11

ВИРУС НЯМА

преди 2 години

Вирус няма и не може да има! Това е измислица! Освен това Земята е плоска! Не заблуждавайте хората, че земята е кълбо - просто това е плоскост - така е създадане от Господ! Никой не може да ме убеди в противното! И така - ВИРУС НЯМА И ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА. точка!

10

Ганю

преди 2 години

Чакай ти да свърши пандемията по света, по-скоро ще почнат войни и безредици

9

Анонимен

преди 2 години

Не може да има локална пандемия, защото първо пандемията е нещо глобално и второ бройката не стига даже за обикновена епидемия. И трето, ВИРУС НЯМА.

8

фен

преди 2 години

Гането вярва само на комшията си по панелка,с когото пият Пиринско докато клечат пред входа и чоплят семки!

7

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: За южна африка не се тревожи те излезнаха от третата вълна предстои им четвърта. Освен това имат 2 пъти повече ваксинирани от нас, а да не говорим,че населението им е предимно младо :) До момента са сложили почти 22 милиона дози. Населението им е 59 милиона. Споко отдавна са ни изпреварили. Ти кажи защо България е в топ по смъртност в ЕС и топ 4 в света . Това са истинските въпроси ?

6

Анонимен

преди 2 години

И така трябва, нормален човек не комуникира с антиваксъри - ***.

5

Анонимен

преди 2 години

10 пъти е дарявал плазма? Как става тоя номер, нали след кръводаряване трябва да мине време, за да ти вземат пак кръв? Кога е успял 10 пъти да дари?

4

Анонимен

преди 2 години

Ппандемията никога няма да свърши никъде! Това е новото нормално, независимо колко ваксинирани и неваксинирани има по света! Целта е да се намали населението, а от останалите живи само богатите да могат да си позволят автомобил например или да обикалят по държавите със самолет!

3

(-_-)

преди 2 години

Вижда се, че доц. Дончев е отговорен и добър човек, но не става ясно дали се е ваксинирал?

2

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Българовед до българоведа. България е с най-много слециалисти по народопсихология в света.

1

Анонимен

преди 2 години

Африка не са наваксани, но там сякаш няма пандемия. Всичко е в пропагандата, нормално е болниците да се пълнятт след като 2 години си плашил хората, че ще мрът.