149

Иван

преди 2 години

До До Иван: Ние от 2015 година водим по обща смъртност, за която някои от обясненията са тези, които си написал. Аз говоря за смъртността от COVID. Ако яденето на менте сирене и кисело мляко, пиенето на шльокавица и т.н. повишават смъртността и от COVID, тогава вземи напиши доклад и го публикувай. А за застаряването има и други като нас - и те не са начело на смъртността от COVID.

148

Анонимен

преди 2 години

Битката е за зеления сертификат защото е ключ към новия световен ред и поробването.

147

Анонимен

преди 2 години

Да и само виж колко от рекламите по телевизията са за лекарства. От 10 реклами 8 сигурно. Населението е ужасно болно.

146

Анонимен

преди 2 години

Врътката е зелен сертификат-много тестове, следва много открити заразени, следва ваксини, много милиарди в нечие джобче у нас и по света. Междувременно чакаме изборите в Германия/Франция за да видим дали ще ни отпуснат милиардите и за какви политики /над масата, под масата/. Не напълним ли нечие джобче на някой по света - няма милиарди за нашите убавци. А за нас няма живот, даже и да се ваксинираме.

145

До Иван

преди 2 години

Така, сега си отвори малко очичките и виж от измрелите какъв % са старите и си отговори на следните въпроси - 1. Откъм храна - какво качество имаме в България 2. Застаряващо население ли сме 3. Културата на хранене изобщо каква ни е. 4. Кога да го еа МЗ или който и да е политик го е било грижа ти здрав ли си, имаш ли нужда от нещо за да живееш по-добре? И ще си отговориш на много въпроси, ама нали е много лесно някой да ти посочи обора и да влезнеш директно без да питаш :)

144

Анонимен

преди 2 години

Хора бойкотирайте ваксинирането и зелените фашистки паспорти. От нас зависи дали ще ни поробят. НЕ на инжектирането" НЕ на зеления сертификат!

143

Свобода

преди 2 години

Що му давате трибуна на този ми.шок? Да всява паника? Дайте тогава трибуна и на художници, ВиК специалисти, сладкари. Пландемията ще свърши тогава, когато си изключим телевизорите...

142

Иван

преди 2 години

Не мога да разбера за какво се спори. Има два документирани факта: най-малко ваксинирани (като процент от населението) и най-висока смъртност (от COVID). Къде - в България! Хайде сега продължавайте да търсите под вола теле. Обяснението, разбира се, е просто: българите сме най-умни на света.

141

Анонимен

преди 2 години

Това не са болни само от ковид а и от грипове, настинки и пневмонии. Тестовете доказано не показват нищо. Не могат да различат нито ковид нито грип, но важното е че ги използват като оръжие за да си налагат фашистките мерки. От световното задкулисие им се нарежда да наложат зеления сертификат защото след време без такъв няма да можеш да си получаваш парите и да пазаруваш и плащаш. Ще се бодат хората през 3 месеца докато не пукнатт. Не допускайте Румен Радев , харвардците, Герб и ДБ до управление

140

Баче Кике

преди 2 години

"Математикът иска да се приложи твърда ръка за ваксинацията" - имат грешка, трябва да е "Математикът иска да му се приложи твърда паца"

139

Анонимен

преди 2 години

Радев е ваксиниран, явно сте пропуснали новината.

138

Хоп

преди 2 години

Вчера друг един подобен, пак от БАН, каза че били 15 000 на ден. Тоя сега - 9000. Вие там в тая академия що не вземете да се разберете? Или да се сбиете, както е писал колегата няколко коментара по надолу...

137

Анонимен

преди 2 години

Сакото му по цвят си пасва с торбичките под очите му. Сигурно специално го е подбирал.

136

жасрс

преди 2 години

Колкото повече вакинирани има толкова повече заразени ще се появяват защото точно ваксинираните разнасят заразата и създават нови щамове, но тук въпроса не е медицински а фашистки защото се правят опити за прокарването на Новия Световен Ред чрез зеления сертификат. На всички хора ще им се отнемат човешките права съвсем скоро ако не се вдигнат. НЕ на "ваксинирането", НЕ на зеления сертификат!!!

135

Нюрнберг

преди 2 години

Чакам да ми дойдете на гости

134

баба мара

преди 2 години

насила няма да ни ваксинирате маски хигиена дистанция контрол в гр транспортникакво събиране на общ места

133

ХБК

преди 2 години

Специално за един форумец, само нарекъл се "ЛЕКАР". Дето щял да обяснява как действат ваксините. АМИ НЕ ДЕЙСТВАТ! Казва го един от създателите на ваксините (на ASTRAZENECA) - сър Ендрю Полард: "И колективният имунитет става невъзможен. С мутацията Делта ще се заразяват и ваксинираните". И още нещо "учудвам се на ината" на псевдоЛЕКАРИТЕ да не съобщават за тежките и дори фатални последици от ваксинирането. За претендиращия да знае езици е непростимо да не съобщава и да не забелязва пораженията

132

Анонимен

преди 2 години

Другият математик вика 15-20 хил са заразените на ден, тоя 9 хил... Да вземат да се сбият да се разберат кой е сметнал правилно?

131

Асан

преди 2 години

Не е реално

130

до 141

преди 2 години

Всеки човек е осъден да умре един ден.Това, което пишеш е явно плод на болния ти мозък, който вярва, че ще живее вечно ако се ваксинира.