67

Фен

преди 2 години

Тоз проект без поне един публично известен гей няма да го бъде. Или Асенчо да си признава или бърже да звънят на Евгени Минчев

66

Верно ли Харвард?

преди 2 години

Кирето пльоснал на Интернет страницата си изфотошопен материал с Опра, която му рекламира хранителната добавка... и то на корицата на списанието си. Отделно, качил е и несъществуващо интервю с нея (на български) как не може да живее без добавката му. Качил е и доклад от Харвард за добавката, ама той е на английски и там нищо, абсолютно нищо не пише за въпросната добавка. Но Кирето разчита, че клиентите му са по-ниско образовани или знаят руски, а не английски. Остап Бендер от всякъде

65

Случаен минувач

преди 2 години

И Петьо Блъсков нападна Кирил. Четете в blitz.bg! Официално се извинявам на г-н Кирил Петков, че дълго време го подозирах в дълбоко користни намерения заради безбрежната наглост на безбройните му лъжи. Сега разбрах, че г-н Петков е болен. Той страда от Синдрома на Пинокио, реално заболяване, което води до неконтролирано разпространяване на всякакви лъжи - патология.

64

Харвардски Кретени

преди 2 години

Абсурдна комбинация. За цвят си требе и една жена. Предлагам Софи Маринова. Хем и малцинствата ще са представени, хем доказано има големи гласови данни, хем шоу прави и професионално и с личния си живот.

63

Анонимен

преди 2 години

Единия ше ги ваксинира, другия ще им продава трева хаха

62

Гражданин

преди 2 години

Ох, мале, щом конят е горд, че този неудачник хазарта му води листата, значи да ти с.ра и на листите.

61

Ицо парламентариста

преди 2 години

Когато срещнете човек, описан в коментара ми 71, веднага го направете премиер и след това приемте войната, която "Дълбоката държава" ще му обяви като своя. Бъдете с него по барикадите, лежете с него в затвора, умирайте със съратниците му при "неизяснени обстоятелства" и пр. Ще можете ли? Сега разбрахте ли защо винаги ще получавате Ицовци, Бойковци, Кирчовци, Славита и вся остальная. Защото Те са Вие и Вие сте Те. Съжалявам, ще си изпием горчивата чаша до дъно.

60

Парламентарист

преди 2 години

Уважение за творчеството на Ицо, НО проблемът на българските творци, интелектуалци и въобще културен елит е в алчността, продажността и всемогъщото им желание да "бъдат добре". В това те не се никак отличават от средния ***. За да си елит, за да имаш претенции да водиш, да "инфлуенсваш" ти трябва да си трижди по-морален от средния гражданин, да си готов на жертви в отстояване на позиции, на правда, на чест на почтеност!

59

Майора

преди 2 години

Браво Петков , не стига че лъжеш за гражданството си и заедно с Василев разделяте хората на почтени и непочтени , без да сте почтени , ами хвалите и копието на Слави Ицо Хазарта , който със същия цинизъм изпълнява своите песни! Жалко не сте никаква промяна , а наследници на чалгата!

58

Парламентарист

преди 2 години

"В парламента да *** п***и е бизнес""Нали ги видех общественици. Некои к***и направиха много пари".Е, Ице? Как ще изкоментираш, какво се промени от тогава? Дали ще се намери журналист-немисирка, който да зададе тоз въпрос на твореца?

57

факт

преди 2 години

кирчо харесва всеки който се присламчи към него , гласове му трябват .

56

Въпрос

преди 2 години

Абе Божков-хазарта и Ицо Хазарта, едно и също лице ли са

55

Съвет

преди 2 години

Кире, сложи до тях Мишо Шамара и Митьо Пищова! Да ти кажем браво

54

Анонимен

преди 2 години

Само в провалена страна някакъв проффан може да стане Депутат и то от централен столичен район.

53

Хахаха

преди 2 години

Чудно ми е ицето какво точно ще прави в парламента? Защо в сената на САЩ няма певачки и случайни хора?

52

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков играе хазарт ,но той е просто нужен на президента да управлява.След 6м нито ще си спомняте за Хазарта ни за хазарта на Петков.Проклети реформи на Костов.Изтръгнаха всичко нормално от политиката и живота и създадоха само маса невежи мутри,мутреси и депесари.

51

Гербер

преди 2 години

До 59. И от какво да се страхуват ГЕРБ бе, църввул миризлив? От хазарта ли? Май не следиш социологическите проучвания кой ПАК е първа политическа сила и то с преднина. Това ли е страхът?

50

Forever

преди 2 години

Каква съществена работа ще може да свърши Ицо Хазарта в парламента, къде са му опитът и образованието, това че има мнение по някои политически въпроси не значи нищо. Може би го взимат за балансьор на шоуто.

49

Изнервен

преди 2 години

Уф, този канадски кон има ли ден, в който да не е бил поне в две телевизии. Няма такава наглост. И ни залива постоянно с едни и същи дрънканици от глу.пав американски тип.

48

Анонимен

преди 2 години

До 58. Този тип коментари са най-глупа.вите и ясно говорят за автора си.