234

1

преди 2 години

Само българин може да се дере на поразия и до насиране с друг българин, просто щото е глупав до безобразие Утре, ако решат да ви делят на *** и напикани и това ще ви е повод за гордост и с удоволствие ще се делите, докато ви ограбват и последния съдран потур и оставят децата ви гладни и без образование.

233

Анонимен

преди 2 години

Цените на тока и газта скачат заради недалновидните и неадекватни решения на Европейската комисия

232

Анонимен

преди 2 години

ДОкато се делите на ваксинирани и неваксинирани цените на тока ще скочат шоково, инфлацията също :) Скоро ще ядете и пиете ваксини, вместо храна и вода хахаха

231

Анонимен

преди 2 години

DO 247 Процентът на ваксинираните в момента е 23,5 % и до вторник ще стане 24 %. Но това ви пречи на манипулациите. Вие, антиваксърите, сте като малки деца с биберон в устата, никой не може да ви угоди на детските капризи.

230

Анонимен

преди 2 години

С тая куха заповед процента на ваксинираните се увеличи от 22 на 23. Голям успех. Мани мани, тоест мъни мъни.

229

Анонимен

преди 2 години

До 237 Спас - Към днешна дата в Бг са ваксинирани напълно 23,5 %

228

Анонимен

преди 2 години

До 239 До 231 - Спутник V я тестваха много подробно в Аржентина, където с нея са ваксинирани към 3 млн души. Там я сравниха с други ваксини като Пфайзер, Модерна, Астра Зенека и една китайска ваксина. Видя се, че Спутник V не отстъпва на Пфайзер и Модерна и при нея има много по-малко странични ефекти. Скоро СЗО ще даде официално одобрение за Спутник V. Лично аз бих предпочел Спутник V

227

Петя-Преслава

преди 2 години

Лъжа еееее.............

226

Анонимен

преди 2 години

И през 1995-96 год. е имало такива и толкоз заболявания от заразявания по дни,от грип ухански тип-Ухан95,особено през 1996 год. когато са били пуснати в употреба ваксините Ваксогрип и Инфлувак на народни цени за онези години,но толкоз всекидневен шум от некрологично бюро как ежедневни справки за някои как да се оправят в ситуацията с бързи изписвания с настъпилите промени от последиците на заболяването от заразяването по места с на мерките от възможни до завишени не имало тогава щом не се писало

225

Иван

преди 2 години

87,34% простотия.

224

от Испания

преди 2 години

Тук сме 80% напълно ваксинирани и 85% частично! Вече забравихме за Пандемията! За вчера мъртвите от КОВИД19 в цяла 50 милионна Испания са .... 20 човека! По-малко от колкото умират от грип обикновенно. А при вас как е в БГ, антиваксчета? 136 умрели? Болниците препълнени? Мерки и локдауни. Как е? Добре ли се чувствате?

223

До 231

преди 2 години

Искаш Спутник 5?!?! Не вярваш на европейските и американските ваксини, произведени при стриктен контрол и минали през 4 етапа на тест през стотици хиляди доброволци, а вярваш на ваксина за която почти година *** не могат да предоставят на ЕС пълна документация и резултати от тестове, която самите руснаци отказват да си сложат и в момента са в пълна блокада?!?! То бива да си промит мозък, ама чак толкова!!!!

222

Спас

преди 2 години

Да утомня - нито съм ваксър, нито антиваксър. Не съм човек на крайностите, НО... 87% от случаите неваксинирани, значи останалите са ваксинирани. А Какъв процент от населението е ваксинирано? Ако отговорът е 10-15%.... всеки може да си сметне

221

ц ц

преди 2 години

До Анонимен 234 Човек, научи се на елементарен правопис. Ако не знаеш как се пише дадена дума - не я употребявай.

220

Анонимен

преди 2 години

До Язе 238 Колко да са заразените . Като направиш тестове на 50 000 души , които си искат сертификат само , нямат никакви оплаквания , най-много да излезе някой друг фалшиво положителен резултат, или някой безсимптомен. Миналата година като се признаваха само ПСР тестовете , положителните стигаха към 40% от тестовете и болните пак бяха 4500 - 5000 .

219

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе *** ,умират масово възрастни хора,някои от които са ваксинирани.Да не мислите,че с а си дали пенсията за фалшив сертификат.Да ви имам и тъпите упорки.

218

Язе

преди 2 години

Значи броя тестове е без значение, те все си се въртят около 4500-4800 последните дни. Оня ден имаше 24хил.теста, вчера 47 хил. , днес 30хил. и положителните все една и съща бройка - как става тоя номер??

217

Анонимен

преди 2 години

ХЕМ ЩЕ МЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, ХЕМ ЩЕ ВИ ПОДПИСВАМ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ НЯМАМ ПРАВО ДА ТЪРСЯ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ АКО "ВАКСИНАТА" МЕ УБИЕ, ОСАКАТИ, ИЛИ УНИЩОЖИ?!МНОГО СТЕ НАГЛИ И МНОГО БРУТАЛНИ, КАТО МЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, ЩЕ МИ ПЛАЩАТЕ ЛЕЧЕНИЕТО И СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ!

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 318 "Какво правеха лекарите от Паригов на опашката за тестове вчера и днес?Та те трябваше да са имунизирани досега поне с две дози и да вадят сертификати във всички цветове на дъгата дори и на сън, а те се редят за тестове." Като разказах на колегите (работя с една германска болница), че в България в най-голямата и натоварена болница има много неваксинирани лекари, и ме погледнаха така, все едно в България живеят макаци. Не ги виня, впрочем.

215

USA

преди 2 години

ВИРОСА ВИ ПРАИ СВОБОДНИ ! НАДПИС НАД КОНЦЛАГЕР !