390

Краси

преди 2 години

Учители - да не вярват на науката?Мястото им не е в училище,а в някое предприятие.

389

Краси

преди 2 години

Да ходят да гледат царевица и зеле!

388

РиСт0

преди 2 години

Последния: скоро ще станат и 80% ако си мислят, че ще намерят нови и по-добри! ВЕЧЕ МАНТРАТА, ЧЕ НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА НЕ ВЪРВИ! НЕ СМЕ "КЪЛЪПИ" КАТО ЕДНО ВРЕМЕ!

387

РиСт0

преди 2 години

Хахаха опа, един продавач се обиди, но това е самата истина!

386

РиСт0

преди 2 години

Един УЧИТЕЛ може да стане продавач, НО от продавач не би станал УЧИТЕЛ! И стига сте разтягали лукуми за "високите" им заплати 1000-1300лв са смешни заплати!

385

A

преди 2 години

И като напуснат кой ще им даде такива заплати другаде. Никой! Хайде не се излагайте!

384

Анонимен

преди 2 години

Заменете думата "ваксинирани" с "юдеи", "недъгави" "хомо" и ще се яърнете със сто години назад, ако смените с "комунисти" - с шейсе, ако я смените с "империалисти и капиталисти" - с петдесе...

383

Що"Да"Вида

преди 2 години

Повече от 10% няма да напснат при сегашната и бъдеща безработица, дефакто означава глад за тях.За качество и дума не може да става, младите учители сами са продукт на тази образователна система, при тотална липса на дисциплина няма как да има ефективен образователен процес, учениците могат да прогресират само индивидуално според желанието им.Училището в момента е само социална институция за убиване на време за подрастващите.

382

Me

преди 2 години

Не ни трябват такива "учители". Да ги уволняват дисциплинарно тези.

381

CAT

преди 2 години

Не живея във фашизма на 1914-та или в хитлеризма на Втората световна война, че някой да ми налага да се ваксинирам. Децата ви пушат, пият и се щипят по градинки и паланки, драги ми смехурковци, и затова роля има родителят. Толкоз.

380

Jj

преди 2 години

Да напускат. По-добре да напуснат вместо да учат децата с това си мислене

379

Дико Сашев

преди 2 години

Учителите да се сърдят на Кацаров, когато ги лъжеше че не трябва да се ваксинират. Да се сърдят на Радев, който провали ваксинационната кампания. Да се сърдят на Мангъров, който им разправяше врели-некипели за вируса, маските и ваксинирането.

378

1-н

преди 2 години

До Учителитесменете дилъра...

377

1-н

преди 2 години

да напускат! некой да преподава от дома се едно никой не преподава...

376

...

преди 2 години

Няма да напуснат. Може би само тези, чиито мъже са с голям портфейл.

375

Иван

преди 2 години

Да напускат! Не ни трябват болни мозъци да възпитават децата ни!

374

Диана

преди 2 години

До Пазете се Абе ти от небето ли падаш или си нямаш на идея какво става в училищата?! Ученици в техникум не знаят къде да сложат точка, къде запетайка..Някои дори не знаят буквите, да не говорим за математика, физика, биология - учителите буквално съсипват децата! Защото няма никакъв контрол над училищата и както са си БСПари /наяве или "по душа"/, натикали се там за пари с връзки и мошеничества, са си развели знамената...Тези хора направо мразят децата! - тормозят ги напълно съзнателно..

373

уДжасиии

преди 2 години

До Учителите. Ако смяташ че учителите са просветителите и будителите на тази територия си в голямо заблуждение...С такива учители нямаше да има българското възраждане през 18-19 век и щяхме да сме османска провинция.

372

Диана

преди 2 години

Да напускат, веднага! По списък! Тези хора не са учители, а предпочитат политиката пред децата..Да си учител е призвание! - такива "учители" носят повече вреда отколкото полза на децата...Трябва да ги уволнят до един, според мен...БСПарска глутница, а не учители!...Много има да се чудим защо децата ни не само не са образовани, но и не искат да ходят научилище дори...

371

оптимист

преди 2 години

65 процента няма да напуснат. И без друг не искам другите 35 да преподават на детето ми. Трябва малко хигиена и подбор. 45% били преболедували, но не казали в РЗИ??? Хитрували, за да избегнат карантината? И на какво ще научат детето ми такива дребни тарикати и ***?!