можете направо да се гръмнете или по-добре не идвайте на работа. Хахаха

236

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е виновен.. на .него му биха от хубавата ваксина,а на нас с изтекъл срок на годност...от гереберастите не можем да се вредим...

235

noFreeman

преди 2 години

моята прогноза е обратната - николко... с прогнози само времето се казва!!!

234

Празнуващиге

преди 2 години

Хората с резервации за почивки за празнуване и купонясняване по клубовете дето се гласят ЗАСЛУЖАВАТ ДА УМРАТ от ВИРУСА без достъп до болници.

233

Глас от Минск

преди 2 години

Европа се командва от ковид фашагите. Идвайте в Беларусь, тук няма такива работи. При не задължителна имунизация и без маски, всяка седмица намаляват заболелите с 6%.

232

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски, свобода!

231

Пф

преди 2 години

До 243"Това ще да са някакви нови научни методи, тъй ли да разбирам?"Май,май! Експериментални като ваксините!

230

Анонимен

преди 2 години

Нито ваксинацията, нито зелените сертификати са задължителни. Предстои голямото антиваксърско мране. В тази класация България ще е на челните места.