60

Оная с Косата

преди 2 години

Viva 'Prezident' Sider/off.

59

Луноход

преди 2 години

Знам и здрави хора на 30-40 години без съпровождащи заболявания да дават фира, но няма как да знаеш дали си със здрава имунна система, или - НЕ. Това е нещо като да играеш на руска рулетка с два-три патрона в барабана на револвера. По-добре е да махнеш всички патрони, за да си сигурен, че няма да се стигне до изстрел в слепоочието. И с ваксините е така. Имаш ваксина - нямаш патрони, нямаш ваксина - играеш на реална "руска рулетка".

58

Анонимен

преди 2 години

Нещата са много прости. Който има имунитет, се справя без ваксина. Който няма, ваксината не може да му го създаде, защото тя самата разчита на имунитета. Защо забранихте лечението, гадове?

57

.

преди 2 години

Кого лъжете ще ви бера лайката.......

56

Анонимен

преди 2 години

Нали нямаше такава?

55

Анонимен

преди 2 години

Сигурно и тея хорица са си купили сертификати,няма как да не са,да се слави ваксината двойно а скоро и тройно ви го натикам на ваксаните ненормалници....

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 А може ли първо да ги стигнем по свобода на словото :)

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 И по какъв начин 4,5 % смъртност може да застраши съществуването ни, още повече, че става дума за възрастни и много болни хора, докато ваксините са вредни за младите и здравите?

52

Анонимен

преди 2 години

Ямболски ц ървул и компания, разкарайте се, много смърдите, ш... селени!

51

Анонимен

преди 2 години

проф. Ваня Добрева, БСП "В развитите европейски държави 70% - 80% от населението вече е ваксинирано, а у нас едва 20%. Там масово се поставя трета инжекция. И децата след определена възраст, както и младите хора, се стимулират да се ваксинират".

50

Ямболски цървул

преди 2 години

50... според това,което видях съм бил убит войник на Марс.Между-галактическата война.

49

Всички сме за ГЕРБ

преди 2 години

До Малко cringe: увисна ми мандибулата. Какъв е този цирк 4 гейчета лижат *** на доктар Фалчи.

48

Хахах

преди 2 години

Догодина ще има българска мутация, ще видите. СЗО ще ни отмъсти за своеволието да не се бодем и да не ги слушаме.

47

Ямболски цървул

преди 2 години

Хайде да си направим енергиен щит с обединение !И да накараме политиците да на правят фелацио.

46

Анонимен

преди 2 години

В България е ясно защо не се правят аутопсии - с 65 патолога на кръст това значи да правят всеки ден по 2 аутопсии, без почивен ден. При положение че една аутопсия отнема 2 до 4 часа само като физическа работа - значи да не правят нищо друго. А ако започнат да пращат от всеки пациент по 10 среза от органи за тест дали има следи от вируса - е и скъпо. Отделно че нямат условията(защитата) да аутопсират при висока степен на заразност от трупа Ако се чудите защо не се аутопсира в Бг.

45

Анонимен

преди 2 години

Следващия вариант ще бъде Австралийски.При 60%ваксинирани никога не са имали толкова заразени на ден.

44

Влак с Bi-Turbo

преди 2 години

В Африка са вдигнали ръце от СЗО и Бакю Бил Гейц. Той там ги ваксинирва от време оно, ама няма да го прочетете по новините това.

43

Ямболски цървул

преди 2 години

Никакви ваксини.Трепане на политици.И нещата ще се управят!

42

Малко cringe:

преди 2 години

https://youtu.be/NDuaiYf8WDQ

41

Не дай си Боже

преди 2 години

Смъртността ще стане висока, ако не дай си Боже след някоя друга година се появят странични ефекти от ваксата. Гледах едно интервю с Фаучи, който уверяваше, че шансовете за това били много, много малки. Е да, но аз не искам да поемам дори толкова минимален риск. Кови-то се кара на крак все пак. Починалите са основно много възрастни хора. Ако почине някой млад, става световна новина. Толкова са редки случаите. Значи моят избор е, че няма да се ваксинирам, защото не ме застрашава нищо.