17

Анонимен

преди 2 години

Велю Василев, неговият картел и всички наивни бизнесменчета тарикатчета си мислеха, че токът ще падне след въвеждане на борсата. Даваха пример, колко бил токът в Германия. А пазарът вдигна цената............."Ааааа, не е честно така" - крещят жалките бизнисменчита. Ние друго чакахме, друго рекетирахме да се въведе тази борса. Искахме да продаваме скъпо тока си от ВЕИ и да го купуваме евтино обратно от държавата"

16

Анонимен

преди 2 години

Значи, купуваме, не си правим сметката, след това рекетираме да ни върне парите държавата...... Другите бизнесмени не ги закачаме, защото бият лошо и съдят лошо, ако си поискаш парите за стоката, която ти си купил...........

15

Анонимен

преди 2 години

Другарю капиталист Велев, в коя книга и кой учебник по пазарна икономика прочетохте това, което говорите? В учебниците по марксисъм-ленинизъм?? Наглеците искат да ограбят държавните фирми.

14

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е купил скъпи неща от бизнеса, нека да си поиска компенсацията......Да върнат парите на хората, които са взели. За 10 години назад да върнат всички пари.........Те били купили тока, а сега искат да им върнат парите...............Бизнесът да върне парите на клиентите си.

13

Анонимен

преди 2 години

Нещо нямам спомен другарите от АИКБ да протестираха когато се въвеждаше този модел на пазара за ток, защо сега се активизираха нали все пак така е в пазарната икономика търсенето определя предлагането.

12

Анонимен

преди 2 години

Не е луд бизнесменът, който иска да ограби държавните фирми за пореден път.......Луд е синдикатът и министър-председателят, който му дава...............Или синдикатът се прави на луд срещу пари от бизнеса за лобисъм...........

11

Анонимен

преди 2 години

Една стока струва толкова, колкото можеш да я купиш.......Бизнесът забрави за пазарната икономика и за закона за търсенето и предлагането...........Частният бизнес говори за комунистически идеи. Бизнесът е станал комунист и цитира Ленин и Маркс. Защо купихте този ток, щом ви е скъп? Не купувайте, намерете си по-евтин ток.

10

Нане

преди 2 години

Радев, само да им дадеш пари на тия коьоти ти изгърмя вторият мандат... Мa той вече ти изгърмя със сертификата... За Костадинов сме...)))

9

Анонимен

преди 2 години

Защо синдикатите участват в цирка на картелите на бизнеса? Бизнесът иска да ограби държавните фирми за пореден път. Първо нека да поиска от другия частен бизнес.........Другият частен бизнес ще го осъди за нарушаване на престижа и за грабеж. Велю Василев не смее да поиска пари от другия частен бизнес. Само чрез рекет иска да открадне пари от държавните фирми.

8

Ха-ха

преди 2 години

И този си вярва, че от надвзетите пари ще бъдат обезвъзмездени? Наистина ли е толкова "наивен"! До изборите ще тупат топката и ще си играят на тука има-тука нема! Аз на зелени чорапи не вярвам!

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ВАСИЛЕ КАЖИ НЕЩО ДЕТО НЕ ГО ЗНАЕМ

6

Анонимен

преди 2 години

ЕС ту иска ние да плащаме помощи на милионерите . Защо за тия няма свободен пазар ? Нали те самите продават на запад продукцията си на цените там ? Ами тогава и тока да го купуват на западни цени . Пазара да регулира цената а не ЕС . Нищо не им е надвзето . Просто толкова си струва. Като се обвържат системите тока в България трябва да е колкото в Италия и Германия . А за населението да се продава от АЕЦ а

5

Анонимен

преди 2 години

А нещо по въпросът кой и защо наложи този пазарен модел на тока?

4

Анонимен

преди 2 години

Ето откъде бил излишъка в бюджета

3

Тълковен речник

преди 2 години

Збъркан пазарен модел - картел

2

Нане

преди 2 години

1999 лева да го плащате мизерници... Тия са най големите виновници за краха на България, барабар с тиквите айдуци... Възраждане и Народен съд!

1

Анонимен

преди 2 години

Кажи го в Брюксел другарю не на нас.