65

Анонимен

преди 2 години

Че Славчо Ко направи ,свали Бойко и до там ,върнаха си главите че можело еднолично да командват)и сега ако вземат 10 ,% та и тия ПП да същите )

64

наблюдател

преди 2 години

Отиваме на нови избори.

63

Анонимен

преди 2 години

Пиндостанците вече са вдигнали бялото знаме, ще се спасяват както в афганистан, ние си правим списъци на американските агенти, сега е моментът, и се подготвяме за последната битка.

62

Irina

преди 2 години

Няма да стане това ,което предричате за ПП.

61

"ГЕРБ ЩЕ БИЕ&qu

преди 2 години

Не Герб ще бие, а Джоузеф Байдън и няма да бие през ръцете, а по главите. Ако някой се надява че Космическа Америка ще допусне в Европейска България руските шпиони да си развяват байрака , много се лъже. Ядрената война ще измете крепостния комунизъм от лицето на Земята завинаги.

60

Анонимен

преди 2 години

Да минават изборите и да идват да управляват - 4-5 партийна коалиция основно обещаващи да крадат по-малко в едно наистина тежко време на задаваща се икономическа криза и тежка пандемия. Въпроса е какво ще направят защото едно е да обещаваш по площадите друго е после да го направиш защото видяхме какво направи президента антиваксери назначил министър с неговите убеждения - когато се сблъскаха с действителността забравиха убежденията и направиха това за което критикуваха предните.

59

Пустиняк

преди 2 години

Ех Канада, ще продам народа с измама.

58

Анонимен

преди 2 години

Поредната поръчкаво статия, поредните писачи и пропагандисти крещу заплащане. Не спряха да ни надуват главите с тия двамата мошеници.

57

Сосидж

преди 2 години

Не разбирам, защо лансирате така някоя партия, без наченив коя е. Има ли хора, които се връзват на този тип статии,

56

КРАДЕВ Е КРАДЕЦ

преди 2 години

До АЗ Много ми се иска да разбера какъв точно пожар са запалили от ГЕРБ? Моля те сподели, ама искам факти а не приказки на Кремъл Радев- "ГЕРБ крадат, много крадат- Кана Рачева го пита- Какво са откраднали ГЕРБа величество му отговаря-"не съм разследващ но крадат. Той явно е любител на пропагандата на Гьобелс- една лъжа повторена стократно става истина. Та искам факти след 6 месеца разследване за якото крадене на ГЕРБ се оказа че КРадев открадна парите за пътищата, а цените хвърчат нагоре.

55

анонимен

преди 2 години

Наистина вярное е твърдението,че всеки народ си заслужава управляващите.Да гласуващ за Киро знаейки,че този човек е излъгал не веднъж и не два пъти,и да очакваш той да бъде читав управник е признак на не много голяма интелигентност.

54

Анонимен

преди 2 години

Що бе, и достатъчно руски слуги има, избор на корем.

53

Илиев

преди 2 години

Българите няма да поумнеят.

52

АЗ

преди 2 години

*** Е ИМАЛО ИМА И ВИНАГИ ЩЕ ИМА - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !

51

Анонимен

преди 2 години

Аз пък ще гласувам за Борисов.

50

АЗ

преди 2 години

В ЦЯЛАТА ТАЯ КАША ОТ ПОЛИТИЧЕСКА ЗДРАВНА ЕНЕРГИЙНА И ДУХОВНА КРИЗА НАЙ - ХУБАВОТО НЕЩО Е ЧЕ МАФИЯТА ГЕРБ НЯМА ДА БЪДАТ НА ВЛАСТ И НЯМА ДА МОГАТ ДА СГЪСТЯВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ТАЗИ КАША !!! ДАНО ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ПОЖАРНИКАРЯ ДА ОТГОВАРЯ ЗА ПОЖАРА КОЙТО ЗАПАЛИ В ДЪРЖАВАТА ! ДАНО !

49

Анонимен

преди 2 години

Ами ако ни управляват лъжци и крадци като Кирето и Кокоро-това си заслужаваме. Старите хора, че си отидат, а младите ще се избият помежду си, защото такъв мопал се насажда в България- на арогантност, противоборство и кражби

48

Анонимен

преди 2 години

До Мдаашироко налаганата мантра, че боко бил казал "лош матрял" явно е пуснала дълбоки корени в долната част на гърба ти. Репликата е съвсем друга, а "лош матрял" беше измислена и пусната в обръщение от кирчо добрев и присъдружната му пасмина.

47

Вьзмутен

преди 2 години

Гласуваите за - борисов и радев те ще ви оправят като ви сложат ваксинкитеЩе станете истински европеици с третата бустерна доза против - ковид

46

Мдаа

преди 2 години

Ако - герб бие на тези избори сьс сигурност ще повярвам - че матряла е калпав както го определи борисов