51

Калеко Алеко

преди 2 години

Това е, тя Бузлуджа ражда само крилати идеи, навярно излюпени от летящата чиния приземила се аварийно там от "Бъдещето на Светлия Комунизъм" ... Отправеният в бъдещето взор на Дамата от с.Крушовица скоро ще ни нареди и до страни с Ядрена Програма, като Индия, рассия, Иран и Северна Корея ... !!!

50

Аз...

преди 2 години

...неразбрах сега чудото на природата Грета и нейните електрокари къде в България ще ги зарежда и може ли АЕЦ Козлодуй да захрани толкова консуматори, ако примерно всеки пред блока си разпъне кабел с 20 метра макара да си зарежда колата? Нали трябва да спрат евтиния за износ, щото тука така и така никой няма да имхкупува.

49

Ха-ха

преди 2 години

До32Не те знам по какво преподаваш,но факт е ,че централите от този тип си работят и до днес с пукнатини в 4 пръстен.А понеже имахме 6 блока никога не се е налагало както сега ,да работят на 100% мощност.

48

Анонимен

преди 2 години

Алоооо чернобилчета?!Още умират от него!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Това е набивано от поколения ..." Горкия. От Чернобил, по-силен аргумент не ти трябва. А ако не си бил пораснал тогава, Фукушима беше по-скоро. А ако знаеше малко и за проблемите с ядрените отпадъци и какво струва да се заравят, съвсем ще я овапцаш.

46

Анонимен

преди 2 години

Вятърни нали имаме!

45

Анонимен

преди 2 години

"Ядрените електроцентрали не са хубаво нещо, не случайно Европа бяга от тях." - Всичко заочва в САЩ, когато прецакват една ядрена електорцентрала и опочицията поема задачата, да почерни ВСИЧКО и всява масова паника в хората, от това колко опасна е ядрената енергия, как едва ли не е луда работа и ... след време става "полтиическа реалност", че няма как да се правят ядрени електроцентрали, защото е опасно. ТОва е набивано от поколения ... и е заразило и ЕС.

44

Анонимен

преди 2 години

Нинова хубаво вади на показ спирането на Белене от Борисов,ама нещо много удобно пропуска кой спря Южен Поток,по спомен май беше м-е-к-ерето Орешарски който беше подкрепян именно от БСП!Така че и едните и другите сте си направо за убиване!

43

Анонимен

преди 2 години

Ти къв специалист си ***!Разбърка БСП-то сега и енергетиката!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "белене е ок, стига да намерят пари за нея. юп е трагедия за нас и слава богу, че не се построи. за разлика от сп, където германия е собственик на около половината, ние нямахме нищо. не че 'лошите' руснаци са ни виновни, просто ние с тумбака и пищовите тръгнахме да искаме," Аааа, става става, но ако насреща си имаме ПАРТНЬОРИ а не рекетьори като руснаците. ЗАТОВА го уважавам Боцко: може да не е най-добрия търговец, но поне издържа и БП го направи да си е НАШ!

41

П.К. инк.

преди 2 години

Както пишат тук: -Сетила се Мара...

40

Анонимен

преди 2 години

строителство на белене никога не е било подготвяно от наша страна. подписали сме договор за оборудване, платихме го през съд, а пари за строежа на централата нямаше и никога не е имало. даже не може да се говори за спиране на нещо, което никога не е почвало. това, че си си купил стелки и тапицерия за колата, не означава, че ще имаш кола и че ще можеш да си я платиш, и ние така

39

Анонимен

преди 2 години

До Данко Харсъзина "А въпросът за нова площадка за ядрените отпадъци остава да виси със страшна сила. Къде и колко ще струва никой не казва." Абе, те руснаците и това ще ни обещаят бе, само да ги слушкаме. После ще си платим прескъпо де, но те първо ще ни обещаят, че ще е "изгодно".

38

Анонимен

преди 2 години

Ако ще и 10 атомни централи да се направят цената на тока никога няма да бъде ниска, това не го ли разбрахте вече. Всичко останало са празни предизборни приказки.

37

Анонимен

преди 2 години

Кой ще плаща?

36

амчи

преди 2 години

Аз пък искам Бентли.

35

Анонимен

преди 2 години

белене е ок, стига да намерят пари за нея. юп е трагедия за нас и слава богу, че не се построи. за разлика от сп, където германия е собственик на около половината, ние нямахме нищо. не че 'лошите' руснаци са ни виновни, просто ние с тумбака и пищовите тръгнахме да искаме, подписваме и да се съгласяваме без пари. а така не става.

34

Lina

преди 2 години

А какъв избор имаме въобще? Затваряме всичко! И закачаме перките, фото. мото . Идеално, но кога точно? Той тока златен вече. Зеления преход става постепенно, ние последните 12 г ( и не само)сме ги изгубили в кражби , а не- в строеж на магистрали и пълнене на шкафчета. Цяла година ще си плащаме зимата . Ток на кредит. Това е.

33

Анонимен

преди 2 години

Спирането на строителството на АЕЦ Белене е една от най големите грешки на нашите управляващи в най новата ни история,автор на на това е лицето Лойко Подрисов !!!

32

fact

преди 2 години

20 милярда лева по-късно, пак искаме белене?нема такава наглос и бедпомощнос