62

Анонимен

преди 2 години

ВИНКЕЛА ОПРАВЯ ВСИЧКО...

61

професор от село

преди 2 години

Няма вирос!

60

Свобода

преди 2 години

за протеста пред МЗ нито дума нали?

59

Анонимен

преди 2 години

ИНЕРЕСНО МИ Е ДНЕС АКО СЕ НАПРАВИ СОЦ. ПРОУЧВАНЕ КАКВИ ЩЕ СА ГРАФИКИТЕ))):

58

Анонимен

преди 2 години

14 дена ще чакали, тогава вече ще има 10 000 болни на ден. Мерки се взимат навреме!

57

Анонимен

преди 2 години

ДЕ СОПИ ДЕЕЕ..

56

Коментар от Учител

преди 2 години

Здравейте, понеже вие всички тук гледам само как коментирате и говорите пълни глупости нека ви обясня нещо, дали ще преподавам на живо или онлайн разлика няма, ученик има ли желание да научи той учи, вие не знаете на живо че 20 минути от часа разправия да ги успокоя за да започне часа, вие мислите че е едно време колко сте спрели.

55

Анонимен

преди 2 години

Вече очаквам решението да гласи: Всеки родител сам да си реши. МОН и МЗ нямат възможност поради страх, некомпетентност и нежелание за поемане на каквато и да било отговорност

54

Бай Пешо

преди 2 години

Много разбирачи се навъдиха тука. Училището е, за да може децата да научат нещо. Но понеже някой родители приемат училището като забавачка, децата ходят там да се забавляват и да тормозят останалите деца. Писнало ми е от деца които тормозят другите деца, и като направиш забележка на родителите само дето не вадят пистолета да те стрелят, защото видиш ли, тяхното к_елеме било перфектно. Само затвор за такива ***, които даже и поколение са оставили.

53

До Анонимен

преди 2 години

Да те светна, че 1/3 от родителите дори и в София не работят и се водят какви ли не - разведени, самотни родители и т.н. и са все на издръжка от другия родител или на социални. Познават се по това, че първи си изпращат децата на градина/училище, а после висят да пушат и пият кафе по 2 часа на групички. А като почнат да се събират пари, тези са първите, които скачат с 50-левките (също така са и първите, които дават бележки, че са самотни родители). Нагледах се на такива в класа на детето ми.

52

Анонимен

преди 2 години

Съдейки по коментарите, вече съм напълно убеден, че повечето поддръжници на преминаването към онлайн обучението са безработни и бездетни безделници, издържащи се с далавери. Потресаващ начин на мислене.

51

Анонимен

преди 2 години

В тая държава младите спят те са едни марули,как може за толкова време нито вдин ВУЗ да не вземе позиция.

50

Анонимен

преди 2 години

"на родителите не им пука за децата - там да седят да не са им на главите да им пречат да си пият ракията то училището е за това">>>Каква ракия през деня всички са на работа бе!

49

Анонимен

преди 2 години

Защо има два протеста - един от 12 и един от 17 часа? Казвайте ги тия работи по-навреме!

48

Анонимен

преди 2 години

на родителите не им пука за децата - там да седят да не са им на главите да им пречат да си пият ракията то училището е за това. ама щели да се заразят абе на кой му дреме това е балгариа страната на дибилите и помиарите

47

Анонимен

преди 2 години

излизайте бе! заспалници!

46

Анонимен

преди 2 години

Решението е много просто - от 1 ви до 4ти клас са в училище. От 5ти до 12 в онлайн . Без ротация за 1 месец. Ще спре разпространението на ковид и сезонния грип. Здравната система ще се стабилизира и после ще преценим как да връщаме поетапно децата в клас. Мислете бе хора. Това е комплексен проблем и е като накачени съдове. Мислете!

45

Анонимен

преди 2 години

"За много от родителите българското училище представлява нещо като детски клуб, в който да могат безплатно да си оставят децата, за да може някои да им ги гледа."------------------Родителите ходят на работа през деня за да издържат семействата си бе момче, а водят децата си на училище за да се обучават, що идиотщини си тръгнал да ръсиш?

44

Анонимен

преди 2 години

45, училище е до 18 г. Не говори за забавачките моля! Сега чакам таткото, който си бие сина че не знае английски да се включи да плюе змии и гущери и оня старец дето мрази внуците си да ни обясни как "копеленцата" трябва да се гърчат болни на чина. Тука ли сте вече?

43

Анонимен

преди 2 години

За много от родителите българското училище представлява нещо като детски клуб, в който да могат безплатно да си оставят децата, за да може някои да им ги гледа. В момента дистанционното обучение е единственият възможен вариант, за да няма още "сухи съчки" и евентуално увреждания на организма в дългосрочен план при децата. При положение, че съществува тази опция е глупаво да не се използва, като същевременно се установят недостатъците и се надгради системата.