421

Х

преди 2 години

Ето ида с иглата, да те боцна в ръката. Магнит да ти сложа, рак да заложа. 5G инсталирам, ума контролирам!

420

Qanon

преди 2 години

Гейтс е финансирал фармацевтични компании, които създават "ваксини", които после са били тествани в Африка и са осакатили един куп народ! Който има малко акъл в главата си ще се разрови и ще прочете от различни източници. И за сегашните "ваксини" има куп материали и интервюта с бивши служители на такива фирми. Нека да не изглупяваме!

419

Анонимен

преди 2 години

Алоо, Бил Гейтс одавна не е най-богатия човек. Публикувайте актуална информация поне.

418

Виготура

преди 2 години

Липсата на автор на този пасквил само потвърждава всякакви теории на конспирацията. Ако автора е толкова уверен в това, което е написал, защо не застане с името си?

417

Бигот

преди 2 години

Вижте ТФР на развитите държави с високообразовано население, всички са с отрицателен прираст. Естествения подбор унищожава рационалистите, рационализма е добър за правене на технологии, но изключително опасен ако се прилага към обществото. Затова природата ни е дала защитен механизъм който да противодейства на рационализма. Рационалните аргументи защо ковид истерията е по-опасна от самата болест са сложни и неразбираеми за нормалния човек, но конспирациите са прости и разбираеми.

416

Анонимен

преди 2 години

те са много умни датчаните, за тва са отишли на п.. си м... далече на север на тоя противен климат...

415

Анонимен

преди 2 години

БЕ ТАКА КАТО ГЛЕДАМ, КОЕ Е ЛЪЖА? ЛЪЖА СА ГЛУПОСТИТЕ ПО ТВ И САЙТОВЕ! УЖ ТЕОРИИ, АМА СИ Е ПРАКТИКА.

414

Ваксин Ковидов

преди 2 години

Кое е конспирация? Кое? Всичко става реалност? Конспирации...

413

Анонимен

преди 2 години

Само да ти припомня, че славе на английско означава роб.

412

GMO witch

преди 2 години

Добре де, по принцип не съм срещу ваксините, но защо се крие информацията че повечето ваксини не отговарят на ГМО директивите на ЕС от 2001 и 2009г и трябваше спешно да променят правилата за да може да се боцкаме на наша отговорност??

411

Пази се от дявола

преди 2 години

Той е твой враг, Ние вярваме в Бог не на вещици и сатанисти,И искате да затъмните истината с лъжа но Истината изгрява както слънцето сутрин не можеш да го спреш

410

Анонимен

преди 2 години

Кое по-точно наричате конспирация, като всичко в един момент се оказва самата истина?

409

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е венецът на тъпотата. Няма да губя време с опита за статия.

408

Вируси

преди 2 години

Има и ще има постоянно , това не означава че трябва да се ваксинират срещу всички видове ! Човек живее с природата , не срещу нея !

407

Анонимен

преди 2 години

Българина е мислещ човек, не го усмивайте с *** статии. Ние сме хитри и усещаме измамата, с в тая болест със сигурност има някаква измама. На хората им свети червената лампа под каскета и за това не вярват

406

Анонимен

преди 2 години

Тази статия дава готов отговор на хората, които биха се замислили защо едни други хора вече са се замислили над нещата - те са глупави, ***! Не се замисляй и ти!

405

професор

преди 2 години

защото 80% от българите, пък и не само, са...

404

Уважението

преди 2 години

между държавата и нейните граждани е взаимен процес. Когато са те лъгали дълго време и си преживял не един и два провала на държавата и на отделните политици - нормално е да не вярваш.ВИРУС ИМА, появи се във времето, когато успешно се трансплантират органи,оперират бебенца в корема на майка им и т.н. Същата тази високо развита медицина не може да предложи лечение?От "грижа за здравето" психират денонощно, репресират всячески и откровено бият, когато някой протестира?? Не, няма конспирация...

403

До 471

преди 2 години

За съжаление си напълно прав. За Европа сме икономически донори,а за САЩ сме част от първата линия в бъдеща война с Русия. Аз няма да се ваксинирам...

402

xaxsasбв

преди 2 години

Стига тая статия седяла на първа страница искаме си новината със статистиките. ;}