99

Въх

преди 2 години

Киро къвто иска да бъде, но НАС НИ ПРАВИ НА КРЪГЛИ ИМБЕ.ЦИЛИ! ТОЙ - УМНИЯТ, КРАСИВ И ПОЧТЕН! ЗАТОВА НЕГО КОНСТИТУЦИЯ НЕ ГО ЛОВИ! ТЯ Е ЗА НАС, П.РОС.ТИТЕ! Само ние, пр.ос.тите спазваме законите в тая държава!!!

98

Стига бе,

преди 2 години

Корнелия да не се е усетила, че Фелдфебелът Радев и ДС-сектата зад гърба му , я слагат на пързалката? Че това е известно на всички! По смачкан фасон на кресливата *** от Крушовица, аз не си спомням! В интерес на истината , истинският лобист за БСП беше ... Борисов! Той призова да се гласува за "системни" партии, защото те са ...предсказуеми! Не като Чалгарите,или отровните,които да ходят боси или със скъсани дънки из НС, и да се чудят какъв сеир да произведат!

97

.!.

преди 2 години

Аз пък по модела на Кирчо, да взема да набия тъщата, ама як бой и да изляза и да кажа в съда: Абе вижте сега, тя много крива, само проблеми ми създава и затова си го заслужи. Хубаво, вие имате закон, ама моля ви се, влезте ми в положението, всички имате тъщи като ви гледам, не ме съдете, ами дайте от утре, без значение, какво казва закона, бой и толкова! Това ли ни КАЗА КИРЧО? Не зачитайте закона, всеки да прави каквото смята за правилно? Един да се саморазправи със съседа, друг да краде, а а а?

96

КИРЧО.. ЗА 2 МИНУТИ.

преди 2 години

СТАВА ЯСЕН НА ХОРАТА...... ФАЛШИВ ХЕРОЙ, КАТО БОСА СИ-РУМЕН РАДЕВ.......ШАРЛАТАНИ, ВЪЗДУХАРИ, БОЛЕСТНОАМБИЦИОЗНИ, НЕКАДЪРНИ,ПСИХИЧЕСХИ-НЕУРАВНОВЕСЕНИ........... КАК ДА ИМ ДАДЕШ УПРАВЛЕНИЕТО - ДОРИ И НА ДИСПАНСЕРА В КУРИЛО..?

95

Анонимен

преди 2 години

Президентската партия прекратихме промяната. Този много се хилеше , все до уши. То каква била работата , то устата му крива и душата същата. Лъжец от тука до Канада и обратно.

94

Анонимен

преди 2 години

Голяма реклама му направихте на Кирчо, хората ще се изтрепат сега да глассуват за него

93

Sostin

преди 2 години

ХОРА, причината поради която локумите на Кире не стават е елементарна. Всяка държава прекратява гражданството ти след куп пеовееки за данъци, измами, глоби и тн. Когато процедурата приключи и си ок ти дават хартията и чао. Това е елементарната причина Кире да издиша с теорията че бил казал и бил заявил и тн. Има си процедури.

92

Анонимен

преди 2 години

Сьс сигурност костовата галеница - корнела унищожи - бсп като партия

91

Келепирчо

преди 2 години

Ха,ха,*** се е разбрала с оня като маже,ти да видиш!

90

Анонимен

преди 2 години

Нормално, и конституционният съд не е по-различен от цялата ни съдебна система, която, както е широко известно, е една от най-добрите в света.

89

Анонимен

преди 2 години

94 Киро "опозори" май само Теб а? -:))) Леле леле....

88

кратко и ясно

преди 2 години

Тоя на снимката е крадец и престъпник

87

Анонимен

преди 2 години

Всички партий трябва да се разпуснат а имуществото им конфискувано бсп първа радев и нинова в затвора

86

Анонимен

преди 2 години

Грешката на Петков е че е честен и почтен. В България така политика не се прави. Нищо, ще се научи и той.

85

Анонимен

преди 2 години

А тези около Борисов и Нинова със Съветско гражданство какво да ги правим.

84

Анонимен

преди 2 години

Доживях да видя Един път и бсп да кажат истина

83

българин

преди 2 години

До 66 Не е мой коментара ти,понеже си писал с моя Ник.Но те подкрепям! Време е нови и млади българи да влязат в политиката! Едни и същи хора и мутри от години,та чак образуваха " статукво"!-:) И се гушкат и гласуват заедно,щом резбата паричният им ресурс! ПП! Там е истината!-:)

82

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, Кирчо- каква я мислеше, а каква стана:))))))))))))) ***-а си е глупа-к дори и с канадско гражданство

81

Анонимен

преди 2 години

Киро опозори българската емигрантска общност. Да раздаваш знамето за честност, почтеност и достойнство, а самия той да лъже най-безочливо и да погазва българската Конституция заради кариера и с користни цели ! Промяната Продължава - без Киро !

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Станишев подкрепя новия проект и ПП , а БСП са разделени, твърдо стоят зад Нинова, но една група и Станишев подкрепят ПП, други бесепари - не и ДБ са разделени по същия начин, едните за ГЕРБ, другите за ПП и новия проект. Обаче с това изказване на БСП, герберите удариха джакпота.