28

Анонимен

преди 2 години

Аспиринът е антикоагулант. Половината възрастни го пият.

27

аз

преди 2 години

Аз не трябва,понеже не искам

26

Анонимен

преди 2 години

До Лекар???? Що пишеш глупости като дори смъртта е в противопоказанията. Друг път си лекар.

25

Анонимен

преди 2 години

Личните лекари да подписват документи че гарантират живота на пациента след ваксина. Как ще ме консултира някой дето няма никаква отговорност, но ще получи пари от държавата за това?

24

Анонимен

преди 2 години

психически тормоз от медиите и медиците, много е здравословно това

23

ЕВРИКА!

преди 2 години

ЩЕ СЕ ПИША,ЧЕ ИМАМ ЕФЕКТИ ОТ ВАКСИНАТА! ХАХА И ПАК НЯМА ДА СЕ ВАКСАМ, ФАШАГИ!

22

Как кой не трябва

преди 2 години

Всички наред трябва да се ФАКсинират.Ако не вярвате, вижте пасквила от вчера на Пурко от Берн.

21

Лекар

преди 2 години

Противопоказанията на рнк ваксините са незначителни, за разлика от старите ваксини. Изключително високотехнологични, изчистени, ефективни и безопасни. След ваксина няма описани психични разстройства, докато след ковид заболяване е много често новопоявили се панически разстройство, депресия, посттравматичен стрес.

20

Някой

преди 2 години

Ами не. Просто расъждения. Както знаем дали еврото е добре/зле, така сме и за ваксини, ремонти, правителства, футбол...всичко. Хубаво е от време на време да си знаем къде ни е силата и да се концентрираме там, а не всеки "чул", "казал му някой", "прочел еди къде си" да дава мнения и да се държи на това.

19

Слави

преди 2 години

Ваксините са вредни. Лично аз имам големи проблеми след Pfizer, която я получих май месец. От тогава насам всичко ми се преобърна. Непрестанни епизоди на паник атаки, виене на свят, гадене, съннливост, нестабилност при ходене, безсъние и още много други.

18

Анонимен

преди 2 години

До Shark Как лекарите да дадат информация, която няма как да знаят?

17

Който

преди 2 години

Мн е странно като се дават за пример държави, които следвайки местни правила са Отворени на 100% навсякъде, а ние като хитреци ни се точи пореден локдаун. Не, че съм за/против ваксините, но който не иска вади по 30 лева през ден и готово. Но да се пъчим срещу едното или другото няма особен смисъл. КОйто иска се ваксинира, който не си ходи със тестовете в джоба и толкова.

16

Анонимен

преди 2 години

До НякойТова Някой Филисиф ли го е казал?

15

До Тялото

преди 2 години

Не си проучил една много тънка подробност. Доста дълго време в онази част на света, не само Нова Зеландия не пускаха чужденци. Кораби не можеха да акостират дори. Бройките са много по-малко, защото добре знаят какво да правят с такива вируси. Пълно свеждане до 0. А в Европа, и не само, е ***, скрита под името "демокрация"

14

Shark

преди 2 години

Аз не знам кой не трябва да се ваксинира, но знам кой НЕ трябва да взима отношение по този въпрос. И ТОВА СА МЕДИИТЕ! ЛЪЖЛИВИТЕ, ПОДВЕЖДАЩИ ХОРАТА МЕДИИ ДА МЪЛЧАТ! КАКВА КОМПЕТЕНТНОСТ ИМАТЕ ВИЕ, ЧЕ ПИШЕТЕ ПОДОБНИ НЕЩА, ГАРАНТИРАТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО СТЕ НАПИСАЛИ Е ДОСТОВЕРНО???!!! Лекарите да си поемат отговорността и да дават адекватни съвети на хората със заболявания. За някои не е препоръчителна ваксина, но информация за това трябва да дадат лекарите.Не да се четат съчинения от нета и медиит

13

Някой

преди 2 години

Философ до Философ :) такива сме си ние Българите. Всичко знаем.

12

Анонимен

преди 2 години

До Тялото : ... И повече от година всички са под домашен арест, който никой не смее да прекрати въпреки (или поради) масовата ваксинация.

11

до Тялото

преди 2 години

Израел - една от страните с най-висок процент на ваксинирани. В послединте 3 месеца са с най-голям брой заболели на глава от населението. В България процентът на заоблели и съмрнти случай на ваксинирани, от общият брой заболели и починали, е близък до процентът ваксинирани, от общият брой жители. С други думи, няма никакви емпирични доказателства, че масовата ваксинация дори намалява заболеваемостта и смъртността. Да въртят ис сучат хард-*** ваксарите, с и без ваксина си е почти все тая.

10

(-_-)

преди 2 години

Кой трябва и кой не трябва си е личен въорос, който не може да се подлага на съмнение. Разни обществени структури единствено могат да препоръчват. Всички тия неща свързани с моето здраве са между мен и моя лекар.

9

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам а известни ли са съставките на ваксите?