96

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антиваксери, толкова по-малко антиваксери

95

11

преди 2 години

Ми. ако се напънете да правите по 50 000 теста, ще има 9 000, защото процентът си е все 18%.

94

Анонимен

преди 2 години

Е те нали ще са в карантина бе Витанов, що да има Локдаун?

93

Северозапад

преди 2 години

Да се вакЦам! ОК, но с какво, след като вакЦини няма? Има експериментални препарати, одобрени единствено за спешна употреба? Дори в бланката за информирано съгласие не пише "ваксина", а "биопродукт"!? Не, благодаря, аз съм пас.

92

Анонимен

преди 2 години

До 98 И двамата са свободомислещи.

91

Ivan

преди 2 години

Най-сигурният начин за предпазване от тежко протичане на коронавирусната инфекция е ваксинацията. В света вече са поставени близо седем милиарда дози. Само в Европа поставените дози са над 830 милиона.Неваксинираните могат да отидат да се гръмнат! Какво доказателство още искате? Бай ви Тръмп?

90

Анонимен

преди 2 години

Що? Миналата година имаше локдаун при 100 заразени ;)

89

Анонимен

преди 2 години

До оняНекой да те кара насила да пишеш по форумите?

88

Анонимен

преди 2 години

И това ще стане заради нововаксаните говяда, които ще изпозаразят сума ти народ.

87

Анонимен

преди 2 години

До Кабалчик Талмудов Някой да те натиска да се ваксинираш случайно? Прави си тест.

86

Ууу

преди 2 години

При 9000 регистрирани болни, означава, че реално болните са 20000. Ами, че ние ще измрем като кучета тогава, каква полза от локдаун.

85

Анонимен

преди 2 години

Какъв локдаун при съществуващи ваксини.Що за безобразие.Гражданите ли ще товарите заради вашата некадърност.Толкова сте нагли че няма повече накъде.Ваше задължение да създадете нормалност в държавата,а не да злоупотребявате с власт толкова очевидно.

84

Анонимен

преди 2 години

Държави с население в пъти повече бяха в локдаун при 10 хил. Ние с нашите 5 млн население сме много толерантни.

83

Анонимен

преди 2 години

В кой белгийски офис работиш за да дойда и да те разболея от паважна екзема

82

УМЕН

преди 2 години

Целта на ваксината е да имаш антитела, но този който има собствени антитела няма право на сертификат. По-голяма глупост от това не съм чувал. Също така не можело да се включат хората със самоизградени антитела, защото този сертификат нямало да бъде по образеца на ЕС, но в същото време измисляме собствен образец с по-дълъг срок на действие, който важи даже и за тези с 1 доза ваксина, макар че такъв ЕС образец също няма и това ще си е сертификат само за България. Обаче като ще е само за България защо изобщо се прави тази дивотия? Тотално изкукване.

81

До 87

преди 2 години

А моите наблюдения са такива: в белгийския офис на фирмата, в която работя, са ваксинирани всички и колегите работят в офиса без ограничения от 2 месеца. За този период нямат заболели. В българският офис в момента половината са болни, а другата част са карантинирани.Хайде кажИ често, кои са простите?!

80

Liland

преди 2 години

Искат да ми кажат, че като се ваксинираш получаваш изкуствен имунитет само срещу коронавируса.А тогава какво се случва когато изкуствения и естествения имунитет се срещнат?Естествения започва да се бори с изкуствения и сетете се кой ще победи.В един момент остава само изкуствения (но само срещу ковид).Честито имате Синдром на Придобитата Имунна Недостатъчност.

79

Анонимен

преди 2 години

Личните ми наблюдения са, че тези дето се ваксинираха и преди са били пр.оsти. И ще си останат такива.

78

Живко от Варна

преди 2 години

Моля ви помогнете ми да си оправя живота ! Може ли ?

77

До 82

преди 2 години

Аз работя с по триста различни човека всеки ден , изкарал съм всички щамове , първия малко по тежко , другите като лека тридневна настинка !!!! Нищо няма да ме накара да си бия ваксина...или да спра да работя !!!