77

Без колан

преди 2 години

А аз вчера спуках гума ако имате време може да ви разкажа цялата случка от спукването до слагането на резервната гума!!!!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега някои от КАТ да пробва през някой от следващите уикенди да кара от Бояна до Младост с 80 и да ми преброи колко камиона ще го издухат на това околовръстно. После да дебатира на тема правила, глоби, контрол и защо не заслужава нито един лев от заплатата си.

75

Анонимен

преди 2 години

Скакауец, да ни блъсна Мерседеса от субсудиите уа, ся и спомен не устана, баси :(

74

ДрЪтия пес

преди 2 години

До Георги Що за глупости сте написал? Свободата понякога носи след себе си страдания, но това не значи, че трябва да я заменим за диктатура при която всички да сме 'щастливи'. Живота е тежко и жестоко изживяване, и във всеки един момент трябва да си готов за мъки, страдания или смърт.

73

Георги

преди 2 години

За жалост срещу простотията няма закони.. има образование. А при нас образованието последните 20 години става все по-зле и ето това са резултатите ! И това са резултати от времето когато още не беше толкова зле.. ще видите след 10год. какво ще е. Това е демокрацията - свобода ! А човека все умело доказва, че не заслужава да е свободен. Едно време трябва като през комунизма - всички с еднакви дрехи, всички с еднакви заплати.. на училище като не учиш те бият с пръчката по манерката..иначе не става

72

Анонимен

преди 2 години

Фитков, как е субсидийката? добре ли е на държавна хранилка? това беше смигване от горе да си налягаш парцалките ***. предлагам всеки участник в тея избори да си плати билетините и програмирането на игралните автомати на ЦРУ.

71

Анонимен

преди 2 години

Такъв уби Милен Цветков и го пуснаха даже.Трябва с властимащи да се случват такива инциденти за да се оправят законите.Щом ги пускат значи нещо не е както трябва.

70

Asd

преди 2 години

Светльо, без колан не се тръгва. Извадил си късмет просто, но недей с невежеството си да заблуждаваш хората. Затова сме на тоя хал и спандемията. Не се спазват мерки и препоръки и всеки си прави свободни съчинения.

69

КравЪдойЪ

преди 2 години

И ти си като мене - рев и субсидийки, права и свободи (помашки драми).!.

68

Анонимен

преди 2 години

КАТ спят по колите вместо да включат няколко от подвижните радари които имат вечер след 21 часа на това трасе . Една след друга ще отчитат глоби с четирицифрени суми. 140 км нищо не е вечер по късно там.

67

До Saki

преди 2 години

Що да е по-безопасно бе, професоре? За да можеш да излетиш през отсрещното стъкло? Ти за жалузни еърбеци и еърбеци в облегалката не си ли чувал?

66

Петльо Свитков

преди 2 години

СКАКАУЕЦ!!! Нидей рива жина.!.

65

ззз

преди 2 години

Бог забавя, но не забравя. Какво точно работи в последните години този, че се е сдобил с джипа. Едни народни пари, във вид на субсидийки ми се въртят в главата.

64

Гроби Таласомо

преди 2 години

Пичове, трябва да се забрани вносът и продажбата на западни автомобили. Само соц. таратайки и катастрофите и смъртните случаи в тях ще спаднат поне 100 пъти. Щото вие искахте скъпи западни стоки и коли;))) Да, ама не, западните возила са сигурни ковчези;)))

63

Лили Иванов

преди 2 години

Светльо да не бърза. При такива удари ,си мислиш ,че като си се отървал ,без наранявания ,всичко е ок. Но не е така, травмите се проявяват ,след години ,когато поостарееш, такива удари причиняват Алцхаймер, деменция и Паркинсон.

62

Saki

преди 2 години

При страничен удар е по добре да си без колан. Повечето хора не го знаят.

61

Анонимен

преди 2 години

Не не Тоа ни може да кара ни може да паркира Абе ей Тва е София бе

60

Анонимен

преди 2 години

Този си купи джип веднага след като направи партия.

59

Прав Е!

преди 2 години

"Ето затова не понасям чалга-мутренската култура, защото създаде такива герои: надути, нагли и безотговорни същества, без уважение към чуждите права и живот!"

58

Анонимен

преди 2 години

Заради рейтинг и пиар направил постановка. Те май са били извън колата.............Волен Желязков също днес раздавал шамари и правил скандали....Много откачени кандидати за президент.