80

преди 16 години

Пак съм аз.. Повърнах, прочетох първите 20 коментара и отивам пак да повръщам.. Отвратителни хора под път и над път

79

фен

преди 16 години

Това с моята приятелка го знаем прекрасно освободени, сме и нямаме никакви грижи.Например тя ми пуска клипчета по телефона си как е на тройка а аз я разнообразявам от моя страна с клип как с един мулат- студент, радваме една много надарена и богата дама и така.А ако видите жилището ни, ще се объркате дали не сте влезли в сексшоп.

78

преди 16 години

След като прочетох тази статия мисля първо да повърна и после да пиша мнение...

77

към отегчен анонимен

преди 16 години

пич, точно, защото любовницата не е тази при , която се прибираш вечер и на която държиш, защо не поразнообразиш секса със съпругата си, вместо да търсиш разнообразието в друга? на съпругата ти , бъди сигурен, също и' липсват тези неща, като тръпката, присвиване в стомаха и т.н. от първите ви срещи... всичко останало е само оправдание за пред собствената гузна съвест(ако я има)

76

преди 16 години

Абе хора, какво значение има кой на колко години е? Като се харесват хфората, ще се вземат, независимо от годините. Може ли колкото по-вече остарява човек, вместо да помъдрява и да разширява светогледа си, да се задръства и да се пълни с предрасъдъци??

75

Лидиа-42

преди 16 години

Обикновенно отсядам в кафенето на Халите.Не е трудно да ме разпознаете - готина и добре сложена зряла жена.Повече информация не мога да дам - все пак това е културен форум, съгласете се!

74

аз

преди 16 години

защо ли всички мъже "реват" за по-хубава и по-млада, и има ли пропорционалност между красота (младост) и хубав (здрав, задоволяващ) секс? Защо после започват да "реват", че секса нещо не струвал....!!! Намират си любовници (по-грозновати), защото правят хубави *** и са всеотдайни в леглото, за разлика от красивата приятелка или съпруга... или пък за разнообразие...в менюто :)))

73

преди 16 години

Е това ми хареса!!! Дай някакви кординати? ;)

72

фен

преди 16 години

Само дай някакви координати миличка и веднага ще ти набавя нужния арсенал - млади, женени и наперени.Само че бели, 10+мен.Як футболен ***!Ти само ще поемаш дуспите.

71

фен

преди 16 години

Не аз просто говоря истината, друг е въпроса че тя се приема в повечето случаи, само на подсъзнателно ниво.

70

Лидиа-42

преди 16 години

Да ме обладават едновременно десетина ***, може и латино мачос.Да ми запълнят виички отвори с жилавите си прътове.Искам още да ме поливат с натуралните си горещи сокове, а моя ватман като се прибере от работа, да му е трудно да мине през вратата от рога - поредните.*** съм си от как се помня, но мъжете винаги са оставяли доволни - най вече на приятелките ми, а аз имам и много млади приятелки.

69

преди 16 години

Знаеш ли, има една приказка която е доста на мода сред младите, а именно "един плаща сметката, а друг върши работата" така да се каже по-културно. И жена ти би изкръшкала с теб не защото 20 годишния ще и купи кола, каквато ти си и взел или защото ще плати 200лв сметка, а защото той ще е скъса от ч**ане, докато ти и звъниш от офиса и я питаш какво ще има за вечеря, че се прибереш, ще се наядеш, ще пиеш 2 бири и изморен от работния ден ще заспиш. Може да си на ясно с бизнеса си, но май не си наясно с реални неща от живота и си доста наивен по същите! Успех ти желая и със здраве... ;)

68

ирина

преди 16 години

ох боже мили,почвам да се разсмивам. здравето е на първо място,аз лично предпочитам фитнес зала.

67

фен

преди 16 години

За да им пълнят по добре устите с гъста ***.Да си правят гаргара с нея и след това да я гълтат за здраве и най вече за удоволствие.

66

преди 16 години

Its not so bad, all is the feeling

65

дед

преди 16 години

Статията завършва с това да чакаме продължение?Продължението ваче започна на нащо черноморие.От Варна съобщават,че първите баби са се изсипали вече!Както всека година първо повличат крак германките и после всички други.Абе по друго си е да гушнеш един бабичкор като втасала туршия отколкото некое врабче па и с претенций.Приятел ми каза че най-се котирали тея с големите Стига са колкото едностаен апартамент.Па какво толкова като дръннеш 700-800 гр. некоя скоросмъртница бабичкоро ти се вижда като Шарлей Темтъл.Направо че го поядеш.Само като се помислим у моменто се тресем от смех.Батчедите от Факултето и те се стегат да изкарат некой и друг лев през сезоно.Това са то пазарните отношения.Стига са викали по нас западняците е на хоратна изкарват с честен труд и пот на челот за насъщния.Добре че мутрите сроят старчески домове по морето евала им.Умни бизнесмени направо като "Тефал".

64

преди 16 години

Човек и на 90 да е сърцето му остава на 20 години.

63

mango

преди 16 години

mn e tu[po towa koyto go e napisal ne e mislil ebahti prostotiqta

62

преди 16 години

Пичове и п**ки истината е че младото си е младо :))Доколко обаче един застаряващ човек, било мъж или жена може да си го позволи вече е друг въпрос. Едно е сигурно - с пари може. Поради масовото изпростяване на народа това което не се купува с пари така или иначе вече е история ... за съжаление. Така че ни остава едната опция: да си плащаме за лъжлива любов и да си избиваме комплексите за сметка на другите. Малко егоистично но поне ще сме в крак с времето :)

61

Петя

преди 16 години

Всеки мъж или жена с ниско самочувствие от липсата на внимание от страна на противоположния пол (независимо от възрастта) би се поддал на лъжливите ласкателства и ласки. Но явно при позастаряващите комплексите стават повече, а оттам и по-голяма нужда от фалшива близост.