60

Анонимен

преди 2 години

За жалост ранните бракове преди 30г, свършват по този начин в 80% от случаите, останалите 20% не могат да се траят но кретат. Младите представа си нямат, в какво се забъркват, раждайки деца, а то определено няма нищо общо с купончета и неангажиращ с*кс. Крайно време е родителите им да им споделят повече за семейния живот, отговорностите и да ги насочват правилно, към учене, работа и чак в последствие създаване на семейство. Жалко, че децата страдат заради нехайството на родителите си.

59

Тошо

преди 2 години

Ако и малката си сложи очила, не можеш да разбереш коя, коя е! Неприятен момент, но ако е могло да се избегне е щяло да се случи, но....не! Друго си е с тате и мама за всеки член на семейството!

58

D

преди 2 години

Как така се е хванала с нереализиран мъж. Явно наистина е било любов, но бързо са я окопитили, че с любов няма да е щастлива.

57

Анонимен

преди 2 години

Тази жизненоважна новина се върти от няколко дни в много български сайтове. Не знам обаче дали световните медии я отразиха вече.

56

е

преди 2 години

Браво на момчето.

55

Анонимен

преди 2 години

От средните бидончета за зеле няма по магазините.

54

любопитен

преди 2 години

Да не е направил шлем подкарвайки и тъщата?

53

До Хахаха

преди 2 години

Хич не е драма да планираш да имаш дете с някой, да се роди детето и веднага да се разделите...Или човек не мисли преди да има дете или просто не му пука дали детето му ще има истинско семейство.

52

Пепи

преди 2 години

Мога да ги зареждам и двете . Само да ми се обадят .

51

Пурко

преди 2 години

К.....и сър.

50

Хахаха

преди 2 години

Няма драма в развода. Дори е препоръчително, както е препоръчително да сменяш работата си като не виждаш развитие или не ти плащат достатъчно добре. Президентът ви е разведен, предишният премиер ви е разведен, путин също е разведен, тръмп сменяше съпругите като носни кърпички. Аз не виждам драма, освен в главиците на хората живеещи на село, където основната драма е, ама какво ще кажат хората.

49

Пешо

преди 2 години

Трябва да е реализиран във всички дупки като Глорийчето

48

Анонимен

преди 2 години

Сложихте ли зелето?

47

Анонимен

преди 2 години

Ами кой ти е виновен бе моме, като си тръгнала с разни чалгари и мутрафони ?!?

46

Пъстър свят

преди 2 години

Сега е на мода , самотна силно еманципирана майка , която може всичко , знае всичко , мъж трябва единствено за донор , което се се пак е нещо .... никакви ценности не останаха , благодарение на чалга извращенията....

45

Дидо

преди 2 години

Търси се зет, с възможности поне колкото на бабата.

44

Така така

преди 2 години

Трябва да се следва примера на баба Гло !!!! Хубаво ше излезе чалга поколението....

43

Ицо

преди 2 години

"господ така е решил" ахахахха Естествено господ седи и се чуди - изтърваната дъщеря на няква чал.гар.ка с кой бек да се намери и забременее за норматив в първия месец. Ами не не е господ ... ценностната система и възпитание е.

42

Анонимен

преди 2 години

Голяма новина! Нечувано! Какво занимавате хората с тези двете? Хората няма какво да ядат и едва свързват дяата края, тези не си намериха кох да ги чеше. Хайде у лево!

41

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

КАКВАТО МАЙКАТА,ТАКАВА И ДЪЩЕРЯТА