167

у нас

преди 2 години

98% от тез с големите палати и луксозни коли са просто крадци, мошенници или престъпници, понякога и трите заедно. Масово всичко останало бере душа. Стадото няма събуждане . Не народ а *** , казва поета

166

Анонимен

преди 2 години

*** защо платихте бе....г-н министър

165

Бай Баяни

преди 2 години

Червените начело с честния президент дадоха идея да се изхарчат милиони за почивка на деца или... ги откраднаха. Иначе вдигахме юмручета за борба с корупцията на площада за да хванат лоста за управление. Червена крадлива служебна хунта.

164

май

преди 2 години

по-крадливи от българите няма, без морал, без принципи, без достойнство, без друга грижа освен тъпкане на гушата на всяко ниво и на всяка цена. Тва роди пост комунистическата мутренско ченгеджийска "демокрация" остана да се гордеем само с 3те българските царства, другото е от бо-*** нагоре

163

Космонавт

преди 2 години

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди,Срещу врага мутренски,Ти българите поведи.......

162

Селянин с колело

преди 2 години

До добър ден бульо.Прав си,знаеш ли колко много си прав?

161

Анонимен

преди 2 години

ЕДИНСТВЕННИЯТ ВЪПРОС Е, НА ЧИЕ ПОДЧИНЕНИЕ Е ТОВА ЕАД? АКО Е ДЪРЖАВНО - РЕЖЕ ИМ СЕ ГЛАВАТА И ТОЧКА! АКО Е ЧАСТНО - ДОКАЗАТЕЛСТВАТА В СЪДА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ПАРИ СЪС ЗАКОННИТЕ ЛИХВИ. И Е НАЙ-ДОБРЕ ТОВА СУБСИДИРАНЕ НА ПОЧИВКИТЕ НА УЧИНИЦИТЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО !!! ЯВНО Е, ЧЕ ЦЕЛТА МУ НЕ Е БИЛА ТАЗИ, А НЯКАКВА ДРУГА, НЕЗНАЙНО КАКВА!

160

тя

преди 2 години

Източване, източване, източване от държавата и едни забогатяват ,други обедняван ! Нека някай да каже ,че богатите у нас не са престъпници !

159

Анонимен

преди 2 години

До Добър ден,бульоЯбълката е много по-полезен плод от банана и добър за стомаха, храносмилането, морковите и лютеницата също, а ако знаеш бананите с какви химии ги блъскат и как се отглеждат , няма да дадеш на детето си банан изобщо, при това - бананите са вредни за черния дроб, ако се прекали с тях!

158

Анонимен

преди 2 години

До Добър ден,бульоЯбълката е много по-полезен плод от банана и добър за стомаха,храносмилането, а ако знаеш бананите какви химии ги блъскат , няма да дадеш на детето си банан изобщо!

157

Анонимен

преди 2 години

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ- ПАРИТЕ ЗА ХРАНАТА, КОЯТО ДАВАТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ДА СЕ ДАВАТ НА РОДИТЕЛИТЕ- ТЕ НАЙ ДОБРЕ МОГАТ ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ДЕЦАТА СИ.

156

Добър ден,бульо

преди 2 години

А сега проверете и "Ученически столове и хранене, особено за времето на "безплатните" закуски до 4.клас. Вижте какво дават на децата и на какви цени им се плаща.Още по времето на оная,мазната, дето ремонтира сградата на социалните в Стара Загора и дето не я осъдиха."Чаша топло мляко" беше някаква химия,дето децата не искаха да я помиришат.Филийка с "лютеница",ама с нишесте ГМ."Училищен плод" - кисела ябълка или морков, рядко банан.Съответно децата пак в училищната лавка - мазни закуски от тесто,

155

Едно към едно

преди 2 години

Редно е поне един да получи пълен пансион в почивна база на Министерство а правосъдието в...Бобов дол. За поне 5 години.

154

МНЕНИЕ

преди 2 години

След такъв Доклад и Сигнал , би трябвало да има арести обвинения в Съда . Но всички знаем че Гешев пази Престъпниците от ГЕРБ и подминава всички сигнали за Престъпления - тоест , не иска да си изпълнява задълженията в полза на Обществото .

153

Анонимен

преди 2 години

Интересно! За почивки на ученици заговориха Кирчо и Кокорчо. Преди това нямаше такива. Тук нещо не е наред. Дали фиктивните почивки са за период от 2 години или са за последните 4 месеца и Кирчо и Кокорчо са ги гушнали? По-скоро мисля, че са откраднати от тях. Да не се окаже, че това е нова фалшификация на 2-мата харвардци?

152

анонимен

преди 2 години

В това правителство работят по стахановски,като на конвейер.Тъкмо малко Рашков и Комитова поутихнаха,щафетата пое Денков да лае по бившите без да се представят солидни доказателства.Този като че ли изглеждаше по-интелигентен,но и при него първото впечатление се оказа измамно.Какъв беше този конкурс,с който Радев успя на едно място да събере всички тези хора готови да изпълнят всяка негова поръчка.Нямат капка достоинство и самоуважение за да се излагат така.

151

Анонимен

преди 2 години

До Забравете 197 ***, тези кражби са станали по времето на служебното правителство на Радев!!!

150

ха, ха

преди 2 години

Нищо чудно въпросните пари да са попаднали в офшорните сметки на Киро Лъжеца и Асен Крадеца. Те знаят как стават тия работи.

149

Избирател

преди 2 години

Ето това е, затова лаят по Кирил Петков, уж за гражданство. Той с нотариална заверка се е отказал от него и точка. Никой не може да го задължи с процедура да бъде канадец.Кирил Петков за няколко месеца разкри далавери и кражби за 2 милиарда, за това сега герберите и депесарите лаят. Защото навсякъде само са крали и прибирали, те и техните калинки. Време е да ги изметем окончателно!

148

блябляблянбля

преди 2 години

Абе омръзнахте ми с тая прокуратура. Кво направи по чекмеджетата, това ще направи и сега. Бля, Бля, Бля.