35

Анонимен

преди 2 години

айде стига ни занимавахте с тоя либераст, убил е жената защото тя е казала че подкрепя Тръмп. сега Байдън ще измъкне прислужника и готово

34

Анонимен

преди 2 години

Ако това е станало в България и теста на труповете беше реагирал на Ковид, щяха да ги изпишат с тази диагноза и без аутопсия.

33

Болд, Алек Болд

преди 2 години

Пуцай кумее!

32

иш

преди 2 години

Е така е накрая винаги ши?+%"+?т *** оръжейник !

31

"Да се грижи

преди 2 години

за оръжията на СЕТА...".А за оръжията на МАЧБОЛА имало ли е кой да се грижи? ПП.В тоя сайт по какви критерии се подбират списващите го?

30

Явно

преди 2 години

желанието да се спести някой друг долар от хора не е присъщо само на нашите ширини...

29

българин

преди 2 години

Аз, без да съм артист, никога няма да стрелям с оръжие, което не съм заредил лично! Не ми е за първи път да стрелям.Освен с малокалибрено оръжие съм стрелял в казармата с Калашников многократно. Инструкциите са прости (такива, че и Доналд Тръмп да ги разбере), но ясни! Ако ги спазваш няма да сбъркаш.Лошото идва от това, че много хора не спазват инструкциите...

28

Totenkopf

преди 2 години

Тоя просто си е разчистил сметките, защо тоя умник каскадьор измислен, не казва, че на снимачната площадка няма, НЯМА истински патрони!!! И да искат няма как да се объркат, защото просто няма истински патрони по правилник! Толкова му разбира и главата на тоя *** Давидов

27

пенсионер

преди 2 години

До Аде - *** Брус Лий убили ли са го - аз знам че има ресторант някъде май ?" Или пък беше Джет Лий - Вече започнах да ги бъркам ?!

26

Кацаров

преди 2 години

Тия как смеят да умират от нещо друго освен от ковид! Каква е тая наглост. Това просто не е политкоректно. Я веднага един локдаун, филми ще ми снимат те и на ковбойци ще си играят! Ама ха!

25

Нов филм

преди 2 години

Сега вече са влезли и разследват случаят.ДЕУ. ЦРУ, ФБР, НСЦИ, ВНР<БНР и ...нашите от ДС.След дни влизат в слествието ИНТЕРПОЛ,ЕВРОПОЛ.Забравих и 07, Ми 5, ми 6, КГБ, МССФ....Със сигурност има още....да се намесят,дкато се разбере истината.Жалко з жертвите и Балдуин-готин пич.

24

АнонимеН

преди 2 години

ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ! НЯМАШЕ ПАРИ ЗА ХАЛОСНИ И МУ КАЗАХМЕ ДА СТРЕЛЯ В СТРАНИ ОТ АКТЬОРИТЕ ,А ТОЙ ВЗЕ, ЧЕ ЗАСТРЕЛЯ ПОМОЩНИК ОПЕРАТОРА И ТО В ГЛАВАТА! ПРОДУЦЕНТА ОБЯВИ, ЧЕ НЕ НОСИ НИКАКВА ВИНА ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ И, ЧЕ СТАЖАНТА ЩЕ ОБЕРЕ ЦЕЛИЯ ПЕШКИР!

23

Анонимен

преди 2 години

Една от версиите е, че сцената е изисквала да насочи пистолета и да стреля към или близо до камерата, все едно в първо лице към зрителя. Съответно до камерата са били пострадалите.

22

Кинолюбител

преди 2 години

Ето това е професионализъм и затова Американците са велики в киноиндустрията - Не си вършиш работата и .....-край на филма !!

21

Тероризъм в България

преди 2 години

България тайно е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, Прокуратурата потулва всички жалби срещу ОПГ по заповед от "горе"!

20

Анонимен

преди 2 години

Какъв оръжейник бе тоя или тая дето са го/я отстреляли не е бил удобен другото е обясняване

19

Честито

преди 2 години

От днес хърватите пътуват без визи до САЩ

18

Бау Ганьо

преди 2 години

И тая ще я пишат жертва на ковида. В следващия филм пистолета на Болдуин ще изстрелва ваксини.

17

Аде

преди 2 години

Така убиха Брус Лий и сина му. Дали въпросната операторка не е била бивша любовница на заместник режисьора и да е решил как незабелязано да я ликвидира? Режисьорът и заместник режисьорът са знаели предварително как ще се заснеме сцената и накъде ще стреля Алек Болдуин, така че се знае кой ще снима и как ще снима.

16

Анонимен

преди 2 години

Абе, такъв прекрасен и талантлив актьор като Хасан Блатечки си имаме, вие само за Сашо Болдуин пишете. Напишете нещо и за Хасан де.